İç döküş :((

Sevmiyordur dimi böyle biri Özür dilemeyi geç yani o kadar rahat ki yani kaç gün oldu mesela susuyorum biliyorum ki açsam bile konuyu yine bişeye yaramayacak kendini savunmaya geçecek ve beni anlamayacak.

Eşiniz , olayın ciddiyetinin farkında olmayabilir.

Eşiniz ve siz 30 yaşındaydınız yanılmıyorsam.

Evlilik öncesi ne kadar süre birbirinizi tanıdınız ? Sadece mesajlaşılan uzak mesafe ilişkisi miydi ?

Evlilikten beklentilerinizi net bir şekilde konuşmalısınız. Beklentileriniz örtüşmüyorsa; maddi/manevi en az hasar ve zaman kaybıyla, anlaşmalı olarak yollarınızı ayırıp ayırmayacağınızı değerlendirmelisiniz.

Evet 30 yaşındayız ikimizde. Bizim tanışıklığımız çok eski ama çoğu zaman uzaktan sürdü çok aralıklı görüştük. Evlenmeden bi sene önce görüşme sıklığımız arttı ama o da sınırlıydı. Kısaca ben bu adamı aynı eve girince tanıdım ondan önce konuşulan herşey de buhar olup gitti haliyle. Aslında evlilik beklentimiz uyuşmuyor onu da zamanla anladım ama hem sevgim vardı hem de çabuk pes etmek istemedim bugün geldiğim nokta ise bu işte.

Sevmiyor, değer de vermiyor. Böyle biri için hayatta çabalamazdım ama siz ilgi kırıntısı için bile yalvarıyor durumdasınız. Mutsuz olduğum, sevilmediğim bir ilişkide ben durmam duramam şahsen inanılmaz soğurum ve basarım totosuna tekmeyi.

Benim eşimde beni kardeşinin düğününde yaşnız bırakmıştı.
Kayınvalide falanda tabırlı mı neydi.
Gelin masasının yanında kendim birde engelli kardeşiyle takılmıştık.
Ara ara ben eşlike etsin kardeşine diye dışardan çağırdım.Oynarken yalnız kalmadın kardeşi diye.
Sonra gelin arabasını dayısı sürdü yanına eşim oturdu.Arkada eltim, eşimin kardeşi.
Ben kaldım öyle sonr giderken sen şununla gelirsin dedi gittiler.
Ne boktan işlerdi ya

Otogara bırak dediğin için sen suçlu olursun şimdi

Olmadım maalesef ama psikoloğa gittiğimde o da ailesini sordu annesiyle ilişkisini o an düşündüm ve farkettirm psikolog sizinle annesi gibi iletişim kuruyor yani sınırlı dedi sahiden de öyle.
İşte büyük ihtimalle önünde örnek bir karı koca ilişkisi, iletişim, beraber sosyal ortamı görmedi ve deneyimlemedi.

Ay nerden okudum.Sinir küpüyüm şuan.Geçmişi bugün gibi yaşayıp hissetmem yok mu? Öfke doluyorum.Psikiyatri baktım kendime, psikolog da yetmez ilaç lazım.Bunları da buraya yazıyorum az bi rahatlayayım diye.Tek bir eylemle kalmadı ama geçmiş geçmişte kaldı deyip geçemiyorum.Bir anıya kombine 10 kötü anı paket geliyo.Ne beynimin derdi ne

İşte büyük ihtimalle önünde örnek bir karı koca ilişkisi, iletişim, beraber sosyal ortamı görmedi ve deneyimlemedi.
Bu saatten sonra napılır napmalıyım bilmiyorum devam etsem düzelecek mi bitirsem pişman olur muyum o kadar gel git yaşıyorum ki

Boşandınız mı devam mı ediyorsunuz

Bu saatten sonra napılır napmalıyım bilmiyorum devam etsem düzelecek mi bitirsem pişman olur muyum o kadar gel git yaşıyorum ki
Bir şeyleri göstermek için çok uğraşmanız gerekir. Ama değer mi ya da faydalı olur mu bilemedim

Boşandınız mı devam mı ediyorsunuz
2019da boşanma davası açtım hakim boşadı ama evrak imzalamayınca boşanmış olmuyosun sonra barıştık hemen neyse öyle böyle derken iki ay önce imzaladım kağıdı boşandık ama sonuçlanana kadar yine barıştık.Yeniden evlenelim dedi dur biraz iyi böyle dedim şimdi deniyoruz bu şekilde bi gün boşanıyoruz bi gün barışıyoruz.Toksiklikte dünya markasıyız.Saçmalıyoruz farkındayız kopamadık.
Dövmez sövmez ama sorun olunca surat surat konuşayım çözülsün yok.Anca ben çileden çıkıcam o zaman pamuk gibi olucak.
Bi bakarsın dünyada böyle bi koca yok bi bakarsın suratından geçilmez karma karışık bi durum.
Ya artısını yazsam çok
Eksisini yazsam o da çok ne diyim

Son düzenleme:
Eşiniz evliliğin bir yuva kurmanın bilincine varamamis. Kendi egolarından duvarlar da örmeye başlamış. Bazı tür evliliklerde bir taraf hep baskın olmaya çalışır ve karşı tarafı bastırmak için herseyi yapar. Eşiniz ya size çok güvenip otogara bırakıyor ki eve dönmeme ihtimalinizi düşünmeden. Ben şunu yapardım, terkederdim diyemem. Cunku bazı ilişkilerin yürüme şekli çok farklıdır. Ve bu evliliğin nasil yuruyecegi de 5 sene nasıl geçti genelde buna bağlıdır. Nasil ki karakterimizi, hayatımızı değiştiremiyorsak ilişkimizin seyri de genel olarak değişmez. Bu nedenle esinizin sizi bu kadar görmezden gelmesine izin vermeyin. Sınırlarınız olsun ve o sınırları kendiniz bile ihlal etmeyin. Evliliğin yolu erkekler adına konuşmaktan geçmiyor. Biz kadınlar anlatıyoruz sadece anlattığımızla kalıyoruz. Bunu farkettigimden beri çenemi oynatmiyorum. Olaylara karşı biraz daha nesnel yaklaşın. Esinizi bi gözlemleyin ve size dönene kadar muhatap olmayin. Ama önce bu davranışın sevgisizlikten mi kaynaklandığını anlayın. Bazı insanlar sinirlendiğinde gözleri hicbirseyi görmez ve bazı insanlarda sevmedikleri için tahammül etmez. Ve bir tavsiye sakin birkac sene çocuk düşünmeyin

Beyim beni otogara bırakacak ve kendi keyfine bakacaaaakk var yaaa aiyy mahvederim onuuu kapımda köpek ederim. Bunu bildiği için böyle bir şeye kalkışamaz bile. Pış pış geri döner eve. Gerçi benzin olmuş 25₺ ben de böyle bir şey istemem de neyse. Ben olsam giderdim yengesine hiiiçbir şey olmamış gibi günün tadını çıkarırdım. Ne güzel yayla mis gibi hava. Özledim ayol büyükşehir boğuyor bu ara beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…