İç döküş :((

Saregul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
160
135
53
Yine bir dertle geldim aslında çokta neyse.
Evliliğim bir türlü bir düzene oturmadı bir yılı doldurduk ama hala iç huzurum yok. En son olanı anlatıp içimi dökeceğim.
Haftasonu Cumartesi eşimin daha önce çalıştığı yerden bir arkadaşının düğünü vardı oraya gittik. Hem düğünü olan arkadaşı hem de yine aynı eski yerden çalıştığı bir arkadaşı daha vardı. Neyse gittik tanıştım ettim masanın birine geçtik ve bana dedi ki bak ben aşağı inerim kapıya çıkarım ara ara sigaraya çıkarım yani sen burda otur ben ara ara gelirim yanına dedi. Kimseyi tanımıyorum düğün kalabalık değildi ve üç saat boyunca tek başıma oturdum ara ara ben tepki gösterdikçe geldi yanıma en son artık herkes gitmeye başladı ben tekim çıktım aradım bunu geldi atıştık eve kavgalı döndük. Ertesi gün de bunun teyzesine gidecektik önceden konuşmuştuk. Sabah kalkınca hadi gitmiyor muyuz dedi ben de bu şekilde nasıl gidecez aramız bozuk suratımız asık dedim neyse biraz konuştuk ikna tamam gidelim deyip yola çıktık. Neredeyse üç saatlik yoldu yol boyunca can sıkıntısından tek kelime etmedi surat asık. Dedim orda da böyle yapacak mısın bilmiyorum deyip burun kıvırdı. Gideceğimiz yer bir yaylaydı farklı bir şehrin yaylası. Dedim böyle yapacaksan beni otogara bırak geri dönecem dedim tek kelime bile etmeden bıraktı ve ben döndüm iki saatlik yol. O kadar zoruma gittiki kendisi gitti tabi gece de iki buçukta döndü. Konuşmuyorum zorunlu haller dışında kırgınım. Kendisi her zamanki gibi hiç bişey yokmuş gibi davranıyor böyle bişey hiç yaşanmamış gibi.
Ben bu adama laf anlatamıyorum o yüzden sustum ama nereye kadar bilmiyorum. Bişey olduğu zaman üstünü örtüyor ben açıp konuşmazsam açmıyor normal hayatına devam ediyor ben içimi yiyorum tabi. Ben konuşmayınca da küstü pozisyonuna düşüyorum. Bıktım artık. Nasıl davranacağımı şaşırdım.

Bu tarz ilişkilerde kadınlar anca gamsız olur onlar gibi davranırsa öyle yürüyor diğer şekil gerçekten zor. Bende sinirlem derdimiz neyse konuşulsun isterim. Yanlışım olmuşsa sevmediği bir huyum varsa söylesin yeter ki iletişim kursun kendi kafalarında bi şey yaşıyorlar ve o saçmalığa ayak uydurmak istiyorlar. Sigara içebilirsin ama bunu kalabalık bir yere, düğüne, akrabaya giderken bi zahmet azalt eşinin yanında ol bunu yapamkta zorlananları yanlış anlamayın lütfen beni kendi çevrem içinde böyle düşünüyorum sigaradan çok daha az değer görüyormuşum gibi hissediyorum. Hayır yanında olmayacak madem 3 saat boyunca içmek için çıkmış niye düğüne gidiyor? Valla huylar değişmez ne desem yanlış olur şuan.

Bence esin seni otogara gönül rahatlığıyla birakabiliyorsa ha varlığın ha yokluğun onun için.
Yani Esin vazgeçmiş bence.
Hem senden hem de evliliğinden.
Bence olası bir terapist ;eğer denenmis ve başarılı sonuç alınamamış ise seviyeli bir ayrılik ikinizin de hayatına anlam katar.

Sizi otogara bırakıp kendi yoluna devam ettiğinde sizi gözden çıkarmış zaten… Sizin probleminiz küstük kısmını çoktan geçmiş… Bence daha uzunca bir süre çocuk vs.. düşünmeyin.. Kırıcı olmak istemem ama çok çiğ, yetişmemiş daha doğrusu kendini yetiştirmemiş bir adam kocanız.. Sizde o otogarda inip eve tek başına döndüğünüz gün hiçte yolunda gitmeyen bir evliliğiniz olduğunun farkına varmışsınız zaten…Değişir diye bekliyorsanız boşuna bir bekleyiş bu.. Allah yardımcınız olsun…

Konularınıza göre , 1 yıl 2 ay veya 1 yıl 3 aydır evlisiniz.

Evliliğinize dair 5.konunuz.Konularınızda anlattıklarınıza bakılarak , eşinizle ciddi bir iletişim kopukluğunuz var gibi duruyor.

Uzun mesafe ilişkisi ve yetersiz iletişim kaynaklı, aslında birbirinizi evlilik birliği içinde tanımaya başladığınızı düşünüyorum.

Sorunlarınızı çözmek istiyorsanız , öncelikle oturup ciddi bir sekilde konuşmalısınız.

Eşiniz burnundan kıl aldırmıyor. Yanınızda sonradan da tanıştığınız insanlar varken ara ara sigara içmeye gitmesi kabul edilebilir. Ama sürekli masayı terketmesi, yani çoğunlukla sizi yalnız bırakması doğru değil. O zaman tek başına gidecekti düğüne. Otogara bırakması falan çok yanlış, yani gözden çıkarmış demek değil ama bir erkeğin yada kadının eşini bırakıp yola devam etmesi düşüncesizlik, bencillik. Çocuk falan şuanda düşünmeyin derim.

Buraya yazdıklarınızı eşinize de söyleyin. Ve empati yapmasını sağlayın.
Yaptıkları çok kırıcı. Sizin tepkiniz normal ama karşılık bulamıyorsunuz.
Yani eşiniz özür falan dilemeli. Hiçbir şey olmamış gibi davranması falan çok saçma. Sizi sevmiyor olabilir mi? Bunu yazmak istemezdim ama bana bunu düşündürdü

Çok çok önce teklif ettim benim problemim yok dedi sen abartıyorsun dedi.
Vazgeçmiş evet kendime yedirmiyorum zaten günlerdir bunu düşünüyorum o ise kendi keyfinde benle normal muhabbetinde ama ben karşılık vermiyorum ne olacak böyle

Evet 1 yılı doldurduk tespitleriniz çok doğru ama ne kadar istesemde karşı taraf iletişimi saçma sapan bi hale getiriyor. Hep kendi tarafından bakıyor ama beni bencillik yapmakla suçluyor o kadar yoruldum ki hep başa sarıyoruz.

Ben bunu ona anlatamadım anlamak istemedi hatta ertesi gün gideceğimiz yerde de sen teyzemlerde biraz durursun biz erkek kuzenleri var onlarla dolanırız dedi kızdım olmaz dedim yine surat astı ben senin dizinin dibinde mi oturacam dedi bi de şaka gibi bunları yaşadığıma inanamıyorum bi taraftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…