İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu başlığı ile içerik arasındaki bağlantıyı başta çözemedim ama iki anlamı da var aslında. Yeni mi fark ettiniz ? İşle ilgili de olabilir Araç şirketi vs varsa eşinizin belki ondandır. Defalarca “o anlamda sürekli” bakacak değildir bence bilemedim geçmiş olsun

Son düzenleme:
Burda bir kaç kadın beni çok etkiliyor.Gerçekten hayatlarına bir şekilde dokunmak istiyorum.Onlardan biri sensin hannaz.Keşke karşılıklı bi kahve içebilsek senin derinliğin beni çoktan beridir çok etkiliyor.Tanımadan senin için birşeyler yapmak istiyorum ama ne elimiz uzanıyor ne kolumuz.Rabbim yardımcın olsun seni korusun.Evladın yaşındayım annem gibi gördüm.

Ecel kapıyı çaldığında ne bir saniye öne gidilir ne geriye ?

Kimisi sel olurken evin içinde kalp krizi geçirir, kimisi sele kapılır ölmez.

Bu yüzden eğer tehdit ölümse , ölümden korkmamak gerekiyor

30 yaşında oğlunuz varmış. İsterseniz buralardan çok uzağa gidip yeni bir hayat kurabilirsiniz.

Devlet himayesine girerseniz , gerekli durumlarda kimlik bile değişiyor.

Yeni bir hayat, yeni bir kimlik yeni bir nefes.

Nedenini yazmamissiniz ama bu hayata bir kere geliyorsunuz , omurgasız bir canlının tehditleriyle hayat böyle gideceğine inceldigi yerden kopsun değip yol almalısınız.

Yeter ki siz isteyin. Böyle her gün yavaş yavaş ölüyorsunuz zaten.

Ya oğlu 30 yaşında olamaz kadın zaten 38-39 yaşlarında bildiğim kadariyla ...

Ne kadar doğru yazmışsın! Keşke herkese aynı hassasiyetle yorum yapılsa...
Buna asla katılmıyorum kimse burada kimsenin hayatına bodoslama dalmıyor. Tanımadığımız kimseye yorum yapmıyoruz anlayıp dinlemeden.

Kendi adıma konuşayım böyle konularda çok kızar öfkelenirim ama sebebini bildiğimiz konularını az buçuk tahmin ettiğimiz kişilere böyle sert tavır sergilerim.

Ha yok mu anlayıp bilmeden konuşan densizler var tabi ama nedir ne değildir netlik olmadan asla yorum yapmaz çoğu kişi anlamaya öğrenmeye çalışır.

Fakat bile bile lades yapan uyarı dinlemeyen kırıp dökerek hayatı yaşayan insanları da hakkında hiçbirşey bilmediğimiz bu ablamız ile bir tutmanın da haksızlık olduğuna inanıyorum.

Diyeceğim kusura bakmayın. Çünkü şunları yazan birinin gizli çığlıklarına karşı sabır dileyemem.ancak kurtulmasını dilerim. İnsan kendine bunu reva görmemeli.

Sebebini yazmiyor çünkü bu tarz tavsiyeler gelecek ama uygulayacagını sanmiyorum

Diyeceğim kusura bakmayın. Çünkü şunları yazan birinin gizli çığlıklarına karşı sabır dileyemem.ancak kurtulmasını dilerim. İnsan kendine bunu reva görmemeli.
Bilmiyorum bence artık bu durumu gizemden kurtarıp her yönüyle anlatsa millet yorum yapacak. Çok hassas bir insan acaba diyorum eleştiri almaktan korktuğu için mi dökmüyor herşeyi

Yok gayet yapılıyor dediğiniz şeyler, dalga geçildiği oluyor vs.
Ben bunu bir noktaya kadar da normal görüyorum.
Sizinle ekstra bir yazışmanız olmamasına rağmen yorumlarınızı bildiğim için hiç tanımadığım bir üyeye yazdığım gibi yazamam mesela, yazılmıyor da zaten çoğunlukla.

Bunu kabul edelim.

Yeni ve tanınmayan üyeler gazabımiza daha rahat uğruyor.

Son düzenleme:
Ben bir uyenin yazdigi gibi bu duruma bagimli oldugunuzu, stocholm sendromu gibi bir sey yasadiginizi dusunuyorum. Yoksa bu kadar dram icerisinde insan evliligini devam ettiremez (ne olursa olsun)

tr’de kadinlar ufacik bebeleriyle ne manyak adamlardan kacip kurtuluyorlar, ne badireler atlatiyorlar, sizin kocaman evladiniz var neyin bosanamamasi?

arada durum mesajlarinizi goruyorum o kadar, tanidigim bir uye degilsiniz ama bu kadar insan bu kadar naif ve ayni zamanda nahif mesajlar yazdiysa belli ki oylesiniz ama ben objektif yorum yapmaktan yanayim her zaman; cunku dogru bir tane

eger kotu giden bir iliskiniz/evliliginiz varsa bunu sonlandirmalisiniz, ne pahasina olursa olsun. Bu hayata kimsenin kolesi ya da stres topu olmaya gelmiyoruz. Bu soylediklerime aile, akrabalik, arkadaslik, evlilik, sevgililik vs. Hepsi dahil. Herkesten ve her seyden once siz gelmelisiniz

Çoğunluk yapmıyor bunu yaban elma sen yaptın o bu yaptı da ben yapmayan tonla insan biliyorum.Yeni üyeler de de genelde inandırıcı bulmadığım için ben yorum yapmadan geçiyorum. Mahmut abi dediğim 2-3 kişi vardı onlarda sağolsun haksız çıkarmadı ana avrat küfredip banlandılar. Ben genelde tanıdığım eski konularını bildiğim kişilere sertim. Kendi üzerimden yapıyorum bu yorumu. Ve tanıdığım arkadaşlar üzerinden. Yapan çok tabi yok demiyorum da belli kişiler

Derdini biliyorsunuz sanırım. Anlatın da biz de bilelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…