Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durumunu takip ettiğim kadarıyla biliyorum. Rabbim ferah günlere eriştirsin inşallah. Bunu o kadar hak ediyorsunuz ki. Üzüldüğünden fazla mutlu olursun inşallah.Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde ...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Hannaz acı ama gerçek bu konuyu başkası açsa neler neler yazılırdı sen benden iyi biliyorsun o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum
Zamanında bende yakin olduğum bi uyeye daha yumuşak yorumlar yaptim diye ne iki yuzlüğüm kalmıstı ne birşey diyeceklerim bu kadar+1 cidden uyeye bakmadan bayaaa bir dosemistim sonra yorumlari okudum konu sahibine baktim sildim...
O kadar nahif ve içten ki hiç kıyamıyorum Allah yardımcısı olsunHannaz acı ama gerçek bu konuyu başkası açsa neler neler yazılırdı sen benden iyi biliyorsun o yüzden ben yorum yapmak istemiyorum