• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlıyorum tanıdığınız, sohbetiniz muhabbetiniz olduğu üyelere karşı daha ılıman olmanızı ama ortada yanlış bir düşünce yanlış bir konu varsada eleştirmesini bilmek karşıdakine daha çok yardımcı olur.
Şahsen benim burda gerçekten sevdiğim sohbetini mubabbetini sevdiğim arkadaşların bile bana ters bir yorumunu görünce basıyorum eksiyi sırf arkadaşım, seviyorum diye iltimas geçmiyorum onlarında bana öyle davranmasını tercih ederim!
Misal benim emoji toplamımda beğenmedimlerin yarısı bu vatandaşa ait 🤣🤣

Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde
...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .

yaşınız kaç bilmiyorum yalnız 30'a yakın bi oğlunuz olduğunu yazmıştınız dövme konusunda sanki..
Oğlunuz koluna siz ve kardeşinin dövmesini yaptırmıştı..
Oradan yola çıkarak sormak isterim.
Abla daha 40 yıl 50 yıl yasayacaginin garantisi mi var ki kalan ömrünü bir sapıkla, sadakat yoksunu ile sürdürmeyi düşünüyorsun?
Aynı hatayı annemde yapmıştı yaş simdi 60..goruntu 80.
bizleri cocuklarini bahane etti ama son 20 senesi üzüntü ile geçti..degdi mi anne diyoruz biz destekcin iken degdi mi diye..
Onunla aynı yataga girmeye midem bulandı, ömrüm çürüdü, oda boşanma mı bekledi daha rahat edecekti ama bende ederdim elbet boşanmadim pişmanım diyebiliyor şuan.
Siz annemin hatasına düşmeyin kalan ömrünüzü cocuklarinizla birlikte inşaa edin..
Allah evlenmeyi nasıl helal kıldı ise hiç sevmesede boşanmayi da helal kılmıştır.
Esas Bile bile kendine eziyet çektirmeyi haram saymıştır.

Hannaz'ı görüyorum denk geliyorum forumda ama konularını pek hatırlamıyorum, 7 sayfayı da okudum içim şişti biraz
sebebi her ne olursa olsun ben hayatta çaresizlik diye bişeyi kabul etmiyorum..
çaresizlik yok bahaneler vardır..
ama zor, ama imkansız gözüken, ama tehlikeli, ama korkulu hiç farketmez çare herzaman vardır.
bi kere geliyoruz hayata, her gün öleceğime bi kere ardıma bakmam bi kere ölürüm daha iyi

En naif üye kim diye sorsalar açık ara Hannaz Hannaz çıkar. Lütfen kendinize bunu yapmayın yolun yarısını size değer vermeyen biriyle çürütmüşsünüz diğer yarısını kendinizi ve çocuklarınızı düşünerek yaşayın. Ölümden başka her şeyin çaresi var diye bir sözümüz yok mu? Hayat başkalarını düşünmek için çok kısa.

Zamanında bende yakin olduğum bi uyeye daha yumuşak yorumlar yaptim diye ne iki yuzlüğüm kalmıstı ne birşey diyeceklerim bu kadar :KK66:
Bunun yakinlikla ilgisi yok ki bibi , ben mesela hannaz ile bir kere bile ozel yazidmadim , birbirimizi alintilamadik bile bugune kadar ama konularini biliyorum , burda olay sevdigimiz uye olmasi degil konunun gecmisini bilmemiz
Sirf hannaz icin diil ben gecmis konularini bildigim baska uyelere de bosan yazmiyorum
Bir de genc yastaki hatta cocuk yastaki evliliginin basindaki bir uyeye bosan demek daha kolay cunku daha yolun cok basinda cok genc ama belli bir yastaki uyeye isi , gidecek yeri yoksa , cani tehlikedyse bende hemen bosan demiyorum ama bosanacak yolun taslarini dosemeye basla diyorum

Herkesin ayri bir hikayesi var a kisisi ayni seyleri yasadiginda kosullari farkli ise bosan derim ama b kisisi ayni seyleri yasadiginda kosullari musait diilse bosan demem baska sey derim

Kendimden de biliyorum ki insanın önündeki en büyük engel dış etkenler değil öncelikle kendi beyni. Yine kendimden biliyorum en önemli şey niyet, niyet olduktan sonra işi yapmanın öyle ya da böyle bir yolu bulunuyor.

Belli düzende yetişmiş, erken yaşta evlenmiş ve o düzende yaşamaya alışmış birine boşanmak imkansız gelir çünkü beyni ona sebepleriyle imkansız olduğunu söyler. Halbuki bi dışarı baksanız kimler ne şartlarda neler başarıyor, kafanızdaki o engeli aşmaya niyet etseniz emin olun hayatınızı kurtarmanın bir yolunu bulursunuz.

Deşmeyin demişsin ya....
Deşmezsen, deşmezsek o kuyudan çıkamazsın. Tam tersi her gün biraz daha toprak atılır üstüne. Her gün biraz daha aşağıya gömülürsün, üstündeki ağırlık artar. Işığı her gün biraz daha az görmeye başlarsın.
Önce dışarı çıkmaya niyet et, sonra ayaklan. O zaman dökülecek üstünde ki yükler. Tamamen yere bastığında, tüm dertlerinin ayaklarının altında kaldığını göreceksin.
Sıkıntılarının seni yönetmesine izin verme, sen onları yönetecek güce sahipsin. Ama o gücün farkında değilsin belki de.

Yıllardır tanıyorum abla seni, hep sabrediyorsun, ömrünün en güzel yılları şu pislik uğruna harcanıp gidiyor. Umarım tez vakitte kurtulursun da bütün bu yıllarının acısını çıkarırsın

Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde
...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Bence boşan

Hannaz selam
seni çook eskilerden tanıyorum çok da seviyorum
rica ediyorum neden boşanamadığını açıkla bir çözüm yolu beraber geliştirelim
bu adam başka kadınlara gidiyor sana cinsel hastalık bulaştırabilir, kansere kadar yolu var biliyorsun değil mi?
şu an çalışmıyor musun? çocuklar üzülür mutlu görünüyor yuva onlara mutsuz olurlar mı diye düşnüüyorsun? lütfen yaz...

şizofren hastalar da kişiden kişiye farklı davranışlar gösterebiliyor ki
bir tanıdığım şizofren sadece kendi içine kapanıp etrafa zarar vermiyor mesela hiç
karaktere bağlı bunlar
eşinizi en iyi siz tanırsınız ve ben sizin yerinizde olsam gerçekten boşanmak istiyorsam gider bir uzman psikiyatristle beraber bu işi çözerim
hatta ankarada mıydınız acaba eğer buradaysanız size doktor ismi verecğeim onunla kesin çözersiniz insan sarrafıdır ve bu tür hastaların dilinden iyi anlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back