• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmazsan bi gün hiv falan kapıp hakkın rahmetine kavuşacaksın korkarım

Benim bu şekilde hayatı kendisine dar eden kocası olan bir tanıdığım var..keşke geberse de kadın kurtulsa diye dua ediyorum onun için.
Kusura bakmayın çok kaba oldu ama konu sahibi; sizin için de edilebilecek tek temenni bu galiba. Allah kurtarsın.

Hepimize hayırlı geceler olsun .
Depremi yaşayan herkeslere çok geçmiş olsun , ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum .
Depremin üstüne böyle bi konu çok saçma olur ama saçmaladığım için hepinizden özür diliyorum .
Az önce konulara bakınırken bi kelime gördüm " eskort " ben bu kelimenin ne olduğunu kulübe ilk geldiğim zamanlarda öğrenmiştim .
Eskort Ankara
Eskort İstanbul
Eskort Almanya vs vs
Diyordumki iş yaptığı insanlar herhalde şirket falan zannediyordum .
Tabi o zaman anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştüm . Şirket sanıyodum ama ben ama öyle değilmiş .
Demekki her gittiği yerde
...
Şimdi üzülmüyorum , valla öyle içimi dökmek istedim .
Okuyan herkese teşekkür ediyorum beni anlayan herkese .
Erkeklerin şu cinsellik yaşamayı aldatma olarak kabul etmeyip bunu doğal karşılamaları beni dehşete düşürüyor.Allah yardımcın olsun Allah kimseye yaşatmasın çok acı🥺

Ölse Allahın bir Fatihasını okumucam diye yemin ettiğim insanla niye evli kalayım , mecburum diyorum , deşmeyin diyorum , antacaklarım bu kadar diyorum .
Yorumlarınızı tek tek okudum .
Sizi çok iyi anlıyorum beni de anlayın lütfen .
Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum .

sizi anlamaya çalışıyor buradakiler ve yardımcı olmaya çalışıyorlar.. siz de kendi postunuzu başkası yazmış gibi okumayı deneyin, bir kadının bu kadar kendisini kapatmasına razı olabilir miydiniz?
biz de olamıyoruz işte, kendinizi kurtarmanın bir yolunu bulun istiyoruz. Vazgeçmeyin istiyoruz. Çözüm önerebilelim istiyoruz, hayatta her şey var. Bu kadar teslim olmayın. Dışarıdan konuşmak kolay haklısınız, bu ülkede kadın olmak çok zor. Ne acı, koca devlet sizi koruyamıyor, sizi kurtaramıyor bu çaresizlikten.. ve de yalnız değilsiniz, siZin gibi binlercesi var:( çok acı, kızlarımız var, arkadaşlarımız var.. bu soruna topyekün bir çözüm bulunsun artık, korunsun bu kadınlar, köle olmak zorunda değil hiçkimse :(

size sabır ve çıkış yolu diliyorum en tez zamanda..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back