• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dökmedir " Boşan " demeyin boşanamıyorum deşmeyin içimi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok artık denilecek birşey göremedim yazdığımda.Dalga da gecmedim.Burada bir sürü kadın derdini yazıyor ve çok nadir boşan yazanlardanım ki bence bu hanım çoktan boşanıp kendini mükafatlandırmalı o adam tırnağını bile haketmiyor.Bu dert onu kanser edecek

Başkasına yazılsa bu mesaj boyle bi tepki vericek miydin merve hiç sanmiyorum muhtemelen beğenirdik
Evet bu doğru. Ama hikayesini biraz bildiklerimize de bildiğimizce yorum yapıyoruz. Bu doğru olan. Ve bu kadın bu yaşında bundan kurtulamayacağını düşünüyorsa bu çaresizliğe inanabilirim biraz. Ama tutup da 25 yaşında biri bi yıllık evliyim hamileyim çalışmıyorum boşanamam derse caz yapabilirim. Benim takıldığım üslup değil. 2 3 sayfadır bu kadının gerçekten çaresiz olabileceğine inanılarak yorumlar yapılmış, hiç okumadan derdini seviyorsun denmesine ve anlamından emin olunmayan kelime kullanılması bana fazla geldi.

Eş şizofren,ve canlarına kast edebilecek bir canlı=/
maddi durumu varsa çocuklarıyla başka yerde iş ayarlasın
Böyle şizofren ve cana kast durumu varsa gerekli yerlere şikayet edebilir çocuklarıyla birlikte adam ağır şizofren ise zaten akıl hastanesinde yatması gerekir ayrıca boşanmak için de telefon kayıtlarını göstermesi , adamın sağlık durumunun iyi olmadığını belgelemesi tek basına yeter diye düşünüyorum

Yok çok yavaş yazdım.Hakaret etmedim aşağılamadım ben kendi yazılarını biliyorum daha önce defalarca da yazdım hatta bir tanesinde evladını kaybetti ya da amansız bir hastalığı var sanmıştım.Sadece merak ediyorum neden bir insan bunu kendine yapar.Gördüğüm kadarıyla naif çok hisli emektar bi kadın.Niye bu hayatı kendine reva görür.Bizler onun konusunu bilmeden önceden beri onun için üzülüp dua ediyoruz ama kendine bunu yapmasın artık.
Ben de kendine yapma diyorum. Çözüm bulunur diyorum. Öncesini takip etmeden yazmışsınız gibi geldi o mesaj.

Yok artık denilecek birşey göremedim yazdığımda.Dalga da gecmedim.Burada bir sürü kadın derdini yazıyor ve çok nadir boşan yazanlardanım ki bence bu hanım çoktan boşanıp kendini mükafatlandırmalı o adam tırnağını bile haketmiyor.Bu dert onu kanser edecek
Kadın aklı başında bir kadın ,kocasının deliside değil ama işte bazen olmaz çare bulunmaz kendi elinle yapabileceğin bir durum yoktur .
Aklı başında kim katlanmak ister sorarım ,kim dayanır ki.
Kimse isteye isteye dert dram sevmez..

Evet bu doğru. Ama hikayesini biraz bildiklerimize de bildiğimizce yorum yapıyoruz. Bu doğru olan. Ve bu kadın bu yaşında bundan kurtulamayacağını düşünüyorsa bu çaresizliğe inanabilirim biraz. Ama tutup da 25 yaşında biri bi yıllık evliyim hamileyim çalışmıyorum boşanamam derse caz yapabilirim. Benim takıldığım üslup değil. 2 3 sayfadır bu kadının gerçekten çaresiz olabileceğine inanılarak yorumlar yapılmış, hiç okumadan derdini seviyorsun denmesine ve anlamından emin olunmayan kelime kullanılması bana fazla geldi.
Bence çaresiz değil koca cocuğu var o evde zaten güvende değil bu kadin bari bu yaştan sonra kendine iyilik yapsın ve gayette güzel yorum yapıyor herkes kk yı bilmesem tamam dicem

Pro olunca kalp gözün acılmıs merve merve 73 zıyaretci falan:KK70:
Hayırlı olsun kırmızılar💓
Hannazın işi çok zor.
Allah ummadıgı yerden kapı acsın,insan gercekten diyecek birşey bulamıyor,hele ki kadına bunca siddet varken=/
Evet açtılar kalp gözümü sağolsunlar. 🤗
Amin. 🤲🏻

Ablam bak başkası olsa neler sayılır dökülür de sen olunca herkes sus pus. Burdan bile değer verdiğini anla insanların. En azından bir iki şey senin ağzından duysa insanlar güzel olmaz mı. 😣

Yok hayır ben tüm yorumları okumaya çalıştım daha önce de çok kez profil msjlarına yorum yaptın derdiniz nedir niye böylesiniz dedim dua bile ettim ama kendisi hiç ayrıntı dahi vermedi yeni değil çok önceden beri düşünayorum ne derdi olabilir bir insan kendine bu cehennemi nasıl reva görür diye.Derdini seviyor demek ki diye düşündüm.Ama keşke kendisi bir iki kelam etse çünkü yaşadıkları zor.Ben bu hanımın ayakları üzerinde durabilecek güçte olduğunu düşünüyorum.Hatırladığım kadarıyla kendi elbiselerini bile kendisi dikiyordu taştan su çıkarır güçte birisi bana göre.

Bence çaresiz değil koca cocuğu var o evde zaten güvende değil bu kadin bari bu yaştan sonra kendine iyilik yapsın ve gayette güzel yorum yapıyor herkes kk yı bilmesem tamam dicem
Tamam 46. Mesajda ben de çocuklar büyükse yardımcı olabilirler dedim.

Yok hayır ben tüm yorumları okumaya çalıştım daha önce de çok kez profil msjlarına yorum yaptın derdiniz nedir niye böylesiniz dedim dua bile ettim ama kendisi hiç ayrıntı dahi vermedi yeni değil çok önceden beri düşünayorum ne derdi olabilir bir insan kendine bu cehennemi nasıl reva görür diye.Derdini seviyor demek ki diye düşündüm.Ama keşke kendisi bir iki kelam etse çünkü yaşadıkları zor.Ben bu hanımın ayakları üzerinde durabilecek güçte olduğunu düşünüyorum.Hatırladığım kadarıyla kendi elbiselerini bile kendisi dikiyordu taştan su çıkarır güçte birisi bana göre.
Anladım. İnşallah yazar bize de bir şeyler ona göre yorum yapmaya devam ederiz.

Ablacım neden kendine bu hayatı layık görüyorsun gerçekten çok üzülüyorum, sana abla deyişim benden büyük olduğun için değil seni öz ablam kadar yakın gördüğüm için ama bu çaresizliğin beni derinden etkiliyor :( dualarım seninle bil istiyorum 💐

Bir arkadaş yazmış eşi şizofren diye.Benim kuzenim ve kayınvalidem şizofren hastası.İlaç kullandıkları sürece hiç bir problemleri yok ve bir çok şeyi hastalıkları arkasına sığınarak yapıyorlar( kaynanamdan biliyorum laf sokmaya gelince güzel sokar insanı çıldırtır sonra ben ne yaptım ki der) 3 4 yılda bir atak yaşıyorlar ve ilaç dozları değişiyor aileleriyle birlikte yaşıyorlar emin ol canım hannaz, eğer bu adam zarar vermek isterse bu şekilde de verir.Sen güçlü ol kendine bu hayatı reva görme.

Bir arkadaş yazmış eşi şizofren diye.Benim kuzenim ve kayınvalidem şizofren hastası.İlaç kullandıkları sürece hiç bir problemleri yok ve bir çok şeyi hastalıkları arkasına sığınarak yapıyorlar( kaynanamdan biliyorum laf sokmaya gelince güzel sokar insanı çıldırtır sonra ben ne yaptım ki der) 3 4 yılda bir atak yaşıyorlar ve ilaç dozları değişiyor aileleriyle birlikte yaşıyorlar emin ol canım hannaz, eğer bu adam zarar vermek isterse bu şekilde de verir.Sen güçlü ol kendine bu hayatı reva görme.
Onu ben dedim canım, zaten şizofrense kolaylıkla boşanabilir. Neden kendisine işkence çektiriyor anlamadım :(

Boşanamama nedeni nedir bilemiyorum ama bu hayata bir kez geliyoruz. Sizi üzen hiçkimseye bu kadar fazla tolerans göstermeyin. Bu kadar dert ettiğiniz sizi üzen herşey yavaş yavaş sizi tüketir.
Ayrılın kurtulun

Kendi gelip söylerse söyler dahasini anlatamam bibi ama konu daha derin ya gerçekten bak ...az buçuk sohbetimiz var...ulu orta bahsettiğimiz gibi değil bazen hiç birimiz ....

Surda beni ,az çok yazistigim insanlara sorsan pozitif vs vs yazarlar belki de ...ama burda yazdiklarimizin daha fazlası olabiliyor ...

Kendi gelip söylerse söyler dahasini anlatamam bibi ama konu daha derin ya gerçekten bak ...az buçuk sohbetimiz var...ulu orta bahsettiğimiz gibi değil bazen hiç birimiz ....

Surda beni ,az çok yazistigim insanlara sorsan pozitif vs vs yazarlar belki de ...ama burda yazdiklarimizin daha fazlası olabiliyor ...
Tehdit falan mı var yoksa :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back