Merhaba hanımlar, bu aralar zor bir dönemden geçiyor gibi hissediyorum. (Bana göre) İçimi dökmek istiyorum sadece başka anlatabileceğim kimsem yok.. Lütfen olumsuz yorum yapacaksanız bile kırmadan yazarsanız sevinirim.
Şu an 8 haftalık hamileyim ama son kontrolde doktorum bebeğin kalbinin çok zayıf attığını bir kaç gün bekleyip kürtaja çağırabileceğini söyledi. Plansız bir hamilelikti ama sevinmiştim. Çünkü kızıma hamile kalabilmek için 1,1 buçuk sene uğraştık. Şu an ikinci çocuğu pek düşünmesem de çok sevinmiştim ama yarım kaldı. Öte yandan hamileliklerim çok zor geçiyor. İğneler,ilaçlar.. Gebelik sağlıksız ama semptomları aynı devam ediyor. Bulantı, yemeklerden tiksinme, ev berbat kokuyor bana göre. Bir yandan da enfeksiyon kapmışım. Doktor test istedi ama veremediğim için ilaç da veremedi. O da süreci daha ağır hale getirdi. Evde 4 yaşında ilgi bekleyen kızım var ve zor ilgileniyorum.. Mutfağa girmek istemiyorum ama mecburum. Eşim bu süreçte akşamları işten gelince elinden geleni yaptı ama ne zamanki kürtaj lafı çıktı bana sen de yarın eskiye dönersin galiba dedi. Şaka gibi. Sanki doktor o anda bebeği çekip almış benim hamileliğim bitmiş gibi.. Bunaldım. Beklenmedik bir durumun içinde buldum kendimi.
Kendime de kızıyorum. Bakıyorum neler yaşamışım daha önce bu kadar bırakmamışım kendimi ama artık son senelerde en ufak bir şey dağıtıyor beni.. Ağlayamıyorum bile çünkü kızım yanımda görmesin diye. İstiyorum ki biri sarılsın geçecek desin ama o da yok..