İç dökme...

sfdhmyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
95
42
88
30
Merhaba. 5 yıllık evliyim kocam sağolsun sevgisiz ya da sevgisini gösteremiyor onun deyimi ile. Evliliğim üniyi bitirir bitirmez oldu zaten nişanlıydık.. Bipolar hastasıyım ben sonradan öğrendim gerçi nişanlıyken. Büyürken çok yalnız bıraktılar beni arkadaşım olmasına izin vermediler sadece okula ve dershaneye gittim herşeyimi eleştirdi ailem. Hal böyle olunca bana biraz fazla ilgi gösteren kocamla evlendim. Uzakta olduğumuz için hep tel ile konuştuk ya da mesajlaştık hep yanımda gibi hissettim mesaj atsam hemen cvp yazardı.. Sonra evlendik hemen hamile kaldım bu süre zarfında evde yokmuşum gibi davranmaya başlamıştı ben sarıldığımda sarıldı öptugumde öptü. Bebeğimiz olunca değişir dedim değişmedi daha çok şeyler oldu aslında. Sonra atanmaya karar verdim ve eşime de dedim atanıp seni boşayacagım(ailemin evine dönemem zaten biz küçükken bile fazlalık gördüler) atama uzun sürdü ve eşim o sırada u dönüşü yaptı sonra atandım ama hâlâ adamın sevgisi yok... Ev içinde yaşamıyor gibi. Telefona çok bakıyordu kavga sonrası bakmıyor bu sefer de duvara bakıyor... Yoruldum ama 4 yaşında Cocugum var doğuda görev yapıyoruz ve bu hayatı tek başıma yaşayabilir miyim bilmiyorum... Ne eşimle oluyor ne de onsuz.. Çok sevdim hâlâ da seviyorum ama bana karşı ilgisizliği ve hayatta yalnız bırakışı zoruma gidiyor...

Merhaba. Eşiniz tam olarak nerde U dönüşü yapmış ben göremedim. Uzaktan eşinizi tanıyamamışsınız maalesef...

Adam değişmez siz kendinize meşgul olacak şeyler bulun tek de değilsiniz çocuğunuz var

Merhaba. Eşiniz tam olarak nerde U dönüşü yapmış ben göremedim. Uzaktan eşinizi tanıyamamışsınız maalesef...
Uzun uzun yazmadım evliliğimizin 2.yılı biterken devamlı dışarı çıkacagım arkadaşlarımla takılacagım diyordu ve devamlı telefona bilgisayara bakıyordu bunları bıraktı hâlâ çok az bakar. Ev işlerine hiç yardım etmiyordu etmeye başladı. Ve çok uyuyordu. Bunlar değişti gerçekten... Ben okuldayken hâlâ mesj atar mesela benim yanılgım mesajı aramayı yüzyüze de yapabilriz sanmam ve daha çok

İşine bi gelse alâsını gösterir de..
Üzerine çok düşer misiniz bilmiyorum ama,
O yokmuş gibi davranın, mutlu takılın. Bir etkisi olur belki.
Kesinlikle katılıyorum işine gelse gösterir. Yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum bu süreçte en çok kendimin değerli oldugunu ve gerekirse boşanmaya da kendimi hazırladım oldugu kadar tabi. Artık en çok kendimi seviyorum ama sorguluyorum da bi çok yanlış var ve karşımda herşeye tamam diyip kendi yoluna devam eden eşim.. Eşimin ailesinde şöyle bi düşünce ne olursa olsun evlilik devam etsin(aldatma vs dışında) ama bence sevgisizlik, ilgisizlik de boşanma sebebi.

Adam değişmez siz kendinize meşgul olacak şeyler bulun tek de değilsiniz çocuğunuz var
Benim de değişecegine inancım kalmadı değiştiği şeyler oldu ama o kendi başına hali devam ediyor. Ben sizsiz yapamam diyor ve hiç bişey yapmıyor. Sorun telefona bakmaktı mesela yıllardır uzun uzun bakmaz hiç bişey bilmese duvara bakar boş boş

İkimizin de ailelerimizden kalma yaralarımız var. Ben ağır travmalar yaşadım zaten bipolar hastasıyım çocuklugumdan beri intihar eğilimim vardı şükür 1.5 yıldır iyiyim kullandıgım vitaminler ve psikolojik destekle bu süreçte ne zaman kötü olsam eşim hep yanımdaydı nefes alamadıgım oldu yaşamak istemiyorum diye ağlama krizlerim hakkını yiyemem ama sadece kötü oldugumda yanımdaydı(ailem kötü oldugumda da yanımda olmayınca bi başkasının varlığı çok çok değerli oluyor) şuan süreci tek başıma atlatıyorum çok şükür öyle olunca eşim hiç gelmiyor yanıma. Başkasına muhtaç olmaktansa yalnızlıgı tercih ederim tabi.. (bu arada severek isteyerek evlendik)

Birçok kez şans vermişsiniz. Çocuk olursa düzelir demişsiniz, u dönüşü yaptı deyip tekrar denemişsiniz. Demek ki olmuyor. Bazen tutunmak bırakmaktan daha cok acı verir.

Bu durumda aile danismanina gitmeden bosanmayin derim. Esiniz belli ki duygusal acidan sorunlar yasiyor. Size de gecmis olsun

boşanmak istediğinizi, evliliğinizin başından beri mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz ama diğer mesajlarınıza bakılırsa bir yandan ikinci kez hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

boşanmak istediğinizi, evliliğinizin başından beri mutsuz olduğunuzu söylüyorsunuz ama diğer mesajlarınıza bakılırsa bir yandan ikinci kez hamile kalmaya çalışıyorsunuz?
Çocuk seviyorum eşimi de seviyorum ve kızımın yalnız kalmasını da istemiyorum. Tezat gibi ama bence değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…