Merhaba. 5 yıllık evliyim kocam sağolsun sevgisiz ya da sevgisini gösteremiyor onun deyimi ile. Evliliğim üniyi bitirir bitirmez oldu zaten nişanlıydık.. Bipolar hastasıyım ben sonradan öğrendim gerçi nişanlıyken. Büyürken çok yalnız bıraktılar beni arkadaşım olmasına izin vermediler sadece okula ve dershaneye gittim herşeyimi eleştirdi ailem. Hal böyle olunca bana biraz fazla ilgi gösteren kocamla evlendim. Uzakta olduğumuz için hep tel ile konuştuk ya da mesajlaştık hep yanımda gibi hissettim mesaj atsam hemen cvp yazardı.. Sonra evlendik hemen hamile kaldım bu süre zarfında evde yokmuşum gibi davranmaya başlamıştı ben sarıldığımda sarıldı öptugumde öptü. Bebeğimiz olunca değişir dedim değişmedi daha çok şeyler oldu aslında. Sonra atanmaya karar verdim ve eşime de dedim atanıp seni boşayacagım(ailemin evine dönemem zaten biz küçükken bile fazlalık gördüler) atama uzun sürdü ve eşim o sırada u dönüşü yaptı sonra atandım ama hâlâ adamın sevgisi yok... Ev içinde yaşamıyor gibi. Telefona çok bakıyordu kavga sonrası bakmıyor bu sefer de duvara bakıyor... Yoruldum ama 4 yaşında Cocugum var doğuda görev yapıyoruz ve bu hayatı tek başıma yaşayabilir miyim bilmiyorum... Ne eşimle oluyor ne de onsuz.. Çok sevdim hâlâ da seviyorum ama bana karşı ilgisizliği ve hayatta yalnız bırakışı zoruma gidiyor...