Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tabloları daha çok beğeniyorum nedense.özellikle kanvas tipi tablolar
anlamadım ama neyse
artık suanda resım yanı buyuk resım asmanın moda olmadıgını dusunuyorum o sebebten tablo dıyorum ..
Siz ,hangisini tercih edersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bulunduğunuz mekana göre değişir bence, eğer spor bir mobilya takımınız varsa bence fotoğraf ama diğer gruplara yağlı boya tablo güzel gider.
Siz ,hangisini tercih edersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Resimden kastınız fotoğraf sanırım.. yoksa resim ve tablo aynı şeyler zatenben modern dekorasyonla birlikte fotoğrafları seviyorum..duvarda bir fotoğraf köşesi benim anılarımı canlı tuttuğu için tablodan iyidir ve tercihimdir
ki söylediğinizin aksine eskide kalmadı.. son yıllarda, uygun bir duvara gelişi güzel veya belli bir simetri ile çerçevelerde, birden fazla fotoğraflar asmak çokk moda
![]()
Evet çok doğru ama çerçeve resim kullanmak istemiyorum.Ben daha şık durabilecek modern tablo olsun istiyorum.Siz nasıl bir tablo tavsiye edersiniz?
bogaz köprüsnü aldım 5 parc atablo halın de :)
Resim ve tablo diyerek aynı seyi kastediyorsunuz.Bir resim öğretmeni olarak söylüyorum lütfen fotoğraf resim arasındaki ayrımı yapın.![]()
odanızda siyah beyaz renklerinin hakim olduğunu söylüyorsunuz o halde siyah beyaz ağırlıklı bir tablo seçmenizi tavsiye ederim.Siz ,hangisini tercih edersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
odanızda siyah beyaz renklerinin hakim olduğunu söylüyorsunuz o halde siyah beyaz ağırlıklı bir tablo seçmenizi tavsiye ederim.
Sizce, neden tablo sed?
bence tablo duvarda daha şık duruyor özelliklede parcalı tablolar