• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dekorasyonlarda ,tablo mu resim mi ?

anlamadım ama neyse
artık suanda resım yanı buyuk resım asmanın moda olmadıgını dusunuyorum o sebebten tablo dıyorum ..

anlamadım ama neyse
artık suanda resım yanı buyuk resım asmanın moda olmadıgını dusunuyorum o sebebten tablo dıyorum ..

Çok haklısınız, bende size katılıyorum, çerçeve resimlerinin eve müze havası kattığını düşünüyorum.Şık, modern, iyi tablo her zaman evin havasını değiştiriyor.O yüzden, tablo.

Bulunduğunuz mekana göre değişir bence, eğer spor bir mobilya takımınız varsa bence fotoğraf ama diğer gruplara yağlı boya tablo güzel gider.

Siz ,hangisini tercih edersiniz? Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Resimden kastınız fotoğraf sanırım.. yoksa resim ve tablo aynı şeyler zaten :34: ben modern dekorasyonla birlikte fotoğrafları seviyorum..duvarda bir fotoğraf köşesi benim anılarımı canlı tuttuğu için tablodan iyidir ve tercihimdir :34: ki söylediğinizin aksine eskide kalmadı.. son yıllarda, uygun bir duvara gelişi güzel veya belli bir simetri ile çerçevelerde, birden fazla fotoğraflar asmak çokk moda :34:

Resimden kastınız fotoğraf sanırım.. yoksa resim ve tablo aynı şeyler zaten :34: ben modern dekorasyonla birlikte fotoğrafları seviyorum..duvarda bir fotoğraf köşesi benim anılarımı canlı tuttuğu için tablodan iyidir ve tercihimdir :34: ki söylediğinizin aksine eskide kalmadı.. son yıllarda, uygun bir duvara gelişi güzel veya belli bir simetri ile çerçevelerde, birden fazla fotoğraflar asmak çokk moda :34:

evet bir çok yabancı blogda bu şekilde uygulamalar görüyorum.bende çok beğeniyorum.

Evet çok doğru ama çerçeve resim kullanmak istemiyorum.Ben daha şık durabilecek modern tablo olsun istiyorum.Siz nasıl bir tablo tavsiye edersiniz?

mesela bu yapı marketlerde -Koçtaş, Banio,vs.- ya da çerçevecilerde satılan yağlıboya tablolardan olabilir..
odanın tarzını anlamadım ama modernse mesela şu tarzda resimler olabilir..

$yagliboya_tablo_p251.webp$Resim 006.webp$product_1072.webp$489943866152316352.webp$product_1313.webp

tablo derimm. :) resimler çervelerde de güzel durabiliyor gerek görseller gere kkendi fotograflarımız tablo eve farklı bir hava atmosfer katıo <3

Resim ve tablo diyerek aynı seyi kastediyorsunuz.Bir resim öğretmeni olarak söylüyorum lütfen fotoğraf resim arasındaki ayrımı yapın.:54:

bogaz köprüsnü aldım 5 parc atablo halın de :)

Resim ve tablo diyerek aynı seyi kastediyorsunuz.Bir resim öğretmeni olarak söylüyorum lütfen fotoğraf resim arasındaki ayrımı yapın.:54:

Sevgili, Durumaya. Resim derken fotoğrafçıda çekilen ve çerçeve içinde asılan resimlerden bahsetmiştim. Tablo bildiğiniz gibi çok daha fazla seçeneği olan bir duvar aksesuarıdır.

kızlar bu arada aklınızda bulunsun; internetten indirdiğiniz yüksek çözünürlükteki resimleri (özellikle yağlıboya tablolar) duvar kağıdına bastırıp sonrasında istediğiniz gibi çerçeveletebilirsiniz. bu dediğimi yaptım ve resmi yatak odama astım, gören gerçek sanıyor. gerçekten değişik bir dokusu oldugu için elinizle dokundugunuzda bile sanki eliniz boyanacakmış gibi hissettiriyor. denemenizi tavsiye ederim.

O zaman benim evimi görenler herhalde müze yorumunda bulunuyorlar :9::9::9::9::9:

Bence elbette caga ayak uydurmakta fayda var ama ben eskinin daha zevkli oldugunu düsünenlerden biriyim. Nadir bir vakayim yani :)
Cerceveli hos tablolar eve eski bir hava katiyor bence ve artik herkes modern tablolar astigindan ve cercevesiz astigindan, bizim eve gelenler, nostalji turu yapmis oluyorlar sanirim ::):):)):))

Eski ingliz evlerinin stili bence cok harika... :)

Ama modern bir cizgi yakalamak istiyorsaniz ben fotograflari da cok begeniyorum kendi cektiginiz fotograflar üzerinde oynamalar yaparak duvara asabilirsiniz.

Back
X