• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç dekorasyonlarda ,tablo mu resim mi ?

kızlar bu arada aklınızda bulunsun; internetten indirdiğiniz yüksek çözünürlükteki resimleri (özellikle yağlıboya tablolar) duvar kağıdına bastırıp sonrasında istediğiniz gibi çerçeveletebilirsiniz. bu dediğimi yaptım ve resmi yatak odama astım, gören gerçek sanıyor. gerçekten değişik bir dokusu oldugu için elinizle dokundugunuzda bile sanki eliniz boyanacakmış gibi hissettiriyor. denemenizi tavsiye ederim.

Cillibom ;internetten indirip duvar kağıdına bastırıp ,çerçeve yapana kadar hazır almak en mantıklısı bence . Hem hazır tablo satın almak fiyatı açısındanda daha uyguna gelecektir diye düşünüyorum.Duvarındaki resmide bu arada merak ettim.Bizlerle paylaşırsan görmek isterim.

O zaman benim evimi görenler herhalde müze yorumunda bulunuyorlar :9::9::9::9::9:

Bence elbette caga ayak uydurmakta fayda var ama ben eskinin daha zevkli oldugunu düsünenlerden biriyim. Nadir bir vakayim yani :)
Cerceveli hos tablolar eve eski bir hava katiyor bence ve artik herkes modern tablolar astigindan ve cercevesiz astigindan, bizim eve gelenler, nostalji turu yapmis oluyorlar sanirim ::):):)):))

Eski ingliz evlerinin stili bence cok harika... :)

Ama modern bir cizgi yakalamak istiyorsaniz ben fotograflari da cok begeniyorum kendi cektiginiz fotograflar üzerinde oynamalar yaparak duvara asabilirsiniz.

Tabiki lambrusco; zevk meselesi herkesin zevkleri farklı oluyor.Bende aksine çerçeveli fotoğraflar değilde ,modern tabloların, odaya daha bir şıklık ve hava kattığını düşünüyorum.Fotoğraflar tabikide güzeller fakat ben salonumun duvarında kullanıcağımdan şık modern bir tablo olsun istiyorum.

Cillibom ;internetten indirip duvar kağıdına bastırıp ,çerçeve yapana kadar hazır almak en mantıklısı bence . Hem hazır tablo satın almak fiyatı açısındanda daha uyguna gelecektir diye düşünüyorum.Duvarındaki resmide bu arada merak ettim.Bizlerle paylaşırsan görmek isterim.

Zaman açısından kesinlikle haklısın fakat çeşitlilik için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ben.. her yerde aşağı yukarı aynı tablolar var ama internet derya deniz.. canın ne tarz istiyorsa bulabilirsin. tüm evlerde dikkat edersek aynı tablolar var artık. ben böyle bir çözüm buldum kendimce. bua rada kanvasların çözünürlük problemi var genelde. yakından baktıgınızda pixellerinde düşüklük oldugu belli oluyor. akşam vaktim olursa eklerim resim, belki daha iyi anlaşılır ne demek istediğim :)

Zaman açısından kesinlikle haklısın fakat çeşitlilik için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ben.. her yerde aşağı yukarı aynı tablolar var ama internet derya deniz.. canın ne tarz istiyorsa bulabilirsin. tüm evlerde dikkat edersek aynı tablolar var artık. ben böyle bir çözüm buldum kendimce. bua rada kanvasların çözünürlük problemi var genelde. yakından baktıgınızda pixellerinde düşüklük oldugu belli oluyor. akşam vaktim olursa eklerim resim, belki daha iyi anlaşılır ne demek istediğim :)

Evet birsürü tablo satan internet siteleri var .Günümüzde hem kaliteli ve fiyatı uygun iyi bir tabloyu almak oldukça zor.Tabloları araştırırken iyi tablo adında bir siteyle karşılaştım.Pramosyonlu ,kampanyalı fiyatlarıda oldukça uygun.O kadar çeşit tablo varki insanın kafası karışmamısı mümkün değil.Hepsi birbirinden güzel .Dediğin gibi tüm evlerde hemen hemen aynı tarz tablolar var işte bu yüzden farklı iyi bir tablo satın almak istiyorum.Bu arada senin çerçevelettiğin resminide merakla bekliyorum:)

Son düzenleme:
Dediğin siteye bakayım ben de o zaman :))
bu arada evimde sadece ikitane tablovar şimdilik.onlar da şoyle;
bu banyomdaki tablo,internetten cok ucuza almıştım ve gercekten güzel cıktı. şaşırdım hatta
$20130212_184048.webp

bu da benim yukarıda bahsettiğim tablo. yakından da çektim belki anlayabilirsin dokusunu
$20130212_183034.webp$20130212_183014.webp

Dediğin siteye bakayım ben de o zaman :))
bu arada evimde sadece ikitane tablovar şimdilik.onlar da şoyle;
bu banyomdaki tablo,internetten cok ucuza almıştım ve gercekten güzel cıktı. şaşırdım hatta
Eki Görüntüle 631463

bu da benim yukarıda bahsettiğim tablo. yakından da çektim belki anlayabilirsin dokusunu
Eki Görüntüle 631465 Eki Görüntüle 631464

Bak bencede hatta şuan sevgililer gününe özel indirimleride varmış.:)Anladığım kadarıyla seninde tablolara merakın var.Dediğin kadar varmış gerçekten beğendim tablolarını paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Back
X