İÇ ÇAMAŞIRIYLA SEVİŞME

PanikAtakKiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
7
4
29
Herkese merhaba, 30 Ağustos tarihinden erkek arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerinden seviştik asla üzerime boşalma gibi bir durum olmadı, 1 Eylül tarihinde de tam zamanında regli oldum ilk iki gün gayet yoğun ve pıhtılıydı daha sonra normale dönüp 1 hafta sürdü. Şu an reglim 1 gün gecikti inanılmaz stres ve korku yaşıyorum sizce hamilelik riski olabilir mi? Çok teşekkür ederim

Hiç birşey olmaz olursa tarihe geçersin insanlar yıllarca uğraşıyor normal ilişki ile olmuyor.Stres yaptığın için de gecikmiş olabilirsin.Naçizane tavsiyem böyle durumlara kendini sokup stres yapma bazı şeyleri zamanında yaşamak en güzeli.
Biliyorum haklısınız ancak stres ve kuruntu yakamı bırakmayınca sormak istedim. Regli ağrısı çekiyorum gelmeyince reglim daha da panikledim

Yani neden olmasın tıpta imkansız diye bir şey yok benim gördüğüm :) Ayrıca hep kk da gördüm nedense sürtünüp hamile olanları, bana garip gelmedi o yüzden.

Yani neden olmasın tıpta imkansız diye bir şey yok benim gördüğüm :) Ayrıca hep kk da gördüm nedense sürtünüp hamile olanları, bana garip gelmedi o yüzden.
3 kat çamaşır vardı bende çıplak değildik ki vücut sıvıları teması olmadı hiçbir şekilde şu an çok kötü bir durumdayım umarım dalga gecmek amacıyla yorum yapmamışsınızdır

3 kat çamaşır vardı bende çıplak değildik ki vücut sıvıları teması olmadı hiçbir şekilde şu an çok kötü bir durumdayım umarım dalga gecmek amacıyla yorum yapmamışsınızdır
Yaşın doğruysa bence hak ediyorsun bu korkuyu. Sence normal mi sorduğun soru allah aşkına akıl mantık içerisinde bir tekrar düşün.

Ayrıca hamilelik olabilir, nedense her gün kk da sürtündüm hamile miyim diye soruyorlar normal buldum o yüzden.

Yaşın doğruysa bence hak ediyorsun bu korkuyu. Sence normal mi sorduğun soru allah aşkına akıl mantık içerisinde bir tekrar düşün.

Ayrıca hamilelik olabilir, nedense her gün kk da sürtündüm hamile miyim diye soruyorlar normal buldum o yüzden.

29 yaşımda ne varmış? İnsanın başına ilk kez böyle bir şey gelince ne yapacağını bilemiyor. Ayrıca insanlar hamile miyim diye soruyor hamile miyim demiyor ki

Herkese merhaba, 30 Ağustos tarihinden erkek arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerinden seviştik asla üzerime boşalma gibi bir durum olmadı, 1 Eylül tarihinde de tam zamanında regli oldum ilk iki gün gayet yoğun ve pıhtılıydı daha sonra normale dönüp 1 hafta sürdü. Şu an reglim 1 gün gecikti inanılmaz stres ve korku yaşıyorum sizce hamilelik riski olabilir mi? Çok teşekkür ederim
Olmaz. Reglin gecikmesi normaldir. Havadan sudan bile gecikir. 10 gün gecikme için normal diyorlar sonrasında kork. Strese gerek yok bence...

Mümkün değil

Olabilir tabiii

Sen bir mucize yaşatacaksın dünyaya…
Kesin gebelik var.
Bak burda kadınlar iç çamaşırını çıkarıp sevişmeyi birak cinsel olarak birlikte oluyor.
Senin başardığını başaramıyor.🧿🧿🧿

X