Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki buçuk yıllık evliyim hayatımda bi kere bile kocamın iç çamaşırlarını elime bile almadım herzaman ikaz ederim makinaya atar direk.
Her bir donu tek tek mi yıkıyorsunuz
Bizim evde donlar toplanır birlikte yıkanır da
Sabah çıkardığımı atarım kirliye eşim de birikir yıkanır tek bir çamaşır mı yıkanıyor
Dayanamadı zaar üyelik iptali istedi )Bu arada neden herkes don diyor?Don deyince benim aklıma direkt diz hizasında beyaz renk fitilli iç çamaşırları geliyorlar nedense,bir de bunu erkeğin giydiğini düşünüyorum siz öyle yazınca
Konu sahibine ne oldu?
Bu arada neden herkes don diyor?Don deyince benim aklıma direkt diz hizasında beyaz renk fitilli iç çamaşırları geliyorlar nedense,bir de bunu erkeğin giydiğini düşünüyorum siz öyle yazınca
Konu sahibine ne oldu?
Hayır slipBoxer demek istiyolla
Hayır slip
İşte don diyince başa dönüyor tekrarO zaman don diyek
İşte don diyince başa dönüyor tekrar
Bence sizde normal değilsiniz bukadar igrendiginiz adamın yatağına nasıl giriyorsunuzEşimin donunu makineye atarken incelemeyi bırakın,parmak ucumla tutmaya iğreniyorum. sizin mideniz pek bi sağlammış.
Ulan hiç te eşimin donunu incelemedim 3 yıldır
Ulan hiç te eşimin donunu incelemedim 3 yıldır
hiç farkında değilim belki benim kocamın donunda da meni lekeleri var nerden bilebilirim kiiii
Bundan sonra don araştırmasına giriyorum yıkadığım her don için +1 meni