İç çamaşırındaki meni lekeleri

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.
Birinden etkilendiğinde gelir

Eşinin donundaki menisini geç tuvaletteki başka birinin vücut sıvısının kıyafetine değmediğinin yada kaba etine değmediğinin garantisi yoktur.

Bu nedenle kirli çamaşır kirlidir. Ona göre muamele gerekir.

Buradaki olay bence eşinin menisinden tiksinme değil başka bir insanın menisine bulanmış donun tek tek incelenmesinin gözde canlanmış olmasının verdiği tiksinti.

Konuya yorumum:
Meniden nem kapmayın aldatılma göstergesi değildir.
Erkeklerin rüyalanma dedikleri mevzu olabilir.
Adama 3.günde doktora gidelim derseniz sorun yoksa bile psikolojik olarak sorun sahibi olmasına neden olabilirsiniz.
Bu da yine sevişememenize yol açabilir.
Sakin olun ve o donları hemen makineye atıp yıkayın. :KK70:

O kadar incelemeye ne gerek duydunuz ki ayrıca erkekten bu tür sıvılar gelebilir yani uyurken bile niye bu kadar takıldınız birliktelikte olmuyorsa gayet normal başka ne olabilir ki. 3.kişi olsa niye çamaşırında olsun ki o leke yani ciddi güvensizlik var ki o kadara kadar görmüşsünüz

Gayet normal bir durum o leke...ayrıca eşinizin iç çamasırına kafa yoracağınıza 3 kere ereksiyon olamamasının nedenlerini araştırn, cinsel sorun olabilir...aldatma ile alakasız, sırf o leke vr diye boyle dusunmeyin.

Kocanin ic camasirindaki lekeleri burda konu acip anlatman inanilir gibi degil.Herkesin özeli vardir bazi seyler dillendirilmez dillendirilince itici gelebilir.Herkesin cinsel hayati kendine ama kocamin donunda bilmem ne lekesi gördüm diye de konu acilmaz arkadasim ya...kocana ayip birkere adam bilmiyor tamam ama bu mevzu cok ayri birsey..adamin camasirinda ne lekesi var diye incelemek hic normal bir davranis degil.Azcik mantikli ve olgun davranmayi tavsiye ediyorum

Dünyanın en normal şeyi. Sizin gün içinde nasıl akıntınız oluyor iç çamaşırınıza bulaşıyorsa onun da olur. Gün içinde aklına siz gelirsiniz ve zevk suyu dediğiniz şey gelebilir. Ya da siz sevişmeye başladığınızda üzerinde donu varsa o sıra da bulaşabilir. Adam uyurken de gelmiş olabilir.

Böyle doğal bir durumdan adamın aldatma ihtimalini çıkarmışsınız ya pes! Güveniniz pamuk ipliğine bağlı.

konu sahibi kimse eşinden tiksinmiyor fakat sizin eşinizin herşeyini açıklayıcı bir şekilde anlatmanızdan tiksinti duyuyor.birde bunu algılarınızı açarak dikkat ederseniz ,sizde lafı anlamadan oradan oraya götürüyorsunuz.yanlışım varsa miğdesi bulanan arkadaşlar düzeltsin .

Kocanin ic camasirindaki lekeleri burda konu acip anlatman inanilir gibi degil.Herkesin özeli vardir bazi seyler dillendirilmez dillendirilince itici gelebilir.Herkesin cinsel hayati kendine ama kocamin donunda bilmem ne lekesi gördüm diye de konu acilmaz arkadasim ya...kocana ayip birkere adam bilmiyor tamam ama bu mevzu cok ayri birsey..adamin camasirinda ne lekesi var diye incelemek hic normal bir davranis degil.Azcik mantikli ve olgun davranmayi tavsiye ediyorum
:super:
+1000
Ayıp yani kocasının haberi olsa bu konuyu actigindan bosar valla.diyorum ya,mahremiyet saygı kalmamış artık .

İyidr sizinle birliktelik yaşarken de olmuş olabilir. . Töbeee.. daha da açık yazamıcam.. ayrıca bende beyazları parmak ucumla tutup makineye atıyorum

Esim, adli tip vb. kimsenin ic camasirimi bu kadar evirip cevirmesini, camasirima bakarak saglik veya karakter analizi yapmasini istemezdim.

Gulmekten yiklildim kizim uyandi ayyy vallahi cok alemsiniz dedektiflige mi soyundunuz.bende hic bakmadan ucundan tutar atarim makineye hem gayet normal don yani bu dimi ama...:halay:

Rüya da görmüştür olmuştur dert etme bazen erkeklerin başına gelebiliyor gece cinsellik içerikli bir rüya gördü ise olur.onların da elinde olan birşey değil daha çok ergenlikte olur aslında ama evlilerde de zaman zaman olabiliyor böyle şeyler .diğer sorun da bir uzamana danışmanı tavsiye ediyorum !üçüncü kişi olduğunu sanmıyorum

X