İç çamaşırındaki meni lekeleri

paprika86

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
45
49
38
Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.

Gelir neden gelmesin, belki gece geliyor olabilir. Eşlerimiz bizim çamaşırları kurcalasa demek delirecek, kadının akıntısı derdi biter mi. Sor çok istersen, böyle böyle görüyorum bir sağlık sorunu olabilir mi diye.

Başka biri olup sonrasında sizle ereksyon kaybı yaşaması için afedersiniz ondan 10 dk sonra sizinle ilişki yaşaması lazım. Sağlıklı bir erkeğin bünyesi 20 dk en geç yarım saat hadi bilemedin 1 saate toparlar yine hazır olur. Bence üçüncü kişiye bağlamayın bir sağlık sorunu olabilir hatta ereksiyon kaybı da varsa.

Neden, anlayamadım?

yanı iç çamaşırı kontrolü yapmadım ayrıca sorduğunuz soruları kendime bile sormadım şöyle olurmu böyle olurmu diye,bizim evliliğimizde bunlar yerine ilişkiye girmeyi istemek vardır yada yoktur bu kadar detaylı bir cinselliğimiz olmadı

Merhaba hanımlar,

Eşimin iç çamaşırlarını yıkarken zevk suyu lekeleri gözüme çarptı. Yaklaşık 1 senedir evliyiz. Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk lekesi olması normal mi?

Ayrıca, cinsel hayatımız düzenli olmasına rağmen o meni lekelerini gördüğüm hafta eşimle cinsel birlikteliğimiz sırasında eşim üst üste birkaç gün boyunca ereksiyonunu kaybettiği için cinsel birliktelik gerçekleştiremedik. Bu durumdan dolayı kendini üzgün hissettiği için şu anda da cinselliğe biraz ara verdik açıkçası.

Size sorum şu:

1- Genç bir erkeğin iç çamaşırında zevk suyu lekesi olması ne anlama geliyor? Hiçbir cinsel münasebet veya mastürbasyon olmadan zevk suyu lekesi gelir mi sizce?

2- Ereksiyon kaybı sizin de aralıklarla yaşadığınız bir durum olabiliyor mu evliliklerinizde? Sebebi ne olabilir? Doktora gitmeyi de istemiyor.

3-Zevk suyu lekelenmeleri ve bu ereksiyon kaybı birbiriyle bağlantılı aklıma getirmek istemediğim üçüncü kişi kaynaklı bir sebepten olabilir mi? Ortada başka bir emare yok ama.

Yazdıklarımı iyi okursanız, lekelerin yıkamaya atarken gözüme çarptığını söylüyorum. Teker teker elime alıp ne leke var diye bakmıyorum herhalde.

Merhaba hanımlar,

Size sorum şu:

Bence altında birşey aramamak lazım
Olabilir bazı erkekler eşine temas etse dokunsa bile bu tarz durumlarla karşılaşabilir.
Evliliğiniz tamamen oturunca bence bu durumlar ortadan kalkacaktır.
Daha yeni evli sayılırsınız ...

X