• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç basenlerim çok kalın :(

pandaprensesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
1
0
16
23
Merhaba arkadaşlar size hemen muzdarip olduğum konuyu söyleyeyim hatta sırf sizden yardım almak için bu hesabı açtım :( üst bacağımın iç kısmı çok kalın. Çok çare aradım egzersiz vs yaptım ama çoğunlukla bunlar en fazla 4 gün sürdü sonra bunlardan umudu kestim ve eski yaşantıma devam ettim. Ama ne zaman aynaya baksam istediğim şekilde gözükmediğimi fark ediyorum ve bu beni hasta etmeye başladı. Bunun kilodan kaynaklandığını biliyorum bacağımın her yeri yağ. Bu arada boyum 166 kilom 62. Bu yüzden yağ yakıcı diyet veya hareket önerileriniz varsa lütfen benimle paylaşın özellikle de sonuç aldığınız şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim :))

Eklentiler

• 20170823_224248.jpg
    20170823_224248.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 160
Aynı dert bende de var.. Umarım tecrübeli arkadaşlar, ablalar yardımcı olacaktır :KK43:

Aynı sıkıntı bende de var kızlar. 55 kg üstüne çıktığımda bu durum oluyor ama zayıfladığmda basenlerde gidiyor. Bol bol yürüyüş öneririm boyum 165 şuan kilpm 64 yeni doğum yaptm. Aynen bu vaziyetteym. Yürüyüş ve eliptik bsiklet çeviriyorm.. ayrıca zumbaya başladım evde. İnanılmaz kalori yaktırıyor. Birde bacak hareketleri yapıyormö önümzdeki yaza fit bir anne olmam lazm :)

Back