İç bacak sorunsalı?

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
109
1
arkadaşlar geçen sene 12 kilo verdim... ve bu kiloları günde 1 saat yürüyüş ve diyetle verdim

bu kiloları verdikten sonra iç bacaklarımda yumuşama oldu... ve sadece iç bacaklarım erimedi...

iç bacaklar için hangi egzersizler yapılmalı :26:

yada ne yapmallıyım iç bacakları eritmek içinn... dar pantolon giydiğimde çok dengesiz duruo bacaklarım... altlar ince üstler kapkalın
:KK43:

fikir vercek kimse yokmu :26:

Callanetics'i bilir misin bilmiyorum onun normal videosunun son hareketi iç bacaklar için diye özellikle belirtiliyor. Şöyle anlatayım: Oturup bacaklarını uzatıyorsun, sonra sandalyenin iki bacağını iki ayağınla iyice sıkıp yavaş yavaş 100'e kadar sayıyorsun. Sırtını dik biçimde değil hafif öne eğerek yapıyorsun, başını boynunu omuzlarını serbest bırakıyorsun. Ellerini geriye doğru değil de bacaklarının yanlarına koyup destek alıyorsun.
Umarım anlatabilmişimdir :)
Callanetics'le ilgili ayrıntılı bilgi Spor Görsel Paylaşım bölümünde var; ilk sabit konu Callanetics Egzersizleri.

arkadaşlar geçen sene 12 kilo verdim... ve bu kiloları günde 1 saat yürüyüş ve diyetle verdim

bu kiloları verdikten sonra iç bacaklarımda yumuşama oldu... ve sadece iç bacaklarım erimedi...

iç bacaklar için hangi egzersizler yapılmalı :26:

yada ne yapmallıyım iç bacakları eritmek içinn... dar pantolon giydiğimde çok dengesiz duruo bacaklarım... altlar ince üstler kapkalın
:KK43:

Beennn hemen derdine derman olacak cokda ucuz bi alet önericem tatlş bende 20 kilo vedim ve ic bacak feci yumusak simdi biraz toparlandi ama daha devam tabi neye devam thigh master aleti resim ekleyemiyorum canm netten bi bak ben 10 liraya aldm ve kargoyla birlikte 15 liraya geldi 2 haftadr düzenli bi sekilde 300 kere bacağimin arasinda sıkıyorum gercekten cok faydasi oldu bi nevi pilates çemberi gibi insallah anlatabilmisimdir canm:)

Inanmiyorum taa 2011de yazilmis ama belki hala çözüm bulamamissindir cannm yada baska okuyanlar faydalansn :KK66:

X