• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İç bacak agrısı hamılelık belırtısımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugsem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
39
22
3
31
Merhana adetım 9 gun gecıktı ve test alıp yapmadım neden bılmıyorum ama ıc bacaklarımda et kesıgı gıbı sızlamalar var ve alt karın bolgesınde de sızlamalar var sol kasıgımda daha cok hısedıyorum sızlerede sormak ıstedım bırde bas agsısı ınceden

9 gün nasıl sabredebiliyosunuz :olamaz: belirtiler hamilelik gibi duruyor ama en kısa zamanda test alın ya da kan verin 👍🏼

9 gün nasıl sabredebiliyosunuz :olamaz: belirtiler hamilelik gibi duruyor ama en kısa zamanda test alın ya da kan verin 👍🏼
Aslında ıkıncı gebelıhım olucak olırsa eger fakst genetık sorunlardan kızımı kabrttım ve suan ıcın sonuc beklıyıruz testlerden fakat hamıle oldugumdan supelenıyorum hem ıstıyorum hem korkuyorum borazdaha beklıyım dıyorum ☹️

Aslında ıkıncı gebelıhım olucak olırsa eger fakst genetık sorunlardan kızımı kabrttım ve suan ıcın sonuc beklıyıruz testlerden fakat hamıle oldugumdan supelenıyorum hem ıstıyorum hem korkuyorum borazdaha beklıyım dıyorum ☹
Anladım,inşallah hamilesinizdir ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirip mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah:KK200:

Cicim rabbim ne derse o dur.. gebe kalırsın inşallah

Back