buna benzer bi olay arkadaşımın başına gelmişti canım..çocuk evlendi tabi şimdi..ama mutsuzlukdan geberiyolarmış öle söliyim..çocuk kafayı yemiş falan :))
yaptığı yanınamı kalıcak sanki..içini ferah tut..ne mutluki kurtulmuşsun o yalancıdan..ailen dışında hiç birşeye üzülme..noldu bak o gitti..ailen yanında..anneciğine bir kere sarıl oh mis :))
Yaşaman gerekmiş ki yaşadın.. Bu tecrübe belkide seni nelerden koruyacak..
Hani bi söz vardır ya ; "Bugünkü aklım olsaydı, Dün yaptıklarımı yapmazdım. Ama dün yaptıklarımı yapmasaydım, Bugünkü aklım olmazdı..."
Anlıyor musun canım şimdi durumu? O kendi şerefsizliğine yansın, senin aklın başına geldi geç olmadan..
Ya geç fark etseydin. Hatta evlendikten sonra bile devam etseydi senle. Karısı seni öğrendiğinde sana kocasını baştan çıkaran bi pislik gözüyle bakardı.
Yerinde olsam o kızıda bu durumdan haberdar ederdim. Ben mutlu olamıyorsam onlarda mutlu olamasın meselesi değil, o kızada yazık olacak..
Hiç bişey yapmadın, evlendiler diyelim ama sanıyor musun ki sen yaptıkları yanına kalsın?
Herkesin adaleti şaşar, Allah'ın adaleti şaşmaz. Almış ahını mutlu olabilir mi sanıyorsun?
Bırak onu düşünmeyi, kötü bir rüya gördün ve çabuk uyandın farzet.
Allah yardımcın olsun canım benim, kalbine ferahlık versin Allahım..
Hiç üzülme, inşallah çok mutlu olacaksın..
Bu erkekler artık midemi bulandırıyor....
Hayat senin canım, dilediğin gibi yaşa, bu gibi insanlar için üzülmeye değmez, bunu sen de biliyorsun, o yüzden assla üzülme..
işte ben bu yüzden uzaktan ilişkilere güvenemiyorum, çok geçmiş olsun canım ii ki de kurtulmuşsun ve "beddua etmiyorum,Allah a havale ediyorum" demen de çok ama çok olgun ve erdemli bi düşünce, alkışlıyorum seni... yoluna tabi ki başkalarına güvenerek devam et, güvenmeden olmaz ki, tanıyamazsın...
sagol canim cok tesekkür ederim,
bu saatten sonra kime nasil güvenirim bilmiyorum ama bakalim zaman ne gösterecek,
Allaha biraktim kendimi tamamen, hayatimi gelecegimi, allaha biraktim o elbet yoluna koyar,
düsünmemeye ve planlamamaya calisiyorum.
Bu gece yine rüyamda gördüm,
hesap soruyordum, beni 1 sene aldattin diyordum, kandirdin diyordum,
tam hatirlamiyorum,
Artik görmek istemiyorum rüyamda yeter,
insallah birdaha görmem,
aklima getirmemeye calisiyorum, aklima gelince hemen baska seyler düsünüyorum..
sagol canim cok tesekkür ederim,
bu saatten sonra kime nasil güvenirim bilmiyorum ama bakalim zaman ne gösterecek,
Allaha biraktim kendimi tamamen, hayatimi gelecegimi, allaha biraktim o elbet yoluna koyar,
düsünmemeye ve planlamamaya calisiyorum.
Bu gece yine rüyamda gördüm,
hesap soruyordum, beni 1 sene aldattin diyordum, kandirdin diyordum,
tam hatirlamiyorum,
Artik görmek istemiyorum rüyamda yeter,
insallah birdaha görmem,
aklima getirmemeye calisiyorum, aklima gelince hemen baska seyler düsünüyorum..
kafasina gore daha iyisini bulurum belki diye senide cantada tutmus, daha iyisini buluncada sana veda etmis
yaşadığın hayal kırıklığıyla psikolojin bence sana bunu yaşatan rüyanda görmeler ...
içindekileri tam dökememekten kaynaklanıyor büyük ihtimalle. en büyük ceza bazen sessiz kalmaktır. onu umursamamaktır.
umursarsan senin için değerli olduğunu düşünür. Böyle düşünmeside zaten karakter yoksunu olan bir adamı iyice şımartır. Kendini kapatma sakın açıl arkadaşlarınla bol bol zaman geçir ve face koy fotoğraflarını. ve engeli kaldır. mutlu olduğnu görmek ona büyük darbe
bastan beri öylemiydi bilmiyorum, ama annesinin uygun gördügüyle nisanlandigina neredeyse eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?