- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.864
- 333
- 50
- Konu Sahibi memurhanim
-
Hayırlı cumalar canım.71'er tane "ayetel kürsi, fatiha, ihlas, felas, nas" sureleri okundu..
Günaydın kızlar
Tefriciye 50 adet
Tevhid 1000 adet
Ya varis 200 adet
Ya Bedi 2.000 adet
Estağfurullah sayısız çekildi. Rabbim kabul etsin
Allah kabul etsin inşallahnamazdan sonra cekilcek tesbih veya zikir soylermisiniz bana da
Ben sadece namazdan sonra 33 suphanallah 33 Allahu Ekber 33 elhamdülillah cekiyom her gün ve aralarda ne çekmem lazım bilgi verrbilirmisinix
Bol bol esmaul Hüsna oku kendine hedefler belirle.ben hergun salavat ve kelime i tevhid çekiyorum.suan bebek için tedavi olduğum için kenzul arş okuyup ya Bedi ya varis çekiyorumAllah kabul etsin inşallahnamazdan sonra cekilcek tesbih veya zikir soylermisiniz bana da
Ben sadece namazdan sonra 33 suphanallah 33 Allahu Ekber 33 elhamdülillah cekiyom her gün ve aralarda ne çekmem lazım bilgi verrbilirmisinix
Harikasın canım. Inşallah bu yazıların herkese örnek oluröğle namazı ve 1 günlük kaza namazı kılındı.
Selamun aleyküm grup kuralım birbirimizi teşvik edelim bende çok istiyorum namazı hiç bırakmamakben de regl bitince buraya gelicem beni durtun arada kızlar... malesef aksatmaya başladım oydu buydu derrkenn.birakmayalim burayı düzenli yazalım lutfennn
aleyküm selam aynen yaSelamun aleyküm grup kuralım birbirimizi teşvik edelim bende çok istiyorum namazı hiç bırakmamak
Canım özelden mesaj at bana grup kurucaz senide alalımKzlar bnde 3 gündür kılıyorum ama tam değil bugun sabah öglen ikindi kıldım benide etiketleyın sürekli başlayıp bırakmaktan utanır oldım eşim bile diyor 2 gün klp bırakın diyo
Babam özelden mesaj atabilir öisin ben pek bilmiyorum bu platformu grup kuralım isteyenleri alalımaleyküm selam aynen ya
Cnm beni almayın sürekli giremiyorum ya o yüzdenCanım özelden mesaj at bana grup kurucaz senide alalım
Bende öyle düşünüyorum bana özelden mesaj atarmısın beni de alın grubaIsteyen olursa numara vs verelim namaz arkadaşı olup vakitlerde birbirimizi uyarırız. Benim namaz arkadaşım trabzonda ben ankarada vakitleri ayarlayıp günlük bildirim yapıyoruz
Tabi kk için sıkıntı olmazsa numara vermek yada burdan bildirim yaparız hergün nasıl derseniz kızlar. Yeterki yolunuz yönünüz kıbleye dönsün buna vesile olmak beni çok mutlu eder
Bende olurum canımayy nasıl oldu o. ben de istiyorum çok kızlar varmı bana namaz arkadaşı olmak isteyen nolurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?