İatanbulda yaşayan bayan arkadaşlarım buraya!

fatma3410

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
487
88
İstanbulda ıkamet eden arkadaşlarım hadi kendımızı burda tanıtıp tanışıp kaynaşalım :) ..Ben aranıza yeni katıldım.27 yaşındayım..İstanbuldayım..Henuz burdan kımseyle tanısmadım konusmadım..Hadı kendımızı tanıtalım istanbullular:KK3:...

Merhaba, Ben de İstanbul'da yaşıyorum yaklaşık 1 aydır. :) Yeni evlendim. Pek alışamadım açıkcası, iş arıyorum şimdilik. Çalışmaya başladıktan sonra daha hızlı olucak sanırım oryantasyon dönemi.

Hoş geldin o zaman İstanbul'a metruh sahil :)İstanbulun neresındesın?Hangi şehirden geldin? Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin,çok yeni evliymişsin mutluğunuz daim olsun....nasıl geçiyor evlilik..Ben gaziosmanpaşada oturuyorum canım.Mesleğin ne ....:KK16:

Aslen Aydınlıyım ama 1,5 yıldır Antalyada yaşıyordum. Ümraniyede oturuyorum. İngilizce öğretmeniyim ama şuan iş arıyorum ne yazık ki. Alışamadım pek bu şehre, dışarı da çıkmak istemiyor hiç canım. Eve kapattım kendimi, internet, ev yaşantısı falan bi şekilde gidiyor. Ama pek kalmak istediğim bi durum değil bu. Allahtan yarın eşimle memlekete gidiyoruz da biraz evden dışarı adım atmış olucam. Korkuttu burası beni :KK70:

Düzeltme: Bu arada hoşbulduk :)

Son düzenleme:
Negüzel öğretmensın devlete falan gıremıyormusun,burda yenı olupda canının sıkılır tabı arkdşın falanda yoksa.bende aynı şeyı yaşardım.gercı ben bıle buralı olmama ragmen doğruduzgun arkdşım yok.işlerle meşgul olmak güzel.bende iş arayışındayım.çok zor bir süreç.iyi eşin ilgilenıyor ve memlekete goturuyor .. semtlerımız bıraz uzak ama yınede yardımcı olabılecegım bısey olursa yardımcı olurum,gorusebılırız...

slmm kızlarr bizde eşimin işi gereği istanbuldayız aslen balıkesirliyim küçük bi şehirden buraya gelmek bana çok zor geldi 2.senemize girdik ama şuan tayinimiz çıksa hemen koşa koşa giderim bizde sancaktepede oturuyoruz istanbulla pek alakamız yok ama neyse

slmm kızlarr bizde eşimin işi gereği istanbuldayız aslen balıkesirliyim küçük bi şehirden buraya gelmek bana çok zor geldi 2.senemize girdik ama şuan tayinimiz çıksa hemen koşa koşa giderim bizde sancaktepede oturuyoruz istanbulla pek alakamız yok ama neyse
slm sancaktepe neresi ol:KK55:uyor.

Negüzel öğretmensın devlete falan gıremıyormusun,burda yenı olupda canının sıkılır tabı arkdşın falanda yoksa.bende aynı şeyı yaşardım.gercı ben bıle buralı olmama ragmen doğruduzgun arkdşım yok.işlerle meşgul olmak güzel.bende iş arayışındayım.çok zor bir süreç.iyi eşin ilgilenıyor ve memlekete goturuyor .. semtlerımız bıraz uzak ama yınede yardımcı olabılecegım bısey olursa yardımcı olurum,gorusebılırız...

Çok teşekkür ederim, devlete girmeyi denedim ama malum kpss :) Bu arada iş buldum özel bi dil kursunda, yabancılara türkçe ve ingilizce öğreticem. Benim için süper oldu, evde oturmaktan cok sıkılmıştım. Darısı başına inşallah. Hangi alanda arıyorun işi?

Çok teşekkür ederim, devlete girmeyi denedim ama malum kpss :) Bu arada iş buldum özel bi dil kursunda, yabancılara türkçe ve ingilizce öğreticem. Benim için süper oldu, evde oturmaktan cok sıkılmıştım. Darısı başına inşallah. Hangi alanda arıyorun işi?
Canım ben artık heralanda arıyorum işi masa başı bir iş olsun farketmez mesaisaatlerı belirli saatler ucretıde tatmınkar olsun daha bulamadım arıyorum görusmeler oluyor bazen. bakalım canım hayırlısı.

ben istanbula geleli 15 yıl oldu amasyadan gelmiştik ailemle :) şimdi evliyim ve kartala gelin geldim.cok zorlandım buraya geldıgımde ama saolsun eşim ve kayınvalıdem cok destek oldular

X