İ.B.B. Florya Tesislerinde Düğün

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Kızlar Merhaba;
Kasım sonu gibi ewlenmeyi planlıyoruz
düğün içinde İBB nin Florya Tesislerini önerdi nişanlım
deniz kenarında güzel bi yer falan dedi
burada düğün yapan varmı aranızda yada daha önce hiç gittiğinizmi :uhm:

vallah ben butun yaz ordaydim
hatta bizde orda yapmayi cok istedik dügünümüzü ama minimum 400 kisi istiyorlar biz 250 kisilik düsündügümüz icin bize fazla geldi ama gercekten harika bi yer yanliz ivir zivira cok fazla para veriyorsun

vallah ben butun yaz ordaydim
hatta bizde orda yapmayi cok istedik dügünümüzü ama minimum 400 kisi istiyorlar biz 250 kisilik düsündügümüz icin bize fazla geldi ama gercekten harika bi yer yanliz ivir zivira cok fazla para veriyorsun

Öncelikle çok teşekkür ederim
Kasım sonu olcağı için kapalı mekan olcak
400 kişiden daha az düşünüyoruz bizde
yemekli olacağı için :S
sadece 1 tanemi kapalı salonu var

Öncelikle çok teşekkür ederim
Kasım sonu olcağı için kapalı mekan olcak
400 kişiden daha az düşünüyoruz bizde
yemekli olacağı için :S
sadece 1 tanemi kapalı salonu var

evet canim tek birtane kapali salonu var (ideal salon)
birde havuzu birde kirbahcesi var ama kisin olmaz zaten...
havuzlu mekan minimum 500 kir bahcesiyle ideal salona minimum 400 kisi istiyorlar haftasonu hata ici 300 kisi yeterli sanirim yanlis hatirlamiyorsam
yanliz süslemeleri fln cok pahali sadece 400 kiside sandalye süslemeleri 1200 e cikiyor sonra gelin yolu nikah masasi iviri ziviri var daha say say bitmiyor yani
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin canim biz orayi cok istedigimiz icin cok arastirdik

Çiyanlı yer.Güzel bir yer ama börtü-böceğe,çiyana dikkat.:sm_confused:

evet canim tek birtane kapali salonu var (ideal salon)
birde havuzu birde kirbahcesi var ama kisin olmaz zaten...
havuzlu mekan minimum 500 kir bahcesiyle ideal salona minimum 400 kisi istiyorlar haftasonu hata ici 300 kisi yeterli sanirim yanlis hatirlamiyorsam
yanliz süslemeleri fln cok pahali sadece 400 kiside sandalye süslemeleri 1200 e cikiyor sonra gelin yolu nikah masasi iviri ziviri var daha say say bitmiyor yani
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin canim biz orayi cok istedigimiz icin cok arastirdik

denizkızı çok saol cidden çok teşekkür ederim bişey daha sorsam
yemekli menüleri nasıl fiyatları falan
aslında ben yemekli istememeye başlamıştım
ama nişanlımın ailesi yemekli yapmak istiyor

ayy ciddenmii
aman Allahım gelinliğin altına girersede çıkaramam yahuu
tırsarım ebn fareden mareden yahuu
kapalı mekanda bişi yoktur heralde :)

Yok canım orda olmaz.Florya IBB denilince aklıma ilk o geliyor,eskiden güzelliği gelirdi.:kedi: İçin rahat olsun ,bir şey olmaz. ;)

denizkızı çok saol cidden çok teşekkür ederim bişey daha sorsam
yemekli menüleri nasıl fiyatları falan
aslında ben yemekli istememeye başlamıştım
ama nişanlımın ailesi yemekli yapmak istiyor

en ucuz yemekli menuler 25 tlden basliyor 40 a kadar cikiyor
25 lik olani tavuklu menu kirmizi etli 28 di galiba öyle adim adim gidiyor iste menü kabardikca
pastali menusu kisi basi 12.5 tl ve kesinlikle indirim yapmiyorlar %30 indirimli oldugu icin ha canim birde unutmadan bunlar 2010un fiyatlari biz gittigimizde 2011fiyatlari daha cikmamisti ama pek bir fark olmaz demisti yeliz hanim

Deniz kızı cidden verdiğin bilgiler süper olduu çok teşekkür ediyorum
biz henüz ortada hiç bişey olmamasına rağmen kasımda ewlenebileceğimizi düşünüyoruz :)
2010 fiyatları aslında fena diil
ama ben yemekli düğünü gereksiz bulmaya başladım
nerden baksan 300 kişi için en az 10.000 TL ödenecek yani :S
acaba İBB çalışanlarına indirim falan yapıyorlarmıki?

Deniz kızı cidden verdiğin bilgiler süper olduu çok teşekkür ediyorum
biz henüz ortada hiç bişey olmamasına rağmen kasımda ewlenebileceğimizi düşünüyoruz :)
2010 fiyatları aslında fena diil
ama ben yemekli düğünü gereksiz bulmaya başladım
nerden baksan 300 kişi için en az 10.000 TL ödenecek yani :S
acaba İBB çalışanlarına indirim falan yapıyorlarmıki?

rica ederim canim birbirimize yardim etmek icin burdayiz indirim kesinlikle yapmiyoruz demisti belki belediyeden saglam bi torpilin olursa olabilir ama bilmiyorum acikcasi kisi sayisi bize fazla geldigi icin pek üstünde durmamistik
bende yemekli dugunleri gereksiz buluyorum cunku milleti zaten memnun edemiceksin yemekli yerine kokteyl fln yap geriye kalan paraylada mis gibi balayina cik :)))
bu arada senin bildigin baska mekanlar varmi? bizde ariyoruzda bi türlü bulamadik

canım bildiğim başka bi yer yok maalesef
Ben Ankarada yaşadığım için İstanbulda ne var ne yok pek bilmiyorum
Gönül Davet salonları var Gnl Davet Evlilik Gnl idir... Gnl Dn Salonlar Gnl Dn Salonu Kartal Gnl Dn Salonu Bayrampaa Gnl Dn Salonu Beikta Gnl Dn Salonu Gaziosmanpaa Gnl Dn Salonu Fatih Gnl Dn Salonu Bakrky, Dn Salonlar, stanbul Dn Salonlar bir incele belki hoşuna gidebilir
biz kısa bir süre sonra bakmaya başlayabiliriz
güzel yerler olursa sana mesaj atarım canım yerimseniben

Canım florya sosyal sosyal tesisler çok güzel biyer i.b.b. yanii.. başka alternatif düşünme derim muhteşem bir mekan keşke biraz daha hava güzelken olsaydı düqün denizi yeşillikleri ve özellikler çüçekleri çok güzel salonda güzel hiç kafa yorma herkes orda düğün yapamıyor canımıniçi bu rada mutluluklar dilerim..

Canım florya sosyal sosyal tesisler çok güzel biyer i.b.b. yanii.. başka alternatif düşünme derim muhteşem bir mekan keşke biraz daha hava güzelken olsaydı düqün denizi yeşillikleri ve özellikler çüçekleri çok güzel salonda güzel hiç kafa yorma herkes orda düğün yapamıyor canımıniçi bu rada mutluluklar dilerim..

zaten bende acaba Nisan ayınamı kalsa diye düşünmeye başladım
bu kış çok soğuk olcak dedikleri için
ozaman açık havada yapardıkk
ben gidip göremedim
1-2 hafta sonra gidip bakıcaz inşallah
teşekkür ederim çok saol

Biz geçen sene gittiğimizde İstanbula halam görümcemleri bizi oraya yemeğe davet etmişti.Ben bayılmıştım yemekleride çok lezzetliydi.Servisi filan.
Ama yemekli olunca yani bana o kadar fuzuli masraf gibi geliyorki o parayı millete harcamak ne bileyim kendime ayırırm diye düşünüyorum.Genede tercih sizin:a.s.:

ben orda yemeğe,kahvaltıya falan gitmiştim bi kaç kez..çok güzel bi yer çok beğenirim orayı,manzaralı falan süper bence iyi fikir...

Biz geçen sene gittiğimizde İstanbula halam görümcemleri bizi oraya yemeğe davet etmişti.Ben bayılmıştım yemekleride çok lezzetliydi.Servisi filan.
Ama yemekli olunca yani bana o kadar fuzuli masraf gibi geliyorki o parayı millete harcamak ne bileyim kendime ayırırm diye düşünüyorum.Genede tercih sizin:a.s.:

aynen bende boşa masraf diye düşünüyorum ama 1 tanecik oğulları var yemekli düğün yapmak istiyorlarsada saygı gösteririm diyorum
300 kişi falan 10.000 tutcak onları çok zorlamaz diye düşünüyorum
ama o parayla adam gibi balayı yapardık diyede düşünmüyo diilim aklinialirimsmile

ben orda yemeğe,kahvaltıya falan gitmiştim bi kaç kez..çok güzel bi yer çok beğenirim orayı,manzaralı falan süper bence iyi fikir...

ayy kızlar öel çok güzel dediniz ya ben takılırım şimdi illa orası olsun diye :) sempatiksalakcinni

Canım bu linkte menüler ve fiyatları var. Ä°BB Sosyal Tesisler - Menü Fiyatları
Bende nisan veya mayıs gelinlerinden olacağım inş. Topkapı 1453 Sosyal Tesislerinde düğün yapmak istiyorum nasip olursa.Nişanlım belediyede çalışıyor,indirim yaparlar diye umut ediyoruz.. En son Ekim ayında yazmışsın,evlenmişsindir belkide:):61:

Back