Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallah ben butun yaz ordaydim
hatta bizde orda yapmayi cok istedik dügünümüzü ama minimum 400 kisi istiyorlar biz 250 kisilik düsündügümüz icin bize fazla geldi ama gercekten harika bi yer yanliz ivir zivira cok fazla para veriyorsun
Öncelikle çok teşekkür ederim
Kasım sonu olcağı için kapalı mekan olcak
400 kişiden daha az düşünüyoruz bizde
yemekli olacağı için :S
sadece 1 tanemi kapalı salonu var
evet canim tek birtane kapali salonu var (ideal salon)
birde havuzu birde kirbahcesi var ama kisin olmaz zaten...
havuzlu mekan minimum 500 kir bahcesiyle ideal salona minimum 400 kisi istiyorlar haftasonu hata ici 300 kisi yeterli sanirim yanlis hatirlamiyorsam
yanliz süslemeleri fln cok pahali sadece 400 kiside sandalye süslemeleri 1200 e cikiyor sonra gelin yolu nikah masasi iviri ziviri var daha say say bitmiyor yani
baska sormak istedigin varsa sorabilirsin canim biz orayi cok istedigimiz icin cok arastirdik
Çiyanlı yer.Güzel bir yer ama börtü-böceğe,çiyana dikkat.:sm_confused:
ayy ciddenmii
aman Allahım gelinliğin altına girersede çıkaramam yahuu
tırsarım ebn fareden mareden yahuu
kapalı mekanda bişi yoktur heralde :)
denizkızı çok saol cidden çok teşekkür ederim bişey daha sorsam
yemekli menüleri nasıl fiyatları falan
aslında ben yemekli istememeye başlamıştım
ama nişanlımın ailesi yemekli yapmak istiyor
Deniz kızı cidden verdiğin bilgiler süper olduu çok teşekkür ediyorum
biz henüz ortada hiç bişey olmamasına rağmen kasımda ewlenebileceğimizi düşünüyoruz :)
2010 fiyatları aslında fena diil
ama ben yemekli düğünü gereksiz bulmaya başladım
nerden baksan 300 kişi için en az 10.000 TL ödenecek yani :S
acaba İBB çalışanlarına indirim falan yapıyorlarmıki?
Canım florya sosyal sosyal tesisler çok güzel biyer i.b.b. yanii.. başka alternatif düşünme derim muhteşem bir mekan keşke biraz daha hava güzelken olsaydı düqün denizi yeşillikleri ve özellikler çüçekleri çok güzel salonda güzel hiç kafa yorma herkes orda düğün yapamıyor canımıniçi bu rada mutluluklar dilerim..
Biz geçen sene gittiğimizde İstanbula halam görümcemleri bizi oraya yemeğe davet etmişti.Ben bayılmıştım yemekleride çok lezzetliydi.Servisi filan.
Ama yemekli olunca yani bana o kadar fuzuli masraf gibi geliyorki o parayı millete harcamak ne bileyim kendime ayırırm diye düşünüyorum.Genede tercih sizin:a.s.:
ben orda yemeğe,kahvaltıya falan gitmiştim bi kaç kez..çok güzel bi yer çok beğenirim orayı,manzaralı falan süper bence iyi fikir...