- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.341
Arkadaşlar kim için okuyoruz bugun
Valla ben de içten içe taktım canım. Sanki bana çok iyi gelecekmiş gibi hissettim, heyecanlandım sanki yeni bi kıyafet almışım da yarın giyecekmişim gibi oldum. Yarın sabah namazını bekliyordum ama öğle namazıyla başlayayım bari bugün.
Arkadaşlar kim için okuyoruz bugun
Nasıl gördün kız?aynen ben ,iki kez yaptım ruyamda cebraili a.s. gördüm :)
:))) busenebenıms enem yazmış
kuzum ben evdeyim bir odaya giriyorum evin içinde cebrail as. bi duvarda ışık gibiNasıl gördün kız?
Bense tam tersi geriliyorum iyice. Nedese yani okuduğum tüm dualar bana çok ağır gelmeye başladı. Daha çok dedikodu ediyorum ya da edesim var mesela
Allah hayırlara çıkarsın. Bize de nasip etsin inşallah.kuzum ben evdeyim bir odaya giriyorum evin içinde cebrail as. bi duvarda ışık gibi
bak böyle
secde et diyorum secde etmemiz gerekiyor diyorum.
tam hatıtlsyamıyorum olanları sonra bak böyle diyip secdeye yatıyorum.
muhteşem bişeydi.
Şeytan dua edenle namaz kılanla çok uğraşır canım Sonuçta gidip kötülerle uğraşmaz; zaten onlar şeytanın elinin altında.. O yüzden yılmak yok duaya devam..Şeytanı kahreden dua var. Onu okuyu okuyuver; defolsun gitsinNasıl gördün kız?
Bense tam tersi geriliyorum iyice. Nedese yani okuduğum tüm dualar bana çok ağır gelmeye başladı. Daha çok dedikodu ediyorum ya da edesim var mesela
Valla demek ki işi gücü bıraktı benimle uğraşıyor.Şeytan dua edenle namaz kılanla çok uğraşır canım Sonuçta gidip kötülerle uğraşmaz; zaten onlar şeytanın elinin altında.. O yüzden yılmak yok duaya devam..Şeytanı kahreden dua var. Onu okuyu okuyuver; defolsun gitsin
aynen canım. İşi gücü bırakıp seninle uğraşmasına gerek yok; zaten adamın işi oValla demek ki işi gücü bıraktı benimle uğraşıyor.
Daha önce yaptığım ne varsa tam tersini yapıyorum neredeyse.
Önceden günce 1000 ayetel kürsi okuyan ben zar zor okuyorum şimdi duaları falan.
Bir toplanmam lazım silkelenmem lazım...
Maşallah rüyan çok güzel canım ya. Ben de bir kere Hz. İsa'yı görmüştüm. Kilisede vaaz veriyordu. Orta okula gidiyordum o zamanlar. O yaşta nasıl bilinçaltı varsa artıkkuzum ben evdeyim bir odaya giriyorum evin içinde cebrail as. bi duvarda ışık gibi
bak böyle
secde et diyorum secde etmemiz gerekiyor diyorum.
tam hatıtlsyamıyorum olanları sonra bak böyle diyip secdeye yatıyorum.
muhteşem bişeydi.
VESVESE ye ehemmiyet vermek onu büyüturValla demek ki işi gücü bıraktı benimle uğraşıyor.
Daha önce yaptığım ne varsa tam tersini yapıyorum neredeyse.
Önceden günce 1000 ayetel kürsi okuyan ben zar zor okuyorum şimdi duaları falan.
Bir toplanmam lazım silkelenmem lazım...
isa as.bizim hak peyganberimiz.Maşallah rüyan çok güzel canım ya. Ben de bir kere Hz. İsa'yı görmüştüm. Kilisede vaaz veriyordu. Orta okula gidiyordum o zamanlar. O yaşta nasıl bilinçaltı varsa artık..
VESVESE ye ehemmiyet vermek onu büyütur
ehemmiyet vermezsen yok olur.
hırsız boş eve girmez.
şeytan imanın çok güçlü olduğu için seni zorluyor
benide çok zorluyor bazen kafir.
ama imanım onu alt ediyor her zaman şükürler olsun
HAHAHAHAHHA aynı bennn :)))))BenIpek ah o vesvese yok mu? üç kere arka arkaya abdest alıyorum bazen. Pis şeytan arkamdan, abdesti yarım aldı, yok ağzını üç kere yıkamadın, yok kulağını yıkamadın...sonra hadi bi daha abdest al. Bazen banyodan çıkıyorum; hadiiiii...gusül aldım biliyorum ama o pis yine benimle dalga geçiyor; gusule niyet etmedin, şimdi 3 gün cenabet gezecen hehheeheeh ..sonra hadi bi daha banyoya.. daha neler neler. İki gün önce yatsının son sünnetini kılarken birden vitire çevirmişim namazı; bir baktım Kunut duası okuyorum .. dün sabah tevhid çekerken bir farkettim ki kim bilir kaç dakika bindiğim servisin plakasını okuyormuşum tevhid diye...daha neler var neler
Allah seni emi servisin plakasına koptum sesli güldüm yemin ederimBenIpek ah o vesvese yok mu? üç kere arka arkaya abdest alıyorum bazen. Pis şeytan arkamdan, abdesti yarım aldı, yok ağzını üç kere yıkamadın, yok kulağını yıkamadın...sonra hadi bi daha abdest al. Bazen banyodan çıkıyorum; hadiiiii...gusül aldım biliyorum ama o pis yine benimle dalga geçiyor; gusule niyet etmedin, şimdi 3 gün cenabet gezecen hehheeheeh ..sonra hadi bi daha banyoya.. daha neler neler. İki gün önce yatsının son sünnetini kılarken birden vitire çevirmişim namazı; bir baktım Kunut duası okuyorum .. dün sabah tevhid çekerken bir farkettim ki kim bilir kaç dakika bindiğim servisin plakasını okuyormuşum tevhid diye...daha neler var neler
Ya daha neler var da utanıyom anlatamıyomAllah seni emi servisin plakasına koptum sesli güldüm yemin ederim
:) insan bi tek kendisinde oluyor sanıyor ama bi tek kendi değilmiş anladığım kadarıylaYa daha neler var da utanıyom anlatamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?