- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.261
kuzum bir kişi için 150 mi ?@ariyana
B busenebenimsenem
@lisaa-89
@TEKPRENSES
@gizmoo567
@synulox
@CatlakB
FallenAngel kuzum listede kalan arkadaşlar için , her gün için 300 toplamda 1200 okuma yaptım .
Rabbim gönüllerden geçen dualarını , hayırlısı ile onlara nasip etsin .
kalbin yerinden çıkıcak gibi olmuştur :) ilk gördüğündeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun :)) edilen dualarla bebegime kavuştum herkesten Allah razı olsun :))
Allah razi olsun canım ... Bebek kokusu evlat sevgisi nedir bilmek istiyorum bir an önce :) Rabbim dileyen herkese bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...Lady Strawberry Rabbim sağlıkla kucağına almayı , mis kokusunu içine çekmeyi de nasip etsin .
Çok güzel duygular , Allahım isteyen herkese yaşatsın .
Aynen :))) bak burda deyince doktorla göz göze geldim şaka gibiydi rüyada gibiydim :)) hala daha öyle hissediyorum kendimi :)) çok güzel bir duyguymus şimdiden hissetmek :')kalbin yerinden çıkıcak gibi olmuştur :) ilk gördüğünde
kuzum bir kişi için 150 mi ?
o zaman 150*7 = 1050 yapar.
300*7 olsa 2100 yapar anlaamdım tam
canım 1200 demişsin 1200/7 yaptım olmadı tam yazarmısın kime ne okudun bebeğimCanım ben son gün tek kalan arkadaşa da 300 okudum . Onun nasibi de öyleymiş.
6 arkadaşa 150 adet okumuş. 150*6:900canım 1200 demişsin 1200/7 yaptım olmadı tam yazarmısın kime ne okudun bebeğim
birde muhasebeci olucam hahahahaha
terzi kendi söküğünü dikemez hesabı ablabirde muhasebeci olucam hahahahaha
beyin bitti kuzum kayış koptu bu ara :))))terzi kendi söküğünü dikemez hesabı abla
ay sonu normaldirbeyin bitti kuzum kayış koptu bu ara :))))
aha şimdide yeminliler geldi denetimeay sonu normaldirbugün benimde öyle çek girdim bi saat kadar beynim sulandı
KUZUM nefesine sağlık yaaaaa
evettt canımmmmmm çok güzel iki planım varrrr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?