- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi FallenAngel
-
- #1.141
Girerim tabi yine canım benimm.canımmmmmm benımmm ya girersin Allahın izni ile
kişi başı 150 adetmi okudun canım tam anlamadım
kuzum selam durumdan bizi haberdar et.s.a bacım
cumanız mubarek dualarınız kabul olsun inş
canım benim yumlar yarın saat 10 toplanıyo
acaba banada dua edermisiniz hemşom
Kurban olduğum senden razı olsun canımmmmmmmm senfonimmBugun ablamda Kuran okunacaktı...Ordakıler ve buradakı kardeslerım ıcın Dua topiklerındekı tüm kardeslerımız ıcın ve ölmüşlerımız için Hepımızın gönlümüzdekı Dua larımız için Peygamberlerımız için evlıyalar ve Rabbimin bizim bildiğimiz yada bilmedıgımız sevdıgı tüm kulları ıcın bugun
100 Fatıha , 100 Kevser , 100 İhlas , 1 Yasin , 1 Fetih ve 1 Cuma süresi okudum...Rabbim kabul etsın ınsallah....
Hepınızden Allah razı olsun. Sizi sevıyorum
canım ya ben listedeyi bu gece bitirecegim acaba , listede adı olupta dua okumayn ,katılmayan var mı
yarın yolculuğa çıkcaüım ,hafta içide tekrar bir yolculuğa çıkacağım için
Kizlar mazeretim uzun surdu.Oyuzden okuyamadim.Kusura bskmayin..Bugun baslayacam.Birazdan okurum geceye kadar.Geriye donuk 50 +50 okumaya calisacagim yine..25 mart cumadan 17 sine kadar.
Arkadasşlarrr bugun butun gun hastanedeydım ancak gırebldım ve duamı buraya yazamadımhepınıze dualarınız ıcın cok tesekkur ederım... Bu arada canım etıketler bana da gelmıs FallenAngel
ahh kuzum benım yaaaa kurban olduğum seni tez zamanda kurtarsın bu sıkıntıda sana dua edicemmKızlar dua edin bana Allah rızası için.
Yaklaşık 1 yıldır benim yakami bırakmayan beni huzursuz etmeye yemin etmiş bir bela var basımda. Nolur dua edin gitsin başımdan yoksa sabrim taşacak şeytana uyacagim lutfen.
26 mart cuma; 25 mart persembe icin 50+50 ser tane okudum.Allah dua/dileklerimizi kabul etsin.
etiket geldimi kuzum sabah yaptığımCanım Günaydın 200 okuyorum
Geldiiietiket geldimi kuzum sabah yaptığım
canım hayır olsun kötü bişiy yok umarım
geldi ablaetiket geldimi kuzum sabah yaptığım
Oyyy rabbi yasir vela tasir rabbi temmim bil hayr....Canım asılama ıcın ugrasyruz. :)
Oyyy rabbi yasir vela tasir rabbi temmim bil hayr....
Allah gonlunun muradını versin kuzummmm
Allah salih evlatlar versin.
TAHMİN ETTİm meleğim bugun başlar dedimFallenAngel bugün başlıyorum.
Ya fallen küçük bir sorun var.TAHMİN ETTİm meleğim bugun başlar dedim
Allah razı olsun bende mazeretliykern okuyamadıklarımı okudum hafta sonu
olmaz canımmm rahat ol özre girer o ama sen garanti olsun akşam gene abdesti tekrarlaYa fallen küçük bir sorun var.
Banyo yaptım da dün. Az bir şey gelmiş. Hani genelde olur ya.
Sorun olmaz herhalde yine de sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?