- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi FallenAngel
- #1.101
Bugünkü arkadaşlar için 50/50 okudum FallenAngel canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ETİKET BAHARI YAŞIYORUZZZ :d
ÇOK SAOL KUZUM şu etiket işine çok mutlu oldum valla Allah razı olsun AusenciaFallenAngel canım bugünkü arkadaşlar için 100+100 okudum Allah kabul etsin inşallah.
etiketler gelmiş bu arada
s.a bacımÇOK SAOL KUZUM şu etiket işine çok mutlu oldum valla Allah razı olsun Ausencia
KUZUM o nasıl sözzz rabbim güç kuvvet versin ne zaman müsait olursan o zaman okuFallenAngel sizin için bir mahsuru yoksa bugün ku duami yarın okusam nobetten çıktım yaklaşık 40 saattir uyanığım kızım hasta ve resmen oturduğum yerde uyuyacak kadar kafam uyuşuk kelimeler karışıyor okurken ya da eşim gelince işten uyuyabilirsem biraz uyuyup okumaya çalışırım hakkınızı helal edin lütfen çok üzgünüm...
Çok teşekkürler en kısa zamanda okumaya çalışırım inşallahKUZUM o nasıl sözzz rabbim güç kuvvet versin ne zaman müsait olursan o zaman oku
önemli olan niyet ve Allahın rızası
kızına acil sifalar diliyorum canımmm
ben arkadasın yerine 100 okudum mahsuru yoksa cnm FallenAngelFallenAngel sizin için bir mahsuru yoksa bugün ku duami yarın okusam nobetten çıktım yaklaşık 40 saattir uyanığım kızım hasta ve resmen oturduğum yerde uyuyacak kadar kafam uyuşuk kelimeler karışıyor okurken ya da eşim gelince işten uyuyabilirsem biraz uyuyup okumaya çalışırım hakkınızı helal edin lütfen çok üzgünüm...
ben arkadasın yerine 100 okudum mahsuru yoksa cnm FallenAngel
FallenAngel canım ben 1200+150 okudum tüm listeyi bitirdim 150yide hepimiz için tekrar okumuş oldum işten çıkıcam çok giremem diye okuyup bitirdim Allah kabul etsin inşallah sizleri görmedim tanımıyorum ama Rabbim hepimizin içini dışını biliyor o yüzden kimin gönlünde kalbinde ne isteği dileği varsa Yüce Mevlam bu mübarek dua yüzü suyu hürmetine kabul etsin İNŞALLAH.