- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi FallenAngel
Üzgünüm bildirim yapmayı unutmuşum dünkü arkadaşlar için 100/100 Allah kabul etsin bugün içinde arkadaşlar a 100/100 iki gün için toplam 400 olmuş oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzgünüm bildirim yapmayı unutmuşum dünkü arkadaşlar için 100/100 Allah kabul etsin bugün içinde arkadaşlar a 100/100 iki gün için toplam 400 olmuş oldu
aminnnn meleğimmmm nasılsın birtanemmmmm@Sukasidesi32 ve Ceylinimdeceylinim için 150+150 toplam 300 okudum fallen canım
Allahım kabul etsin ..
aminnnn meleğimmmm nasılsın birtanemmmmm
dahada iyi olucaksın canım rabbim çok büyük dualarımız hep senınle sen morelini yuksek tut.İyiyim canım benim . Rabbime hamdolsun .
Dün oğlumun okulundaydım herkes bacağıma bakıyor , bu kadar normal yürümeme şaşırıyor .
Rabbim çok büyük . Dualarınızı geri çevirmedi be gülüm
ALLAH razı olsun bulutummmmmmmmSelamın aleyküm FallenAngel cim
dün için300 e ttamamladım canım eklersen sevinirim
bugün için de 400 tane okudum Rabbimdualarini kabul etsin iinşallah
Saygilarimla
hayır canımmm ben misal beynime kazınmış bir dua olduğu için sürekli okurum bazen 200 bazen 500 bazen 50 sana kalmış...
kuzum ankaralıyım ben kan çekti demekki bebemmmm :))) ağlama kuzummmm bebiş haberi gelsin birlikte
ağlarız :))) şimdi dua vakti :)))
kuzummmmmmm kıyamam sana geçmiş olsun rabbim şifa versin
evet canım en az 50 üst sınır yok 500 de okursun sana kalmış.
bekleriz canım takipte ol...
burası dua topiği birbirimiz için dua ediyoruz
Hatta rabbim sesimizi duydu ilk gebe haberimiz geldi bile...:))) maşallah süpanallah[
cidimisin sendemi ank way bee aynen demk kan cekmiş topram benim
merkez geliyorum yarın yine gidecegim çok yoruldum çokk
RABBİM inş megimizi görür yardım eder
vla bnde bol bol dua ediyorum herkez icin hepimiz icin RABBİM duysun inş canım benm
yok kuzum 3 negatif tüp bebek denemem var daha doğrusu birinde tuttu düştü sonra kendiliğimden kaldım ama onunda kalbi durdu bütün dualarım hayırlı bir evlat sahibi olabilmek içinsenın bebeğin varmıydı dnzderya ?
FallenAngel Dün çok hastalandım, yataklara düştüm canım; hiç birşey okuyamadım
Önemli birşey değil canım ya; çok ağır grip oldum şimdi iyiyim de hırıl hırıl ötüyorum sadece.cok gecmis olsun cnm,hayirdir neyin var?
Önemli birşey değil canım ya; çok ağır grip oldum şimdi iyiyim de hırıl hırıl ötüyorum sadece.
Önemli birşey değil canım ya; çok ağır grip oldum şimdi iyiyim de hırıl hırıl ötüyorum sadece.
eveeeeet ... sağol canım benim inşaallah dileyen herkes bu mutluluğu yaşasınAnaaaa Lady Strawberry kııııııız sen hamılemı oldun :) masallah Allah saglıkla kucagına almayı nasıb etsın ınsallah darısı başıma
eveeeeet ... sağol canım benim inşaallah dileyen herkes bu mutluluğu yaşasın
Sağolasın canım. Valla sanki domuz gribi oldum. Belim yanım ağrıyooCanım gecmış olsun