- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi FallenAngel
Allah hepinizden razı olsun. . dualarıniz kabul olsun .. Dualarıniz sayesinde ben bu mutlu haberi aldım .. Ne diyeceğimi bilemiyorum inanın.. Hepinizden tek tek Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duam : Zeynep : Allah’ım, bu gam ancak işlediğim günahın karşılığıdır. Allah’ım sen noksan sıfatlardan münezzehsin! Zulümden, sitemden berîsin, temizsin; hiç suçsuz bir kişiye dert verir misin? Gam verir misin? Ben ne suç işledim ise sen affet yarabbim.Bilirim ki sen Tövbe edeni sana yakarıp yalvarıp yardım isteyen kullarını geri çevirmezsin. Benim ve Buradaki tüm kardeşlerımın biz kullarının günahlarını affet Dua larını kabul et yarabbim...
En ince işlerin tüm inceliklerini bilen Rabbim , Sana Ya Latif adınla yalvarıyorum , Ya Vedud adınla Ya Cami adınla yalvarıyorum bütün güzel isimlerinin hürmetine Kalplerimizi birleştirdiğin gibi bizi de birleştir. Hasan bana dönsün.. onunla evlilik nasip et .Yalnızlık sana mahsus büyük Allah ım.Senin herşeye gücün yeter..Sana inandım sana sığındım..Kalpleri sevgiyle birleştiren sensin...Önümüzdeki engelleri kapalı kapıları Fettah adının hürmetine aç..Ya Rahman , Ya Rahim , Ya Hakem , Ya Vekil..Sen Azizsin..Hakimsin..Herşeye Kadirsin..Günahlarımızı affet .Bizim için de '' Ol '' de..Peygamber efendimizin rüyasını gerçekleştirdiğin gibi ,Bizlere de büyüklüğünle gösterdiğin güzel rüyalarımızı gerçekleştir.Dua mı ve burada sana el açan tüm kullarının dua larını Mucib adının hürmetine kabul et yarabbim. “İyyâke na’budü ve iyyâke nesteîn”
(Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den yardım dileriz) AMİN
Kızlar o dua okuyan ağızlarınız bal yesin ... !!! Hiç umudum yokken hamile kaldığımı öğrendim çok sağ olun :') Allah razı olsun sizden sizi çok seviyorum
Allah razı olsun canım cooook zor olur denilen gebelik ilk deneme ayında gerçekleşti Rabbimden iyi kim bilebilir .... İnşallah bundan sonrası süreç de güzelce ilerlerAyyy Zeynep canım yaa duân beni çok duygulandırdı.
Rabbim kabul etsin hayırlısıyla....
Allahım ne güzel bir haber...
Yaradan'ım sen ne büyüksun....
Rabbim tamamına erdirsin canım....
İnşallah eşinizle beraber çok güzel sevinç için dahi olsa gözyaşı dokmeyeceginiz heyecanlı ilk hareketleri ilk tekmesini beraber hissedip sağlıklı hamilelik dönemi geçirip zamanı geldiğinde bir avazda kolay doğum yapmak nasip olsun da sağlıkla cocugunuzla bir ömür mutlu mesut yaşayınAllah razı olsun canım cooook zor olur denilen gebelik ilk deneme ayında gerçekleşti Rabbimden iyi kim bilebilir .... İnşallah bundan sonrası süreç de güzelce ilerler
Allah razı olsun güzel duaların için tesekkur ediyorum amin amin amin diyorum :)İnşallah eşinizle beraber çok güzel sevinç için dahi olsa gözyaşı dokmeyeceginiz heyecanlı ilk hareketleri ilk tekmesini beraber hissedip sağlıklı hamilelik dönemi geçirip zamanı geldiğinde bir avazda kolay doğum yapmak nasip olsun da sağlıkla cocugunuzla bir ömür mutlu mesut yaşayın
hayır canımmm ben misal beynime kazınmış bir dua olduğu için sürekli okurum bazen 200 bazen 500 bazen 50 sana kalmış...Tamm canim bu duayi ne kadar okumaj gerekiyor belli bir sayisi var mi?
MAŞALLAH diyelim nazar degmesin bacımıza
RABBİM kucagına almayıda nasip eder inş
gözün aydın bacım
yaaa ne kadar sıcak birisi geldin bna RABBİM binkere razı olsun senden
ilk yazmandan beni tanımıyosun bile RABBİM bana dua eden yürekleriniz dilleriniz RABBİM bana dua eden bacılarımın ne muradı varsa önüne ser inş
kurban oldugum ALLAHIM o yüce RABBİM benim icin dilediginiz duayı adım attıkca size versin inşşş
yaaaaaaaaaaaaa ben bu topigi neden daha önce görmedimmmmm
kızzz sen beni yeminle aglatcan haa
ignelerden hormonlarım zaten tavan yaptı
hah ahlat hemi aglat
tüh burnum akacak
bu arada ismim DİLEK ank dan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşş
canım benim
kuzummmmmmm kıyamam sana geçmiş olsun rabbim şifa versinFallenAngel Dün çok hastalandım, yataklara düştüm canım; hiç birşey okuyamadım
Listedeki her arkadas icin en az 50 defa olmak kaydiyla bu dua mi okunuyor?
Bir sonraki listeye katilmak isterim hayirlisiyla..
hayır canımmm ben misal beynime kazınmış bir dua olduğu için sürekli okurum bazen 200 bazen 500 bazen 50 sana kalmış...
kuzum ankaralıyım ben kan çekti demekki bebemmmm :))) ağlama kuzummmm bebiş haberi gelsin birlikte
ağlarız :))) şimdi dua vakti :)))
kuzummmmmmm kıyamam sana geçmiş olsun rabbim şifa versin
evet canım en az 50 üst sınır yok 500 de okursun sana kalmış.
bekleriz canım takipte ol...
burası dua topiği birbirimiz için dua ediyoruz
Hatta rabbim sesimizi duydu ilk gebe haberimiz geldi bile...:))) maşallah süpanallah
yok ben sana yazarım merak etme :)Evet evet gordum masallah masallah masallah
Allah isteyen herkese nasip etsin evlat yokluguyla evlat acisiyla sinamasin Rabbim Amin Amin Amin..
Tamam takipte olucam kacirmam insallah
senın bebeğin varmıydı dnzderya ?FallenAngel canım bana bugün için de 100+100 yaz tatlım