- 29 Mart 2012
- 1.752
- 1.793
- 333
- Konu Sahibi FallenAngel
FallenAngel arkadaslar adina 100 tane okudum, Allah kabul etsin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayetmis.Okunmaz oyuzden.FallenAngel tatlim reglim geldi az once bu dua reglde okunuyor mu bi bilgilendirsen beni
Sagol canim bilgi icin :)Ayetmis.Okunmaz oyuzden.
yok canım benim hafta sonu okumuyoruzKızlar cumartesi pazar okuyo muyduk daha önce mazeretliydim o yüzden haftasonlari hiç okumamistim
Ct ve pazar okunmuyor cuma icin mi pzt icin mi okudun?Bugunku arkadaslar icin 50+50 okudum
En son msjimda soyledim canim pazartesi icin diyeCt ve pazar okunmuyor cuma icin mi pzt icin mi okudun?
rabbim şifa versin canım ama 10 günü geçtiyse okursun abdest alıp sorun olmaz özre girerben adetten temizlenemedim bi turlu ya kusura bakmayın FallenAngel
okunmaz kuzum ayet yani okumamakta fayda varFallenAngel tatlim reglim geldi az once bu dua reglde okunuyor mu bi bilgilendirsen beni
Ben cuma cumartesi ve pazar günü için kişi başı 100/100 okudum canim FallenAngel
Kızlar cumartesi pazar okuyo muyduk daha önce mazeretliydim o yüzden haftasonlari hiç okumamistim