- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi FallenAngel
-
allah allah tamam kuzum demekki onlarla ilgili sorun vargeldi abla. 120 yaz 60 er adet okuyacam. dileklerini okudum
benım etikette geldimi kuzu ?
ozaman ALLAH kelimesinide kullanmayalım. kuranda geçen süreler okunmaz ama dualar okunur diye biliyorum
benım etikette geldimi kuzu ?
Bana geldiHepinizin duaları kabul olsun inşallah, canlarım topiğinizi biraz meşgul edeceğim ama etiketleme bildirimleri gelmiyor diyormuşsunuz,FallenAngel 'ın etiketlemesinde bir sıkıntı yok, sebebi nedir anlamak için birkaçınızı etiketleyeceğim, bildirim gelenler bana özelden ulaşırsa sevinirim
@yumiti @Dombik @AusenciaBenIpek @eilenn @TugbaHamza @miskamber @Yagmurun_kizi
arşı titretir 200binkızlar burada liste sonunda şaka maka 200.000,00 adet dua okunmuş oluca vay anasını sayın seyirciler....
süper bişey bu
vallahi ne kadar şükretsem size teşekkür etsem azdır..arşı titretir 200bin
sen sağol canım benim. vesile oldun. İnşallah daha fazla okumalar yapacağız burada.vallahi ne kadar şükretsem size teşekkür etsem azdır..
rabbim razı olsun
kızlar burada liste sonunda şaka maka 200.000,00 adet dua okunmuş oluca vay anasını sayın seyirciler....
süper bişey bu
vallahi ne kadar şükretsem size teşekkür etsem azdır..
rabbim razı olsun
aminnnnn kuzum amin öyle bir rahatımki manenAllah senden razı olsun Kuzum.. Vesile oldun ..Okuyoruz hep birlikte ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?