- 5 Nisan 2014
- 1.328
- 9.808
- 358
- Konu Sahibi FallenAngel
aminnnnn kuzum amin öyle bir rahatımki manen
e kadar şükretsem azdır
Çok şükür Rabbimize..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnnn kuzum amin öyle bir rahatımki manen
e kadar şükretsem azdır
Geldi canım. Bugünkü arkadaşlar için 700 tane okudum. Allah dualarını kabul etsin, herkesin gönlünü genişletsin, ferahlatsın inşallah.BenIpek şimdi geldimi benden yani
Fallen bundan sonra la ilahe illallah başlayalım.vallahi ne kadar şükretsem size teşekkür etsem azdır..
rabbim razı olsun
Evet canım 70.000 bende duydummm süper olur süperrrFallen bundan sonra la ilahe illallah başlayalım.
70 bin hedef olsun günde.
70 bin özel bir rakam diye duydum. Her gün bitirmek şart olsun. Kısa zaten.
Len beni ilk sıralara yaz bari.Evet canım 70.000 bende duydummm süper olur süperrr
Mune bildirim geldi tskHepinizin duaları kabul olsun inşallah, canlarım topiğinizi biraz meşgul edeceğim ama etiketleme bildirimleri gelmiyor diyormuşsunuz, FallenAngel 'ın etiketlemesinde bir sıkıntı yok, sebebi nedir anlamak için birkaçınızı etiketleyeceğim, bildirim gelenler bana özelden ulaşırsa sevinirim
yumiti @Dombik @Ausencia BenIpek @eilenn @TugbaHamza @miskamber @Yagmurun_kizi
Internetim bitmisti okudum kuzum
KAÇ TANE CANIM100 MÜInternetim bitmisti okudum kuzum
DUAYI isteğe göre öne çekiyorum kuzum sorun olmuyorLen beni ilk sıralara yaz bari.
sözün olsun
aman dert biter mi bebiş ya..DUAYI isteğe göre öne çekiyorum kuzum sorun olmuyor
şu derdim var diosun sana okunuo hemen
öyle kuzummm sınavvv dünyası bu dunyaaman dert biter mi bebiş ya..
Allah dermansız dert vermesin de...Hayat gittikçe zorlaşıyor.
50/50 okudum tatlimKAÇ TANE CANIM100 MÜ