- 29 Ocak 2016
- 636
- 724
- 53
- Konu Sahibi FallenAngel
3 ve 4. sıradaki arkadaşlarımızın dilekleri ne peki? Okurken niyetlenerek okuyalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj attım dönmedi canım sen okuma yapınca bana bildir olurmu3 ve 4. sıradaki arkadaşlarımızın dilekleri ne peki? Okurken niyetlenerek okuyalım.
EVET CANIM ETİKETLENEN İSİMLERİN EN ÜSTÜNDE YAZIYOR BAKgüzbahar arkadaşımızın dileği şu mu arkadaşlar?
Rabbim gülbera kulunun gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Dünyası, dini, ahireti için hayırlı bereketli güzel ve kolay olanı nasip et. Allahım işinde ve evliliğindeki kapalılıkları tez zamanda aç önündeki engelleri tez zamanda hayırlısıyla kolaylaştır. her birimizi razı olduğun kullarından eyle okuyan vesile olan herkesin dularını hayırlısı ile kabul eyle AMİN
CANIM yumiteden ses seda yok özel mesajda attım@yumiti , senin dileğin ne canım? 15 dakikaya başlayacağım okumaya.
canım etiketlemeye hayır demişsindir dün kazene yazdım sorun yok sitede diyor senınFallenAngel benim etiketlemeler hala olmuyor
Etiketlenmeye Hayır falan demedimki diğer dualardaki etiletlenmelerim geliyorcanım etiketlemeye hayır demişsindir dün kazene yazdım sorun yok sitede diyor senın
yaptığın etiket bana geliyor bana
Yagmurun_kizi
Yagmurun_kizi şimdi oldumu peki kuzum ?Etiketlenmeye Hayır falan demedimki diğer dualardaki etiletlenmelerim geliyor
Alıntı yaptı olarak geliyor etiketlenme yok. Tkipteyim ama neyse :)))Yagmurun_kizi şimdi oldumu peki kuzum ?
allah allah çıldırcam valla yaaa kuzum sen takip et gözünü seveyimAlıntı yaptı olarak geliyor etiketlenme yok. Tkipteyim ama neyse :)))