- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi FallenAngel
yumıtı için 100
nefssems için 100 okudum
nefssems için 100 okudum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar, bana da bildirim gelmedi, en son diğer başlıkta yazmıştık ne zaman başlıyoruz okumaya diye.
Ben de bugün başlıyorum o zaman kısmetse.
ağzına yüreğine sağlık canımSelamın aleyküm
bugün ki arkadaşlar için 500 tane okudum Rabbim hayırlı dualarini kabul etsin inşallah
FallenAngel
Canım dün çok yoğundu. Giremedim. Fazla okuyamadım ama dünkü arkadaşın niyetine 250tane okudum.07.03.2016 için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen bildirim yaparmısınız
gümlük girip bildirim yapmaya çalışalım lütfen .....
@yumiti
@Sealand
@LiLyaNa_
@tulipa
@cansu_tr
S Sargoz
C Camille_claudel
@Hazal
BenIpek
B busenebenimsenem
@gizmoo567
dün kaç tane toplandı Fallen?kuzum yazdımya bugun başlıyoruz ide sen mazeretlimisin ?
Maşallah.
canım guzbahar ve gülbera için 250 okudun bugun nefsm
Hee günde 2 kişi yani..canım guzbahar ve gülbera için 250 okudun bugun nefsm
ve yumiti için okuyoruz
aynen canım kırk küsür kişiyiz.liste çok uzucak o yuzden iki iki gidiyoruz kuzummmmHee günde 2 kişi yani..
anladım tamam canım sağol.
bana bildirim gelmedi kuzum tamam şimdi okuyorum kusura bakma ne olur07.03.2016 için bildirim yapmayan arkadaşlar lütfen bildirim yaparmısınız
gümlük girip bildirim yapmaya çalışalım lütfen .....
@yumiti
@Sealand
@LiLyaNa_
@tulipa
@cansu_tr
S Sargoz
C Camille_claudel
@Hazal
BenIpek
B busenebenimsenem
@gizmoo567
aynen canım dünki arkadaşlar içim 50+50=100Canım, karışıklık olmasın, bildirim gelmeyen arkadaşlar da görmüş olsun, biz şimdi aşağıdaki arkadaşlar için her biri için en az 50 adet Yunus duası okuyoruz, değil mi?
tamam canım dün bildirimlrde sorun vardıbana bildirim gelmedi kuzum tamam şimdi okuyorum kusura bakma ne olur
canım liste çok kalaba olduğu için 50 +50 = 100 yani ikişer kişi gidiyoruz
yani 50 daha okuman lazım bugun
senin için dua ederim..
istersen bana özelden mesaj yaz...
sıkıntı etme Allah büyüktür.