- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi FallenAngel
-
etiketlerde sorun vardı canım malesef tek tek özel mesaj atma şansım olmadıdün bana bu sayfadan bildirim gelmedi
bundan sonra ederim şimdi kç tane okumam gerekiyoretiketlerde sorun vardı canım malesef tek tek özel mesaj atma şansım olmadı
günlük topiği takip ederseniz sevinirim
kuzum yazdımya bugun başlıyoruz ide sen mazeretlimisin ?
Mazeretli değilim, 7 gün falan var mazeretli olmamakuzum yazdımya bugun başlıyoruz ide sen mazeretlimisin ?
canım dünki arkadaşlar için 50+50=100 en azbundan sonra ederim şimdi kç tane okumam gerekiyor
o zaman dün için 100 okuyorsun bugunde akşama kadar vaktin var :))))Mazeretli değilim, 7 gün falan var mazeretli olmama
Mazeretli değilim, 7 gün falan var mazeretli olmama
Tabiiii kinee bebeğimm ne demek başladım bileo zaman dün için 100 okuyorsun bugunde akşama kadar vaktin var :))))
toplam 200 rica edeyim canımcım :)
ablam mazeretliyken ayetel küri bile okunurmuş kurana ellemeden ezberden amabunda mazeretliykende okunur ki. bu duaFallenAngel abla yanılıyormuyum
anladım. bende bişi diyemedim şimdiablam mazeretliyken ayetel küri bile okunurmuş kurana ellemeden ezberden ama
tercih mazerteliyken okumamakyani senın tasarufunda kuzum buuu
buda bir ayet kuzum kararsız kaldım
tamam canım benim ...canım dünki arkadaşlar için 50+50=100 en az
bugun için yine aynı üst limit yok istersen 500 oku
:)
bende bu konuyu biriyle tartışmıştım bana cevap olarak cünüpken Allaha nasıl ibadet edeceksin onun ayetini okuyacaksın demişti susup kalmıştımanladım. bende bişi diyemedim şimdiama sonuçta hastayız diye günahkar varlıklar değiliz. okunabilir kanımca. zaten namaz falan kılamıyoruz bence dilimizden ruhumuzdan ALLAHı o dönemlerde duayla anlamız gerkeiyor
ozaman ALLAH kelimesinide kullanmayalım. kuranda geçen süreler okunmaz ama dualar okunur diye biliyorumbende bu konuyu biriyle tartışmıştım bana cevap olarak cünüpken Allaha nasıl ibadet edeceksin onun ayetini okuyacaksın demişti susup kalmıştım
mazeretliyken sadece ibadet yapılıp kurana dokunmak yok.ozaman ALLAH kelimesinide kullanmayalım. kuranda geçen süreler okunmaz ama dualar okunur diye biliyorum
işte ayet okunmaz herhalde bu durum içimde kalıyor hep bazen şey düşünüyorum bende biz o durumdayken de Allahın kuluyuz sonuçta ne bilim bence herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapsınozaman ALLAH kelimesinide kullanmayalım. kuranda geçen süreler okunmaz ama dualar okunur diye biliyorum
kesinlikle benim söylediklerim fikir. fetva falan değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?