Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ne kadar heycanli bi bekleyis insalalh insallah pozitif sonucu alrsn canm adetin gecmismiydi ?kizlar siradaki iki kisi icin 250 aliyorum bir saat sonra kan testi sonucumu alicam duanizi esirgemeyin
Insallah yasemincm darisi biz diger isteyenlere insallahListemizde 4 tane hamiş var.
Son kalan arkadaşlar 4 hamişin duasını alıyor ne güzel
Listemizde hamişler çoğalır inşallah
Aminnnnnn canımAyyy ne kadar heycanli bi bekleyis insalalh insallah pozitif sonucu alrsn canm adetin gecmismiydi ?
Insallah yasemincm darisi biz diger isteyenlere insallah
siz bugünü ve yarinida degerlendrn canm ne olur ne olmazAminnnnnn canım
Kasıklarım ağrıyor galiba çatlıyor yumurta
Akşam ilişki olmuştu inşallah tutar ya inşallah.
cnm ilk ay yeterince gelişmedi yumurtalarım 3 tane vardı ama 13 mm kadarlar idi. 2. ay 1 tane oldu ama doktorun yüzünden cok büyüdü 32 mm filanSenindemi bu 3. Kez klomen kullanışın?
Bende bu ay 3 kez klomen kullandım
Kaç yumurtan vardı canım
Aminnnnnn canım
Kasıklarım ağrıyor galiba çatlıyor yumurta
Akşam ilişki olmuştu inşallah tutar ya inşallah.
cnm naptn aldn mi sonucunukizlar siradaki iki kisi icin 250 aliyorum bir saat sonra kan testi sonucumu alicam duanizi esirgemeyin
Bana da doktor 26 mm dedi kendi çatlar daha gelme dedi..cnm ilk ay yeterince gelişmedi yumurtalarım 3 tane vardı ama 13 mm kadarlar idi. 2. ay 1 tane oldu ama doktorun yüzünden cok büyüdü 32 mm filaniğne oldum ama olmadı malesef.. bu 3. ayım ilaç hemen bittikten sonra gittim doktora yine yeterince gelişmemiş dedi doktor malesef.. sonra kontrole gel dedi gidemedim .. adet olmayı bekliyorum hsg istedi doktor cnm bu ay da..
Canım ben daha önce bal çörek otu kürü denedim 2 ay hemde olmadı malesefCanım ben bal tarçın çörek otu yedim bu ay bide bol bol kuru incir sende dene vesile olur belki gerçi çörekotu için vakit geçmiş ama. incir ye en azından
Canım ben daha önce bal çörek otu kürü denedim 2 ay hemde olmadı malesef
İncirde denedim 2 ay prolaktinim sınırda çıkınca daha denemedim çünkü ykseltiyormuş.
Soğan kürü denemiştim belime yakı yapıştırdım ama olmuyo işte.
İnşallah bu defa klomeni vesile kılar Rabbim
çekilcem cnm inşallah ama çok korkuyorum açıkçasıBana da doktor 26 mm dedi kendi çatlar daha gelme dedi..
Bakalım bende adeti bekliyorum
Ben hsg çekildim tüpler açık çıktı.
Sende çekil canım onu ihmal etme
Canım hiç korkmaçekilcem cnm inşallah ama çok korkuyorum açıkçasıanestezili mi çekildin sen cnm cok ağrılı bir şey mi..
anladım canımm amin inşallah yaaa..Canım hiç korkma
Bende çok korkuyordum stres yapıyordum ama boşuna korkmuşum.
Yok anestezili değil canım normal çektirdim.
Zaten hsg cekimi vajinal muayene gibi düşün ama biraz ağrılı. Hani adetin ilk günü ağrımız olurya öyle bi sancı oluyor ama uzun sürmüyo 5 dk falan. Hiç kasma kendini inşallah açık çıkar seninkide
Simdi gordum yazini ekliyorum.Firdevsin bitti siradakine geciyoruzzFirdevs arkadaşım için 150 daha okudum