Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dua almayanlar alsnlar cnm hakszlik olmasinCanım ne kadar kaldıysa kendime alabilirim
Dua almayanlar alsnlar cnm hakszlik olmasin
Sana nkdr yazayim ?Dua almayanlar alsnlar cnm hakszlik olmasin
Hosgeldn embiecm :) evet gördm yorumuda bisyde yokms aslnda nie banlandn hala anlayamadm :) nese bakalm adetine ne kadr kaldi ne durumdasn bakimesmerm91 geldim cezam bitti :) Allahını seven yardm etsin topigine kızcaza hoşuna gitmiyen yorum yazdm sanirim :) arkadaslariyla k.i.b lemisler beni.
10 gun kaldı canım , ama gögüslerde hassasiyet batma falan yokHosgeldn embiecm :) evet gördm yorumuda bisyde yokms aslnda nie banlandn hala anlayamadm :) nese bakalm adetine ne kadr kaldi ne durumdasn bakim
Canım herkeste o belirtiler olacak diye bişey yokki..10 gun kaldı canım , ama gögüslerde hassasiyet batma falan yok
muhtemelen karnım bos. Bu ay dan da umudum yok anlayacagın.
sende durumlar nasıl ?
Evet canım çıkmıştın hatırladım seni.Slm kizlar listeden cikmistim ama sizi hala takip ediyorum ben bu ay aşılama yaptim yarin kan testi için doktorum cagirdi inşallah güzel haberler veririm yeni listede bende olmak istiyorum
valla bi kac gün önce iki damla bi kanama geldi ya adetm sökülemedi yada baska bsydi bilmiyorm ama cok umutlu ama bir o kadarda umutsuzm yani anlayacagn hssiyatsizim10 gun kaldı canım , ama gögüslerde hassasiyet batma falan yok
muhtemelen karnım bos. Bu ay dan da umudum yok anlayacagın.
sende durumlar nasıl ?
aaa canm hosgeldn insallah asilaman tutar hayrli haberlerle gelrsnSlm kizlar listeden cikmistim ama sizi hala takip ediyorum ben bu ay aşılama yaptim yarin kan testi için doktorum cagirdi inşallah güzel haberler veririm yeni listede bende olmak istiyorum
valla bi kac gün önce iki damla bi kanama geldi ya adetm sökülemedi yada baska bsydi bilmiyorm ama cok umutlu ama bir o kadarda umutsuzm yani anlayacagn hssiyatsizimpersembe adet günm bakalm nolcak
Bakalım hadi inş kocamn pozitif i gorursun.
Merakla bekliyorum