• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Canım diğer aylarda Da büyüyor çatlıyor du biliyorsun
Ama tutmuyorki işte.
Seninki ilk defa büyüdü çatladı gününüde yakaladın inşallah seninkide tutar.
Benim 2 yumurta varmış ya ondan umutluyum inşallah birinin çatladığı günü yakalarız da tutar ya.

Valla adet beklemekten
yumurtlama günü hesaplamaktan
Bi görev gibi ilişki yaşamaktan usandım.
Ayyy hadi bakalm yasemncm bu ay ikimizde güzel haberler verelm insallah
Arkadaşlar bugün kan testi yaptirdim 80.93 cıktı . bugün 1 .günüm gecikmede . dua edin lütfen artsın değerlerim:KK51:
Ooo ne güzel sayfamiz hamis doldu canm gözünaydn herhangi bir belirtn varmiydi ?

Aaaaa cooook sevindim cnm.
Insallah hersey guzel olur.
Hakkinda hayrlisi.
Guzel haberler bekliyoruz
Canm sn nie banlandin ki ya ?

Kızlar sayfamızın 10. Hamişide
İlk sayfada yerini aldı

Darısı bize inşallah :KK46::anneadayı::KK200:
aminnn Rabbm bzede nasip etsin inşallah

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @FIRDEVSCANSU :anneadayı: arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....300
3=YASEMİN............................ 200
4=DAMLA_22.................. .......300
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............ 400
6=TUBATESBİH......................250
7=CGPBAS DERYA..................300
8=DEBORAH26........................200
9=WHİTEROSE00....................250
10=PORTAKALES.....................300
11=EMBIE..............................200
12=AYSEYIGIT1453..................500
13=TUUBA84:anneadayı:......................250
14=DAMLA2015.........................300
15=ARZM61...............................250
16=OZNUR65..............................250
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=GAMZELIES..........................250
19=SEVMKEE.............................300
20=FIRDEVSCANSU:anneadayı:............500
21=KARDELEN2558...................300
22=MELTEM2012.......................250
23=MIHRIMAH00:anneadayı:....................300
24=KANIKEY..........................

KALAN..............................400

**LISTEMIZ KAPALIDIR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...

Son düzenleme:

inşallah canım inşallah .Rabbim nasip etsin en yakın zamanda
Tatlim benimde adet 1 hafta gecince 137 cikmisti.Milletin degerleri daha yuksekti.Kendi kendime stres yaptim.Asil onemli olan 2 gunde bir artmasi.Tabiki ilk deger onemli ama senin degerinde 1gun gecikmeyle gayet iyi...Benim 137den 2 gun sonra 333...4 gun sonra 2300 kusurdu simdi kalp atisi bile var teyzesi :)) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu...Saglikla kucagina almayi nasip etsin..cok stres yapma Dinlen bol bol bide yediklerine dikkat et canim

Sonuç çok iyi canım.. 2 gün sonra aynı saatte tekrar yaptır artıs yüzde 100 olursaa süperdir..
Dilerim sana sımsıkı tutunur Rabbimin izniylee :))

İnşallah canım pazartesi tekrarlıycam .hayırlı haberler alırım inşallah :KK68:.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

Ayyy hadi bakalm yasemncm bu ay ikimizde güzel haberler verelm insallah

Ooo ne güzel sayfamiz hamis doldu canm gözünaydn herhangi bir belirtn varmiydi ?

Canm sn nie banlandin ki ya ?

aminnn Rabbm bzede nasip etsin inşallah

pek yoktu aslında canım göğüslerim çok hassaslaşmıştı. adet olcam sandım ama adet dönemindem farklı ağrıyordu onun dışında pek yoktu

Tatlim benimde adet 1 hafta gecince 137 cikmisti.Milletin degerleri daha yuksekti.Kendi kendime stres yaptim.Asil onemli olan 2 gunde bir artmasi.Tabiki ilk deger onemli ama senin degerinde 1gun gecikmeyle gayet iyi...Benim 137den 2 gun sonra 333...4 gun sonra 2300 kusurdu simdi kalp atisi bile var teyzesi :)) Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu...Saglikla kucagina almayi nasip etsin..cok stres yapma Dinlen bol bol bide yediklerine dikkat et canim

Ayy inşallah benimde artar canım takmayım diyorum ama elimde olmuyor işte bazen .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kizlar ben kardelen arkadaşın kinide okudum şimdi diğerlerine geciyorum bugun bitiririm allahim kabul etsin inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah yeni listede olmak istiyorum takipdeyim sizi :)

kızlar dua da bende sıra sanırım.. ben kendime 300 okudum. . benim de bu ay 3. olacak klomen de adet günlerin bu günler normalde adetlerim düzensiz.. inşallah bu ay güzel sonuçlar alırım çünkü çok yoruldum doktora gitmekten :( dua eden herkesten Allah razı olsun.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz de..

kizlar siradaki iki kisi icin 250 aliyorum bir saat sonra kan testi sonucumu alicam duanizi esirgemeyin

kızlar dua da bende sıra sanırım.. ben kendime 300 okudum. . benim de bu ay 3. olacak klomen de adet günlerin bu günler normalde adetlerim düzensiz.. inşallah bu ay güzel sonuçlar alırım çünkü çok yoruldum doktora gitmekten :KK43: dua eden herkesten Allah razı olsun.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat sahibi oluruz hepimiz de..
Senindemi bu 3. Kez klomen kullanışın?
Bende bu ay 3 kez klomen kullandım
Kaç yumurtan vardı canım

Back