• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Kızlar bişey sorcam şimdi bu okuduğumuz ayet ya regl dönemimizde de okumamızda sakınca var mı sizce ?

Muhakkakki cnm insan kendini ister istemez kasıyo ama için rahat olsun iyi bir hastane bulursan rahat geçer hatta benim geçen haftalarda bir arkadaşım pendikte bir özel bir hastanede 300 liraya anestesisiz çektirdi çok rahat geçtigini sadece adet sancısı gibi kısa süreli bir sancı hissettigini söyledi inşallah sende iyi bir hastane bulur sorunsuz atlatırsın hayatım

Yaa ne kadar güzel. Canım sana zahmet olmazsa arkadaşına hastanenin ismini sorabilir misin? İnsallah canım benim insallah. Rabbim hepimize hayirlisiyla trz vakitte evlatlarimiza sağlıkla kavustursun

Arkadaşlar ben sirami, 19. Sıradaki sevmkee arkadasimiza veriyorum. Kendisinin yumurtlama gününe denk geliyormuş ,rica etti, bende vesile olacaksak eğer tabii ki veririm sirami.. insallah hayırlı haberlerini alırız o arkadaşımızın.
17. Sırada sevmkee 19. Sırada ben olacağım yanı.

Kizlarrr nasilsiniz?
Bu gun rahmimde ve sol yumurtaligimda kasılma oluyor.
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum

Normal adet gibi başlamadıysa yerleşmedir inşallah 1 hafta öncesinden adet değildir bu
ayyy insallah yerlesmedr yasemncm insallah..doktora sordm test yapsam cikarmi dedm az daha sabirli ol dedi :(

Kizlarrr nasilsiniz?
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum
aaaa kist degildr bence canm adetine ne kadar var ?

="embie, post: 41152559, member: 661553"]Kizlarrr nasilsiniz?
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum[/QUOTE]
İnsallah degildir canim benim inşallah yerlesmedir minigin gelmistir hayirlisi allahtan rabbimiz insallah hayirli kilsin ve minigin once karnina sonrada kucagina nasip olsun yeterki rabbimiz ol desin insallah

Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur :( rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH

Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur :KK43: rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
aminn aminn insallah adete kac gün vardi ? Adet zamaniniz mi suanda ?

Back