- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiorm ki kuzum insallah öyledr ya bgn doktoru aradm sordm suan yapilcak bsy yok kanama adette olanlr yerlesme kanamasida olablr dedi eger devam ederse 3.günü gel dediCanım 1 hafta öncesinden ne belirtisi.
Yerleşme kanaması olabilirmi. Acaba
yok canm bu dua oldugu icin adetliykende okunur diyanete sormstm benKızlar bişey sorcam şimdi bu okuduğumuz ayet ya regl dönemimizde de okumamızda sakınca var mı sizce ?
ınsallah canım ben sımdı mesaj attım haber beklıyorum arkadastanCanim bugun aksam arzma geceriz nasipse yarinda oznur biter....senaskiminaskiyim isimli arkadasa msj at. Yer degistirmeye tamam derse benim icin sorun yok...
Insallah bu ay guzel haberler verirsin
yok canm bu dua oldugu icin adetliykende okunur diyanete sormstm ben
sende saol canmTamam canım saolsın![]()
Normal adet gibi başlamadıysa yerleşmedir inşallah 1 hafta öncesinden adet değildir bubilmiorm ki kuzum insallah öyledr ya bgn doktoru aradm sordm suan yapilcak bsy yok kanama adette olanlr yerlesme kanamasida olablr dedi eger devam ederse 3.günü gel dedi
Amin inşallah canım bu duanın üzerine sendende güzel haberler duyarız inşallahKendim için 300 okudum Rabbim okuyan herkesten razi olsun kısa zaman da miniklerimizi bizlere nasip etsin insallah
Muhakkakki cnm insan kendini ister istemez kasıyo ama için rahat olsun iyi bir hastane bulursan rahat geçer hatta benim geçen haftalarda bir arkadaşım pendikte bir özel bir hastanede 300 liraya anestesisiz çektirdi çok rahat geçtigini sadece adet sancısı gibi kısa süreli bir sancı hissettigini söyledi inşallah sende iyi bir hastane bulur sorunsuz atlatırsın hayatım
ayyy insallah yerlesmedr yasemncm insallah..doktora sordm test yapsam cikarmi dedm az daha sabirli ol dediNormal adet gibi başlamadıysa yerleşmedir inşallah 1 hafta öncesinden adet değildir bu
aaaa kist degildr bence canm adetine ne kadar var ?Kizlarrr nasilsiniz?
Bu gun rahmimde ve sol yumurtaligimda kasılma oluyor.
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum
aminn aminn insallah adete kac gün vardi ? Adet zamaniniz mi suanda ?Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olurrabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH