- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 34
13 cnmayyy insallah yerlesmedr yasemncm insallah..doktora sordm test yapsam cikarmi dedm az daha sabirli ol dedi
aaaa kist degildr bence canm adetine ne kadar var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 cnmayyy insallah yerlesmedr yasemncm insallah..doktora sordm test yapsam cikarmi dedm az daha sabirli ol dedi
aaaa kist degildr bence canm adetine ne kadar var ?
canm catliyodr belk degerlendirin bu gunleri bnce13 cnm
İnsallah degildir canim benim inşallah yerlesmedir minigin gelmistir hayirlisi allahtan rabbimiz insallah hayirli kilsin ve minigin once karnina sonrada kucagina nasip olsun yeterki rabbimiz ol desin insallah[/QUOTE]="embie, post: 41152559, member: 661553"]Kizlarrr nasilsiniz?
Bu gun rahmimde ve sol yumurtaligimda kasılma oluyor.
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum
Evet iyi olur cnm baklim kismetcanm catliyodr belk degerlendirin bu gunleri bnce
İyiyiz canım sen nasılsınKizlarrr nasilsiniz?
Bu gun rahmimde ve sol yumurtaligimda kasılma oluyor.
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum
Nasip diyelim demek ki daha zamanı var.Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olurrabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
Tabi sorarım cnm cuma günü detaylı ögrenir sana bildiririmYaa ne kadar güzel. Canım sana zahmet olmazsa arkadaşına hastanenin ismini sorabilir misin? İnsallah canım benim insallah. Rabbim hepimize hayirlisiyla trz vakitte evlatlarimiza sağlıkla kavustursun
bozma moralini canımm.. Rabbim büyük.. elbet bizimde yüzümüzü güldürecek.. çalışmaya devamKizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olurrabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
Canim benimm inşallah rabbimiz sanada tum isteyenlerede nasip etsin inşallah allahim guzel allahim hayirli kilsin yeterki ol desinNasip diyelim demek ki daha zamanı var.
Benim adetimde hep lekelenme ile başlıyor.
O leke yi görünce resmen yıkılıyorum.
Allah razi olsun canım benim hayirlisini diliyorum inşallah rabbimiz hayirli kilacak umuduyla dua ediyorum :) rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahbozma moralini canımm.. Rabbim büyük.. elbet bizimde yüzümüzü güldürecek.. çalışmaya devam![]()
Arkadaşlar ben sirami, 19. Sıradaki sevmkee arkadasimiza veriyorum. Kendisinin yumurtlama gününe denk geliyormuş ,rica etti, bende vesile olacaksak eğer tabii ki veririm sirami.. insallah hayırlı haberlerini alırız o arkadaşımızın.
17. Sırada sevmkee 19. Sırada ben olacağım yanı.
canım dun telden gırdıgım ıcın cevap yazamadım kabul ettıgın ıcın allah razı olsun ve ınsallah rabbım ıstedıgını gonlune gore verır cok sagolArkadaşlar ben sirami, 19. Sıradaki sevmkee arkadasimiza veriyorum. Kendisinin yumurtlama gününe denk geliyormuş ,rica etti, bende vesile olacaksak eğer tabii ki veririm sirami.. insallah hayırlı haberlerini alırız o arkadaşımızın.
17. Sırada sevmkee 19. Sırada ben olacağım yanı.
canım dun telden gırdıgım ıcın cevap yazamadım kabul ettıgın ıcın allah razı olsun ve ınsallah rabbım ıstedıgını gonlune gore verır cok sagol