• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

="embie, post: 41152559, member: 661553"]Kizlarrr nasilsiniz?
Bu gun rahmimde ve sol yumurtaligimda kasılma oluyor.
Inş kist fln degildir.
Birde onunla urasmk istemiyorum
İnsallah degildir canim benim inşallah yerlesmedir minigin gelmistir hayirlisi allahtan rabbimiz insallah hayirli kilsin ve minigin once karnina sonrada kucagina nasip olsun yeterki rabbimiz ol desin insallah[/QUOTE]
Ins cnm ins hepimiz tez zamnda hamile kaliriz

Cuma Günü Hacet İçin Okunacak Dualar
“Cuma günü sabah namazından önce, "Estagfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh" (57) okuyanın, deniz köpüğü kadar da olsa günahları affolur.”

“Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allahü teâlâ, bir hafta, kazadan, belâdan, kötü işlerden korur.” (İhlas. Kul hüvallahü ehaddır. Muavvizeteyn, kul euzülerdir.)

“Cuma günü 80 salevat getirenin, 80 yıllık günahı affolur.”

“Cuma günü veya gecesi Duhan suresini okuyana Cennette bir köşk ihsan edilir.”

“Cuma gecesi Kehf suresi okuyan, Kıyamette, yerden göğe kadar bir nurla aydınlanır. İki Cuma arasında işlediği günahlar da affolur.”

“Cuma gecesi Yasin suresini okuyanın, günahları affedilir.”

“Cuma gecesi iki rekat namaz kılıp, her rekatta bir Fatiha, bir Ayet-el Kürsi, 15 İhlas okuyup selam verdikten sonra bana bin salevat okuyan, beni rüyada görür.”

Cumâ namazından sonra şu duâyı okumak müstehabdır: Allahümme yâ ganiyyü, yâ hamîdü, yâ mübdiü, yâ mu’îdü, yâ rahîmü, yâ vedûd. Eğninî bihalâlike an harâmike ve bifadlike ammen sivâke.
Ey Ganî, Hamîd, Mübdi, Mu’îd, Rahîm, Vedûd olan Allahım. Beni halâl ettiklerinle iktifâ ettir, haramlara düşürme. Fadlınla, ihsân ederek beni Senden başkasına muhtâc etme! demektir.
Bu duâya devam edenleri Allahü teâlâ başkalarına muhtâc etmez ve ummadığı yerden rızıklandırır.

Abdullah bin Ömer buyurdu ki: Hâceti olan bir kimse çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri oruç tutsun. Cuma günü temizlenip namaza gitsin. Az veya çok sadaka versin. Namazdan sonra şu duâyı okursa Allahü teâlâ’nın izni ile duâsı kabûl olur.
Allahümme innî es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hû. Âlimül ğaybi veşşehâdeti hüverrahmânürrahîm. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Ellezî meleet azametühüsse-mâvâti vel arde. Ve es’elüke bismike bismillâhirrahmânirrahîm. Ellezî lâ ilâhe illâ hüve ve anet lehül vücûhü ve haşe’at lehül ebsâru ve veciletil kulûbü min haşyetihi en tusalliye alâ Muhammedin ve en tu’tînî hâcetî, diyerek hâcetini söylemelidir.

Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur :KK43: rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
Nasip diyelim demek ki daha zamanı var.
Benim adetimde hep lekelenme ile başlıyor.
O leke yi görünce resmen yıkılıyorum.

Kızlar pazartesi beraat gecesi.
Rabbim bizimde bu seneki beraatımıza eşimizle sağlıklı mutlu imanlı evlilik ve hayırlı sağlıklı evlat yazsın inşallah.
1 senelik yaşanacak şeyler beraat gecesi yazılacak. Doğumlar ölümler...
Rabbim bizlerin evlatlarınada ol der inşallah gelir bu sene bebişlerimiz inşallah

Aminnnnnn amin

Tabi sorarım cnm cuma günü detaylı ögrenir sana bildiririm[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canımm.. ya birde unuttum sormayı genel anestezi mi , lokal mi yapılıyor bu film

kizlar aktardan tablet şeklinde civan perçemi ve aslan pençesi tableti almiştim. adet olmadan leke goruyorum o zaman basladim sabah 1 aksam 1 tablet almaya temizlenene kadar duzenli içtim ama adet bitiminde biraktim cesaret edemedim bisey varsa duser mi acaba korkusuyla.normalde cok az kanamam oluyor ve aşiri sancili geçiyor adetim ama bu haplar adetimi söktürdu ve sancimi azaltti. kist miyom tedavisi için kullaniyormuş kadinlar. belki bi yarari olur diye sizlerlede paylaşmak istedim benim çikolata kistim var belki kuculur Allahin izniyle.

Kizlar suan itibariyle lekem geldi ve ikigune sokulurum rabbimiz buayda nasip etmedi insallah buay yani 12. Denemede olur :KK43: rabbimiz once karnimiza sonrada kucagimiza nasip etsin insallah hayirlisiyla sagligiyla gelsinler biz bekliyoruz umutla duayla rabbimiz hayirli kilsin AMIN INSALLAH
bozma moralini canımm.. Rabbim büyük.. elbet bizimde yüzümüzü güldürecek.. çalışmaya devam:KK22::KK22::KK60:

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> A arzm61 arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ ....200
2=ELMİRASU............. ........ ....
3=YASEMİN............................ 200
4=DAMLA_22.................. ....... 300
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............ 400
6=TUBATESBİH......................250
7=CGPBAS DERYA..................300
8=DEBORAH26........................200
9=WHİTEROSE00....................200
10=PORTAKALES......................300
11=EMBIE...............................200
12=AYSEYIGIT1453..................500
13=TUUBA84:anneadayı:......................250
14=DAMLA2015.........................300
15=ARZM61...............................300
16=OZNUR65..............................250
17=ASKIMINASKIYIM................250
18=GAMZELIES..........................250
19=SEVMKEE.............................300
20=FIRDEVSCANSU:anneadayı:............500
21=KARDELEN2558...................350
22=MELTEM2012........................300
23=MIHRIMAH00....................300
24=KANIKEY...........................250

KALAN..............................350

**LISTEMIZ KAPALIDIR.

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...

Arkadaşlar ben sirami, 19. Sıradaki sevmkee arkadasimiza veriyorum. Kendisinin yumurtlama gününe denk geliyormuş ,rica etti, bende vesile olacaksak eğer tabii ki veririm sirami.. insallah hayırlı haberlerini alırız o arkadaşımızın.
17. Sırada sevmkee 19. Sırada ben olacağım yanı.
Arkadaşlar ben sirami, 19. Sıradaki sevmkee arkadasimiza veriyorum. Kendisinin yumurtlama gününe denk geliyormuş ,rica etti, bende vesile olacaksak eğer tabii ki veririm sirami.. insallah hayırlı haberlerini alırız o arkadaşımızın.
17. Sırada sevmkee 19. Sırada ben olacağım yanı.
canım dun telden gırdıgım ıcın cevap yazamadım kabul ettıgın ıcın allah razı olsun ve ınsallah rabbım ıstedıgını gonlune gore verır cok sagol

canım dun telden gırdıgım ıcın cevap yazamadım kabul ettıgın ıcın allah razı olsun ve ınsallah rabbım ıstedıgını gonlune gore verır cok sagol

Günaydın kızlar
askiminaskiyim askiminaskiyim ve sevmkee sevmkee bildiğim kadarıyla Cuma gününe denk gelsin istiyorsun canım.. Bence şöyle yapalım
eğer aşkımınaşkının sırası bugüne denk gelmez ise değiştirelim mi sırayı?

Back