- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
300
300okuyorumYok tatlım okumamıştim yazmamıştım şimdi okuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300okuyorumYok tatlım okumamıştim yazmamıştım şimdi okuyorum
Canım gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor.kizlar selamun aleykum. sizden baska paylasacagim kimse yok eminim sizden daha iyi kimsecikler anlamaz beni. bu ay yum gunlerimi kaçirdim esimde bende cok hastaydik degil iliskiye girmek dokunmadik bile birbirimize. haliyle bu aydan umudum yok. kendimi telkin ediyorum her iste bi hayir vardir diyorum lakin anneme anlatmakta cok zorluk cekiyorum neden yum gunlerinde doktora gitmedin neden catlatma ignesi vurmadin neden şu neden bu diye cok kiziyor bana. ben istemez miyim evladim olsun zaten yeterince stres yapiyorum ister istemez. bu ay nasilsa degerlendirmedik diye kafami rahat tutmuştum gelmeyecegini bildigim için. ama oyle strese sokuyor ki çevrem beni. oturdum agliyorum derdimi anlatamiyorum anlaşilamiyorum . annem bana uzuldugu icin fazla baski yapiyor ama defalarca kez soyledim destek olacagim diye beni daha fazla yipratiyor benden cok takiyor cok uzuluyor doktordan cikmiyorum ilac kullaniyorum yum takibi yapiyorum ben daha ne yapabilirim ki ki ben doktor fobisi olan bi insanim hastaneye gitmek benim icin oyle zor ki bu sürec beni cok yoruyor ne olur dua edelim birbirimize rabbim en yakin zamanda anneligi tattirsin. uzunca yazdim hakkinizi helal edin hakkim yok uzuntumu yazmaya ama kimseyle paylasamiyorum
kizlar selamun aleykum. sizden baska paylasacagim kimse yok eminim sizden daha iyi kimsecikler anlamaz beni. bu ay yum gunlerimi kaçirdim esimde bende cok hastaydik degil iliskiye girmek dokunmadik bile birbirimize. haliyle bu aydan umudum yok. kendimi telkin ediyorum her iste bi hayir vardir diyorum lakin anneme anlatmakta cok zorluk cekiyorum neden yum gunlerinde doktora gitmedin neden catlatma ignesi vurmadin neden şu neden bu diye cok kiziyor bana. ben istemez miyim evladim olsun zaten yeterince stres yapiyorum ister istemez. bu ay nasilsa degerlendirmedik diye kafami rahat tutmuştum gelmeyecegini bildigim için. ama oyle strese sokuyor ki çevrem beni. oturdum agliyorum derdimi anlatamiyorum anlaşilamiyorum . annem bana uzuldugu icin fazla baski yapiyor ama defalarca kez soyledim destek olacagim diye beni daha fazla yipratiyor benden cok takiyor cok uzuluyor doktordan cikmiyorum ilac kullaniyorum yum takibi yapiyorum ben daha ne yapabilirim ki ki ben doktor fobisi olan bi insanim hastaneye gitmek benim icin oyle zor ki bu sürec beni cok yoruyor ne olur dua edelim birbirimize rabbim en yakin zamanda anneligi tattirsin. uzunca yazdim hakkinizi helal edin hakkim yok uzuntumu yazmaya ama kimseyle paylasamiyorum
Yok tatlım okumamıştim yazmamıştım şimdi okuyorum
ay benim duam çoktan bitmiş. maşallah hızımıza kızlar. rabbim hepinizden razı olsun. kazasız belasız hayırlı uğurlu sağlıklı imanlı salih evlatlarımızı kucağımıza almak nasip etsin![]()
![]()
farkettim ben onu. 50 fazladan okudum canımCanim sana 300 yazilmis.Ama benim notumda 250 yaziyor...50 daha okuyabilirmsn
farkettim ben onu. 50 fazladan okudum canım
Canım annene o tarz şeyleri anlatmaya bilirsin.. Kısmet de yani denemediğinizi belli etmee... Zamanı vakti gelince elbet olacaktır sen içini ferah tut, kimsenin de sözüne takılma..
Ne yaparsak yapalımm hiç bir zaman kaderin önüne geçemeyiz..
Canım okudun diye görmüşüm sanırım kusura bakma bazen karışıklık olabiliyor..
Önemli değil canım 2tane damla var olur öyle ;-)Canım annene o tarz şeyleri anlatmaya bilirsin.. Kısmet de yani denemediğinizi belli etmee... Zamanı vakti gelince elbet olacaktır sen içini ferah tut, kimsenin de sözüne takılma..
Ne yaparsak yapalımm hiç bir zaman kaderin önüne geçemeyiz..
Canım okudun diye görmüşüm sanırım kusura bakma bazen karışıklık olabiliyor..
Canm seni cok iyi anliyorm ..annen muhakkak sen kadar hatta senden daha fazla istedigi icin öyle yapiyodr ama istersen gerek cevrene gerek annene cok yoruldm bunaldm bi süre ara verdk calismalara oluruna braktm artk hc bsy duymak istemiyorm bu konuda diyebilirsn..cevremizdeki insanlardan da artk sorularindanda gina geldi yeminle..kizlar selamun aleykum. sizden baska paylasacagim kimse yok eminim sizden daha iyi kimsecikler anlamaz beni. bu ay yum gunlerimi kaçirdim esimde bende cok hastaydik degil iliskiye girmek dokunmadik bile birbirimize. haliyle bu aydan umudum yok. kendimi telkin ediyorum her iste bi hayir vardir diyorum lakin anneme anlatmakta cok zorluk cekiyorum neden yum gunlerinde doktora gitmedin neden catlatma ignesi vurmadin neden şu neden bu diye cok kiziyor bana. ben istemez miyim evladim olsun zaten yeterince stres yapiyorum ister istemez. bu ay nasilsa degerlendirmedik diye kafami rahat tutmuştum gelmeyecegini bildigim için. ama oyle strese sokuyor ki çevrem beni. oturdum agliyorum derdimi anlatamiyorum anlaşilamiyorum . annem bana uzuldugu icin fazla baski yapiyor ama defalarca kez soyledim destek olacagim diye beni daha fazla yipratiyor benden cok takiyor cok uzuluyor doktordan cikmiyorum ilac kullaniyorum yum takibi yapiyorum ben daha ne yapabilirim ki ki ben doktor fobisi olan bi insanim hastaneye gitmek benim icin oyle zor ki bu sürec beni cok yoruyor ne olur dua edelim birbirimize rabbim en yakin zamanda anneligi tattirsin. uzunca yazdim hakkinizi helal edin hakkim yok uzuntumu yazmaya ama kimseyle paylasamiyorum
Kızlar iyiki bu dua sayfasını açmışım.
Hem dua ediyoruz burda hem dertlerimizi paylaşıyoruz.
Sizlerden çok şey öğrendim bu sayfada.
İyiki varsınız
Slm cnm. Hemen hemen benim gibi durumun. Benim cevremde herkes soordugunda ben hep ,,BIZ DAHA BEBEK DÜŞÜNMUYORUZ DIYORUM,,kizlar selamun aleykum. sizden baska paylasacagim kimse yok eminim sizden daha iyi kimsecikler anlamaz beni. bu ay yum gunlerimi kaçirdim esimde bende cok hastaydik degil iliskiye girmek dokunmadik bile birbirimize. haliyle bu aydan umudum yok. kendimi telkin ediyorum her iste bi hayir vardir diyorum lakin anneme anlatmakta cok zorluk cekiyorum neden yum gunlerinde doktora gitmedin neden catlatma ignesi vurmadin neden şu neden bu diye cok kiziyor bana. ben istemez miyim evladim olsun zaten yeterince stres yapiyorum ister istemez. bu ay nasilsa degerlendirmedik diye kafami rahat tutmuştum gelmeyecegini bildigim için. ama oyle strese sokuyor ki çevrem beni. oturdum agliyorum derdimi anlatamiyorum anlaşilamiyorum . annem bana uzuldugu icin fazla baski yapiyor ama defalarca kez soyledim destek olacagim diye beni daha fazla yipratiyor benden cok takiyor cok uzuluyor doktordan cikmiyorum ilac kullaniyorum yum takibi yapiyorum ben daha ne yapabilirim ki ki ben doktor fobisi olan bi insanim hastaneye gitmek benim icin oyle zor ki bu sürec beni cok yoruyor ne olur dua edelim birbirimize rabbim en yakin zamanda anneligi tattirsin. uzunca yazdim hakkinizi helal edin hakkim yok uzuntumu yazmaya ama kimseyle paylasamiyorum
Evet canım herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok.Canm seni cok iyi anliyorm ..annen muhakkak sen kadar hatta senden daha fazla istedigi icin öyle yapiyodr ama istersen gerek cevrene gerek annene cok yoruldm bunaldm bi süre ara verdk calismalara oluruna braktm artk hc bsy duymak istemiyorm bu konuda diyebilirsn..cevremizdeki insanlardan da artk sorularindanda gina geldi yeminle..
hep sunu düsün herkesn cocugu olmak zornda degil bu hayatta..illa herks evlat sahibi olacak diye bir kural yok napalm Rabbm nasip etmezse ..sen esinin cocugu gibi ol oda snn cocugun gibi olsn..öyle merhametle öyle sevgiyle yaklasin birbirinze...Allah hepimzn yardmcisi olsn kolay bir sürec degil elbet ama bizede bzden baska yardmci olabilecek kmse yok.
Amin hepimizin muradı gerçekleşşsin hepimiz anne olalım inşallahSana da teşekkür ederiz canım tez vakit muradın gerçekleşsin inşallahh..
Canım sende iyiki varsın ve bu sayfayı açtığın için allah razı olsun sendenKızlar iyiki bu dua sayfasını açmışım.
Hem dua ediyoruz burda hem dertlerimizi paylaşıyoruz.
Sizlerden çok şey öğrendim bu sayfada.
İyiki varsınız
Sunu unutmamak lazm kizlar bizim imtihanimz sadece evlatsizlik degil biz insanlarla da imtihan oluyorz bu zorlu sürecte..yapacak birsey yok sabredicez umursamcaz duymcaz napalm..Evet canım herkesin çocuğu olacak diye bi kural yok.
Ama çocuğumuz yok diye herseferinde bunu gözümüze sokuyorlar.
Allah ım bizi insanların insafına bırakma ne olur ne olur