Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuHz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.
kızlar dün dr a gittim.. sağ tarafta yumurtlamam varmış :) bu nedemek yahuuu :)
birde bana hsg çekileceğini söyledi. tüplerin geçişlerine bakılcak dedi.. bu çekim nasıl oluyor?
ağrılı birşey mi ?
Arkadaşım 2 gün önce yaptırdım anestezi ile yaptırdım hicbirsey hissetmiyorsun..3 ay öncede yaptırmistim onda anestezi almadim biraz agrin oluyor kendini kasma rahat ol
Arkadaşım 2 gün önce yaptırdım anestezi ile yaptırdım hicbirsey hissetmiyorsun..3 ay öncede yaptırmistim onda anestezi almadim biraz agrin oluyor kendini kasma rahat ol
Canım sağ tarafta yumurtan varmış galiba onu demek istemiş doktor.
Hsg de normal vajinal muayene gibi ama biraz ağrılı. Adetimizin ilk günü sancı çekerizya onun gibi ama 5 dk süren bi ağrı.
İnşallah tüplerin açıktır canım
hııı. ilaç falan veriliyor sanırım değil mi . ya inşallah açıktır canım. dr dün çok ilgilendi gece 11 bucukda muayene oldum biliyor musun. ilk defa böyle birşeyle karşılaştım
Canım rahim filmi çektireceksin değil mi?
Ben İstanbul'da yaşamadığını düşündüğümden cevap vermedim bir an..
Daha yeni 3 ay önce filan çektirdim sıfır acıyla :) hemde 2 dakika sürüyor tavsiye ederim.. Son teknoloji ve titizlikle..
ECHOMAR da çektirdim.Fiyati yanlış hatırlamıyorsam 400 ama en iyi merkezdir söylebilirim.. Yeri şişli de