• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Giremem belki demis ama gelir umarim.Liste sonu kadar dua alsaymis keske baska topikte oyle yapmis.Sonuçta kendini okununca ayrilmak hos degil bana gore.25 kisi ona okudu.Neyse umarim gelir.

Ne diyelim canım ailesel problemleri varmış allah yardımıcsı olsun..

Duam bitti kızlar rabbim okuyanlardan ve okumayanlardan razı olsun..
İnşallah bütün dualarımız kabul olur hepimize anne olmak nasip olur.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @ portakales portakales arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....200
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........300
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............400
6=TUBATESBİH.......................
7=CGPBAS DERYA..................300
8=GÜLAYEKER.......................
9=DEBORAH26........................200
10=WHİTEROSE00....................
11=PORTAKALES......................300
12=EMBIE...............................200
14=AYSEYIGIT1453..................500
15=TUUBA84..............................250
16=DAMLA2015.........................300
17=ARZM61...............................250
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................250
20=GAMZELIES..........................250
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU:anneadayı:.................300+200+300
23=KARDELEN2558.....................250
24=MELTEM2012........................300+300
25=MIHRIMAH00....................300
26=KANIKEY............................250

esmerim: 100
KALAN..............................0

**EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR**

**LISTEMIZ KAPALIDIR.

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...

canım bi arkadaş ta özelden mesaj atmış ben burdan herkese anlatayım istedim. ben 3 yıllık evliyim ilk 8 ay düşünmedik çocuk. sonrasında gebelik öncesi bi kontrole gideyim dedim. sağ yumurtalığımda 8 mm kist çıktı. greyfurt büyüklüğünde yani. dr ilaçla küçültürüm dedi. ama olmadı biz de ilaç tedavisini bıraktık 9 ay kendi halimizle denedik öyle. sonra geçen sene ocakta gebe kaldım ama bi aylıkken yani kalp atışları başlamadan rahime tutlamadan gitti bebişim. sonrasında tabi çevrenin lafı eşimle benim psikolojik bunalımlarımız derken geçen sene 23 nisanda ameliyat oldum ve ameliyatta sağ yumurtalık tüpüm ve sağ yumurtalığım alındı. 9 ay suni menapoza alındım. bu sene aralıkta adet olmaya başladım eşimde de ben de sıkıntı yok hatta doktora göre benim hormonlarım vucüdüm çok çok müsaitti ama bu arada ben ( hayatım boyunca çevrem tarafından sabrı ve tevekkülü hep övülen tam bi polyannayken) bu sitede bi dönem dua gruplarına katıldım ve bi ay okudum sonra adet oldum ve duayı bıraktım( kime küstüysem artk yüce mevlaya mı içimdeki ümide mi ) sonra Uğur Koşar ın kitaplarıyla tanıştım 5 kitabını 4 gün içinde okudum ve dualarımın nasıl yanlış olduğunu, tevekkülümün nasıl eksik olduğunu gördüm ve tekrar içimi arıtıp bu sitedeki dua gruplarına katıldım. sadece yaptığım bu. bu duaların 2si sıra sıra birine okumak. diğeri de aynı anda hepimize okumak. ben bi ay dolmadan mutlu haberi aldım haaaa bu arada annem menapozda ve bana 41 gün boyunca her gün 1 Meryem suresini bi hurma üzerine okuyordu. duası bittiği hafta ben idrar testinde gebe olduğumu öğrendim. annem mersinde ben muğlada düşünün. şimdi annem o hurmaları yine de bi terslik olmasın diye bana kargoyla yolladı. ben sizlerin hatta başkasına okuduğum duaların daha sıra bana gelmeden faydasını gördüm. nolur duadan vazgeçmeyin. Rabbim büyüktür. bu gebelik belki devam edecek belki de sonlanacak ama ben şunu biliyorum Rabbim sizlerin duası sayesinde benim yüzüme güldü. Rabbim cümlemizden razı olsun. Gönlünüzün muradını versin. Sizi ve Sevdiklerinizi ne budünyada ne öbür dünyada sıkmasın daraltmasın incitmesin.
Canım ne güzel anlatmışsın.
Teşekkür ederim.
Doğru diyorsun dua dan vazgeçmemek lazım inşallah Rabbim bizimde kucaklarımızı doldurcak ben inanıyorum.
Seninde bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah

arkadaşlar dua okunduktan sonra salavat getirinki inşallah kabul olsun....'DUA İLE SEMA ARASINDA BİR ENGEL VARDIR.ÜZERİME SALAVAT GETİRİLİNCE ENGEL AÇILIR,DUA YERİNE ULAŞIR' ('ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED)..bilginize...

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> @embie arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....200
2=ELMİRASU............. ........ ....250
3=YASEMİN............................200
4=DAMLA_22.................. ........300
5=ZEYNEB21:anneadayı:........ ............400
6=TUBATESBİH.......................
7=CGPBAS DERYA..................300
8=GÜLAYEKER.......................
9=DEBORAH26........................200
10=WHİTEROSE00....................
11=PORTAKALES......................300
12=EMBIE...............................200
14=AYSEYIGIT1453..................500
15=TUUBA84..............................250
16=DAMLA2015.........................
17=ARZM61...............................
18=OZNUR65..............................250
19=ASKIMINASKIYIM................
20=GAMZELIES..........................250
21=SEVMKEE.............................300
22=FIRDEVSCANSU:anneadayı:...............500
23=KARDELEN2558.....................250
24=MELTEM2012........................
25=MIHRIMAH00....................
26=KANIKEY............................

KALAN..............................

**EN AZ 250 OKUYALIM HANIMLAR**

**LISTEMIZ KAPALIDIR.

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..

**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ...

Son düzenleme:
Her hangi bir isteğin olması için İhlas süresi 10.000 kere okunur.İhlas süresi Kuranı Kerimin 112. süresidir. Her hangi bir istek için Yasin süresi ile hatim Her hangi bir dileğin olması için Yasin süresi 41 defa okunur. Dileklerinin gerçekleşmesini çok isteyenler 123 kere okumalıdır. Yasin süresi Kuranı Kerimin 36. süresidir. Her hangi bir isteğin olması için Salatı Münciye Her hangi bir isteğin olması için aşağıdaki salavat 1000 kere okunur.
Salatı Munciye

Bismillahirrahmanirrahim “Allâhümme salli alâ seyyidiâ muhammedin selâten tüncinâ bihâ min cemiıl ahvâli vel-âfât ve tagdîlenâ bihâ cemîal hâcât ve tüdahhirunâ bihâ min cemîıssiyyiât ve terfeunâ bihâ ındeke âledderecât ve tübelliğunâ bihâ agseli gâyâti min cemîıl hayrâti fil hayâti ve badel memât”

Mânâsı:
Rahman ve rahim olan Allah’ın adıyla Allâhım Efendimiz Muhammed Mustafa (S.A.V) ve onun ehli beyti üzerine sonsuz bir rahmet buyurki; onunla bizi her çeşit korku ve musîbetlerden kurtar.. Ve Onunla bizim her çeşit dileklerimizi yerine getir. Ve Onunla bizim her çeşit günahlarımızı bağışla ve yine Onunla bizi kendi yanındaki en yüksek derecelere eriştir. Ve yine Onunla bizi hayatta ve öldükten sonra hayır ve iyiliklerin en yüksek derecelerine ulaştır. Muhakkak sen her şeye kâdirsin.. (Amin)

Nihat HATİPOĞLU bu dua için bizzat"kendimde Allahtan bir isteğim,bir hacetim,bir dileğim olduğunda,bu duaları sık sık okurum" deyip bunun altını çizmiş ve bu duaları tavsiye etmiştir.

Dileklerin kabulü için iyi bir kul olmamız, vazifelerimizi yerine getirmemiz gerekmektedir. Sadece dualardan beklentimiz olmamalı önce sebepleri ortaya koymalıyız. Dileklerin kabulü için dua olarak Nihat HATİPOĞLUcanlı yayında şu duayı tavsiyede bulunmuştur;

Dileklerin Kabulü İçin Dua

''Kullarını bağışlayan onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur. Büyük arşın sahibi olan Allah bütün eksiklerden uzaktır. Hamd, alemlerin Rabbi olan Allah'a dır.

Ya rabbi;Senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim. Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru. Bütün iyiliklere de beni yönelt. Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et. Ey merhamet sahibi olan Rabbim...!''

Cuma günü hangi saat'e olursa olsun kıbleye yönelik oturup bu mübarek duayı 7 defa okursa dua kabul olurmuş.

"La ilahe ille ente ya hannanu ya mennenu ya bediussemavati vel erde ya zel celali vel ikram."

Yatsı namazını kıldıktan Sonra sağ ve sola bakmadan ve kıpırdamadan Konuşmadan.

7 fatiha Şerif okursa Kişi ve Dileğini söylerse Muhakkak kabul Olur.
Teheccüt namazları da Çok önemlidir arkadaşlar.
Çünkü Allah teala deniyor,Kim Teheccüte kalkacak diye.
Kim ne isteyecek diye.

O yüzden Teheccüt namazlarıda çok önemlidir.

Herhangi bir kimse cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) her ne hayırlı dileği için olursa olsun 100 kere :"Essalatü ves-selamü aleyke ya seyyidi ya rasulallah huz bi yedi.kallet hileti edrikni."salavat-ı şerifini okursa dileği gerçekleşir, bu dünya ve ahirete ait hayırlı muratlarına erişir.

Back