- 26 Kasım 2014
- 648
- 548
- 78
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
300 adet alayım
tamam canım 3oo alayaımCanim sen kaldin okumayan ayse icin okuyoruz.450 kaldi.
Artik girebilirim her gun canim insallah..yarin ki arkadas icin 300 okudum eklersinizDun 250+250 okuyorum yazdin.Gulaya ve deborah icin eklendi.Biz sua whiterose icin okuyoruz.Onunda 300 kalmisti.Gunde 2kisiye okunabiliyor.O yuzden surekli giremiyosa 2 ,3 kisiye birden alirmisin.
Canim ya ben de cekilcem ama cok korkuyorum.anestezi olmadan cekilcem insallah bi sikinti cikmazArkadaşım 2 gün önce yaptırdım anestezi ile yaptırdım hicbirsey hissetmiyorsun..3 ay öncede yaptırmistim onda anestezi almadim biraz agrin oluyor kendini kasma rahat ol
Tsk ederim cnm benim guzel dilegin icin:)Benim asilamam oldugu icin sirasini bana veren guzel insan Embie icin +100 eklermisin... Insallah tez vakit guzel haberlerini aliriz Embie... Insallah bu listede sapsari ikonlu hamislerle dolu olur...![]()
Insallah amin benimkide bitiyo az kaldi cok heycanli oluyor :)Duam bitmiş cok mutlu oldum :) okuyan okumuyan herkesten Allah razı olsun. Rabbim dualarimizi kabul etsin
Ben bi girdim ayse yaziyo:) dedim beni atladilar galiba. Bi baktim dua coktan bitmisb. Hizimiza kimse yetisemiyor masallah.Insallah amin benimkide bitiyo az kaldi cok heycanli oluyor :)
Aynen canim benim telefonum bozuldu kacirmayim diye eski telden giriyorum oda internetten atiyo :) ama dualari kacirmamis oldum bu arada rabbimiz insallah kabul etsin ve biran once miniklerimiz gelsin insallahBen bi girdim ayse yaziyo:) dedim beni atladilar galiba. Bi baktim dua coktan bitmisb. Hizimiza kimse yetisemiyor masallah.
Canım rahim filmi çektireceksin değil mi?
Ben İstanbul'da yaşamadığını düşündüğümden cevap vermedim bir an..
Daha yeni 3 ay önce filan çektirdim sıfır acıyla :) hemde 2 dakika sürüyor tavsiye ederim.. Son teknoloji ve titizlikle..
ECHOMAR da çektirdim.Fiyati yanlış hatırlamıyorsam 400 ama en iyi merkezdir söylebilirim.. Yeri şişli de
Canım ben okurum. Başlıyorum su anda hattaKizlar 150 kaldi onuda biriniz okuyabilirmi...
Bu film çekilen cihaz canım.. DOktor bitti dedi hiç anlamadım.. Ayrıca hiç erkek yok hepsi bayan..
Eki Görüntüle 1539931
Çok kısa sürüyor işlem rahat ol kasma kendini inşallah kolay atlatacaksinAy
Canim ya ben de cekilcem ama cok korkuyorum.anestezi olmadan cekilcem insallah bi sikinti cikmaz