- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 83
- 34
liste bitene kdr hep aynı dua. Liste bitince duayı değiştiriyoruz cnm :)peki hep aynı duamı okunuyor değişmiyormu
sen nezamandr hamilelik planlıyorsun. Sorun falan varmı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
liste bitene kdr hep aynı dua. Liste bitince duayı değiştiriyoruz cnm :)peki hep aynı duamı okunuyor değişmiyormu
çok teşekkür ederim canım inşallah devam edebilirim dualara,ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım 2 kere hamile kaldım düşük oldu 6. 7. haftalarda ilki kendiliğinden oldu 2.yumurta takibi ile oldu 6 ay oldu olmuyo klomen tedavisi gördüm 2 ay olmadı bu ay yeniden başlıycam hayırlısı ile bide bende kan pıhtılaşması varmış düşüklerim ondanmış hamile kaldığımda kan sulandırıcı iğne kullanıcakmışım hergün 9 ay boyunca böyle işteliste bitene kdr hep aynı dua. Liste bitince duayı değiştiriyoruz cnm :)
sen nezamandr hamilelik planlıyorsun. Sorun falan varmı.
Gecmiş olsun. Bende 25 yaşındayım 1 yılık evli. Benimde 1 hamileligim var. 8 bucuk haftalik iken kirtajla aldılar. Gelişmiyormuş kalp atısı yoktu. Ilk haftalarda kalmış gelişimi 4 ay gecti uzerinden halen olmuyor benimde. Bu ay klomen kullandım. Kısmet bakalım inşallah rabbim yuzumuzu guldurur. Gec olsun bebisler saglikli olsun en önemlisi bu.çok teşekkür ederim canım inşallah devam edebilirim dualara,ben 3 yıllık evliyim 29 yaşındayım 2 kere hamile kaldım düşük oldu 6. 7. haftalarda ilki kendiliğinden oldu 2.yumurta takibi ile oldu 6 ay oldu olmuyo klomen tedavisi gördüm 2 ay olmadı bu ay yeniden başlıycam hayırlısı ile bide bende kan pıhtılaşması varmış düşüklerim ondanmış hamile kaldığımda kan sulandırıcı iğne kullanıcakmışım hergün 9 ay boyunca böyle işte
sanada geçmiş olsun benimkilerde gelişmiyordu kalp atışlarini hiç duymadım ilkini kürtajla aldılar diğeride kendi düştü nasip kısmet rabbim tez zamanda hayırlı bi evlat verir bizlere inşallah biz tedbirimizi alalımda takdir mevladan amin inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur da yüzümüz gülerGecmiş olsun. Bende 25 yaşındayım 1 yılık evli. Benimde 1 hamileligim var. 8 bucuk haftalik iken kirtajla aldılar. Gelişmiyormuş kalp atısı yoktu. Ilk haftalarda kalmış gelişimi 4 ay gecti uzerinden halen olmuyor benimde. Bu ay klomen kullandım. Kısmet bakalım inşallah rabbim yuzumuzu guldurur. Gec olsun bebisler saglikli olsun en önemlisi bu.
canimmm oyle sevindim ki çiglik attim resmen cok cok cok sevindim masallah subhanallah rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insCanlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk
Aramıza hoşgeldin cnm :)Benide ekleyebilirmisiniz listeye
Listeye dahil mi olmak istiyorsun cnm. her gun girip dua alman lazim en az 200 tağne. Günde 1 vea 2 kisi icin okuyoruz sırayla. 2 kez üst üste dua ya katılmayan listeden çıkartılıyor bilgine.Kizlar yeni uyeyim bu sayfayı görünce üye oldum. Lütfen benide duaniza dahil edinAllahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü salih bi evlat nasip eder unsallah
Canım ben listenizde yokum o zaman. Bizim Hz. Zekeriyanın duasının aynısını okuyorsunuz. Allah dualarımızı kabul etsinSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> ............. arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ .....
2=BUKEETBUKET........... ........
3=ELMİRASU............. ........ .......
4=YASEMİN............................ .....
5=DAMLA_22.................. ..........
6=ZEYNEB21........ .............
7=TUBATESBİH............... ...........
8=TUBAMMS........................ ......
9=EMBİE................................... ...
10=GÜLAYEKER...........................
11=DEBORAH26...........................
12=WHİTEROSE00.........................
13=PORTAKALES...........................
14=FİLİZ2012..................................
15=CGPBAS......................................
16=KELEBEGIMYAGMUR.............
17=SUBITKISI..............................
18=EYSANBARAN.......................
19=AYSEYIGIT1453....................
20=RUSENERCAN80.......................
21=EAD2012.................................
22=TUUBA84................................
23=LEYLMIRA............................
24=DAMLA2015.........................
25=ELISABETHH.......................
26=ARZM61.............................
27=HAYRISS87..........................
28=OZNUR65.............................
29=ASKIMINASKIYIM...............
30=GAMZELIES..........................
31=SVD1910................................
32=ENYALIOS.............................
33=SEVMKEE..............................
KALAN.................................
**EN AZ 200 OKUYALIM HANIMLAR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA
KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR.
Hosbuldum cnm hayrlisi insAramıza hoşgeldin cnm :)
pazartesi başlıyoruz okumaya.
Bana ozel msj la vea zeynep e yaz simdiden 300 alıyorsun diye. Unutmayalım eklemeye cnm. Bir kişi icnmi 300 ?ben sımdıden 300 alsam olur mu
Canim bugun mu basliyoruz okumaya kac tane okuyacagim nasil olcak yazarsan sevinirimSIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.
==> ............. arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ;
1=ESES50............................ .....
2=BUKEETBUKET........... ........
3=ELMİRASU............. ........ .......
4=YASEMİN............................ .....
5=DAMLA_22.................. ..........
6=ZEYNEB21........ .............
7=TUBATESBİH............... ...........
8=TUBAMMS........................ ......
9=EMBİE................................... ...
10=GÜLAYEKER...........................
11=DEBORAH26...........................
12=WHİTEROSE00.........................
13=PORTAKALES...........................
14=FİLİZ2012..................................
15=CGPBAS......................................
16=KELEBEGIMYAGMUR.............
17=SUBITKISI..............................
18=EYSANBARAN.......................
19=AYSEYIGIT1453....................
20=RUSENERCAN80.......................
21=EAD2012.................................
22=TUUBA84................................
23=LEYLMIRA............................
24=DAMLA2015.........................
25=ELISABETHH.......................
26=ARZM61.............................
27=HAYRISS87..........................
28=OZNUR65.............................
29=ASKIMINASKIYIM...............
30=GAMZELIES..........................
31=SVD1910................................
32=ENYALIOS.............................
KALAN.................................
**EN AZ 200 OKUYALIM HANIMLAR.
**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA
KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR.
Pazartesi başlıyoruz. En az 200 tagne okuman lazım. Her gun bif baska kişi icin okuyoruz. 2 kişi icin dua almıyan listeden çıkartılıyor. Sürekli girip dua alamam dersen toplu bir şekildede ala bilirsin bana vea zeynep e msjbla yazarsın biz listeyi güncelerken seni ekleriz :)Canim bugun mu basliyoruz okumaya kac tane okuyacagim nasil olcak yazarsan sevinirim
Teşekkür ederim canim benim pazartesiden itibaren 200 basliyorum fazlasi olursa yine yazarsiniz takipteyimPazartesi başlıyoruz. En az 200 tagne okuman lazım. Her gun bif baska kişi icin okuyoruz. 2 kişi icin dua almıyan listeden çıkartılıyor. Sürekli girip dua alamam dersen toplu bir şekildede ala bilirsin bana vea zeynep e msjbla yazarsın biz listeyi güncelerken seni ekleriz :)
Pazartesi cnm drtaylı olarak üste yazdım. Bir sorun olursa çekinmeden sora bilirsin :)Canim bugunmu baslitoruz kac tane okuyacagim :)