- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 83
- 34
Tmm cnm pazartesi baslıyoruz üste ayrıntılı yazdımBende katılmak isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm pazartesi baslıyoruz üste ayrıntılı yazdımBende katılmak isterim
Tmm cnm pazartesi baslıyoruz üste ayrıntılı yazdım
evet canım cuma gunune kadar her gun bır kısı ıcın 300 okumak ıstıyorum ınsallahBana ozel msj la vea zeynep e yaz simdiden 300 alıyorsun diye. Unutmayalım eklemeye cnm. Bir kişi icnmi 300 ?
Haftasonları da okuyoruz. Giremeyeceksen ozelden msj atarsn bana vea zeynep e biz ekleriz okumusun diyeevet canım cuma gunune kadar her gun bır kısı ıcın 300 okumak ıstıyorum ınsallah
Ins normaldir cnm.Eki Görüntüle 1529188 kizlar benim tahlil sonuclarim sizce ne dersiniz rabbimizin mucizezi benim de minigim gelirmi 11 aydir bekliyorum doktor olur diye umut ediyorum dedi ama hala olmadi baska doktora gittim bana iyne tedavisi yspalim dedi ve cok heveslendim tsmam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor hormon ilaclari oldugu icin doktor tedaviye baslamadi bende kaldim boyle ortada esim olursa kendiliginden olsun diyor bendr uzgun dolanirken kulupte sizi buldum ve oandan beri çok istedim araniza katilmak cok sukur katildimda rabbimizin mucizesi inşallah dualarla gelecek sizce tahlillerim nasil
Doktorum olmaz demiyorum dedi yumurtaliklar tembellesmis iyne tedavisi uygulayalim dedi ama sperm testi istiyor onada esim yaklasmadi .. dualarla gelecek inaniyorum Rabbimizin mucizeleri miniklerimiz inşallah herkez kalpten okuyacak bu duayi ve rabbimiz salih evlatlar nasip edecek suan bunun heyecani beni bir adim daha umutlandirdi sabirsizlikla heyecanla bu duayi okuyup bekleyecegimIns normaldir cnm.
Ben pek bilgili degilim bu konuda sen doktoruna danış
Yeni listeye katilmak istiyomusunuz
Evt listedesin pazartesi basliyorz bilgineben listedemiyim
Tmm cnm benide katın duaniza okurum inşallah. Banada dua edilsin insListeye dahil mi olmak istiyorsun cnm. her gun girip dua alman lazim en az 200 tağne. Günde 1 vea 2 kisi icin okuyoruz sırayla. 2 kez üst üste dua ya katılmayan listeden çıkartılıyor bilgine.
canım bende her daım gırebılıyorum ama cok gırınce stres yapıp kafaya takıyorum ama tamam sorun degıl ben sımdıden okumaya basladım bıle artk her gun 300 tane verın bana haftasonu dahılHaftasonları da okuyoruz. Giremeyeceksen ozelden msj atarsn bana vea zeynep e biz ekleriz okumusun diye
Her gun girmesende olur msj la yaz bana vea zeynep e listede 5 vea 6 cı kisiye kdr 300 er dua aldim diye biz eklerizcanım bende her daım gırebılıyorum ama cok gırınce stres yapıp kafaya takıyorum ama tamam sorun degıl ben sımdıden okumaya basladım bıle artk her gun 300 tane verın bana haftasonu dahıl
Pazartesi girip dua alırsın. Giremeyecegin zmn taz önceden al. Sıra sana da gelecek kısmetse ozamn herkes sana okuyacak cnm :)Tmm cnm benide katın duaniza okurum inşallah. Banada dua edilsin ins
Ahh cnm yaa senin eşinde benim eşimin kafasındanmış ben 6 senedir bekliyorum kendiliginden olsun diye ama hala tık yok rabbim yardımcımız olsun cnmEki Görüntüle 1529188 kizlar benim tahlil sonuclarim sizce ne dersiniz rabbimizin mucizezi benim de minigim gelirmi 11 aydir bekliyorum doktor olur diye umut ediyorum dedi ama hala olmadi baska doktora gittim bana iyne tedavisi yspalim dedi ve cok heveslendim tsmam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor hormon ilaclari oldugu icin doktor tedaviye baslamadi bende kaldim boyle ortada esim olursa kendiliginden olsun diyor bendr uzgun dolanirken kulupte sizi buldum ve oandan beri çok istedim araniza katilmak cok sukur katildimda rabbimizin mucizesi inşallah dualarla gelecek sizce tahlillerim nasil
Amin inşallah canım benim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla gelsin miniklerimiz.. benim de bu hafta yum gunlerimdi inşallah buayda gelir minigim.. allahim güzel allahim inşallah nasip eder tum istiyenlere salih evlatlarAhh cnm yaa senin eşinde benim eşimin kafasındanmış ben 6 senedir bekliyorum kendiliginden olsun diye ama hala tık yok rabbim yardımcımız olsun cnm
Eki Görüntüle 1529188 kizlar benim tahlil sonuclarim sizce ne dersiniz rabbimizin mucizezi benim de minigim gelirmi 11 aydir bekliyorum doktor olur diye umut ediyorum dedi ama hala olmadi baska doktora gittim bana iyne tedavisi yspalim dedi ve cok heveslendim tsmam dedim ve esimden sperm testi istedi oda vermiyor hormon ilaclari oldugu icin doktor tedaviye baslamadi bende kaldim boyle ortada esim olursa kendiliginden olsun diyor bendr uzgun dolanirken kulupte sizi buldum ve oandan beri çok istedim araniza katilmak cok sukur katildimda rabbimizin mucizesi inşallah dualarla gelecek sizce tahlillerim nasil
Ahh cnm yaa senin eşinde benim eşimin kafasındanmış ben 6 senedir bekliyorum kendiliginden olsun diye ama hala tık yok rabbim yardımcımız olsun cnm
Aynen canim benim bende sorun var yumurtaliklarda tembellik var iyne tedavisi yapariz dedi doktor ama esim testi vermesse tedaviye baslamiyorlar hormon ilaclari sonucta hayirlisi olsun hakkimizda bidaha konusacagim esimle uygun zamani bekliyorum artik neder bilmiyorum ama bu hafta yum gunlerimdi inşallah gerek de kalmaz hayirlisi allahtan umidim dualarimizBenim eşim biraz direndikten sonra gitti doktora. Şükür bişey çıkmadı. Sixin yazınızı okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi.
onunda eşi gitmek istememiş. Oda ven doktora gittim bende sorun varmış doktor tedaviye başlayacak. Ama yasal olarak senide test etmeden bana ilaç yapmıyorlarmış. Doktor eşinde bişey yoktur zaten oda gelsin sonra sana ilaç yazarız dedi demiş. Eşide inanmış. Geçen hafta sperm testi verdi. Şükür bişey çıkmamış. En azından aklında soru işareti kalmadı