Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

canmm...lütfen bu kadr yipratma kendni seninki inan stresten olmuyo.ne güzel ki hc bir problemn yok
bak bnm ki bu ay büyüdü az braz en son doktora gidip geldigimden beri acaba daha büyüdü mü acaba catlayacak mi kske igne yapsaydi catlamasi icin diyip duruorm daha kafamda bir sürü soru..sennki büyüyo catlio ama strestn olmuyo bak annenlern yanindasn gez toz kafa dagit hasret gider bol bol ama lütfn üzme kndni

:KK43: cok iyi anliorm seni cnm.. o gözdn düsen damlalara hakim olamamak nedr cok ii bilirm

yaaaa off pko dan nefret ediorm bnde pkoluym ne yumurtam büyüyo catlio mu catlamio mu daha o bile belli degl Rabbm yardm etsn bizlere
amin kızlar bende polikistliğim

sninde kandilin mübarek olsun canm ne zamandr pkolusun ?ne tadavi görüyosn braz kendnden bahsedermsn
canım 2senelik evliyim 1 sene korunmadım sonra doktora gittim doktor önce prolaktinim yüksek olduğunda dostinesex ilaçı başladı sonra 2 inci ayda hem dostineksi kulladım hemde klomen , çatlatma iğnesi oldum 5 ayda doktorum pco olduğum için bebek olmadığını söyledi okadar ay gittim bişey demedi. sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı sıra aşılamaya geldi haziran ayında inş yaptırcam bu arada doktorumu değiştircem bu kadar :) hayat hikayem

canmm...lütfen bu kadr yipratma kendni seninki inan stresten olmuyo.ne güzel ki hc bir problemn yok
bak bnm ki bu ay büyüdü az braz en son doktora gidip geldigimden beri acaba daha büyüdü mü acaba catlayacak mi kske igne yapsaydi catlamasi icin diyip duruorm daha kafamda bir sürü soru..sennki büyüyo catlio ama strestn olmuyo bak annenlern yanindasn gez toz kafa dagit hasret gider bol bol ama lütfn üzme kndni

:KK43: cok iyi anliorm seni cnm.. o gözdn düsen damlalara hakim olamamak nedr cok ii bilirm

yaaaa off pko dan nefret ediorm bnde pkoluym ne yumurtam büyüyo catlio mu catlamio mu daha o bile belli degl Rabbm yardm etsn bizlere

canım öyle deme derdi veren Allah dermanını da verir. Allah göstermesin daha büyük bi sorunumuz olsaydı en azından doktor olur ama uğraşmamız lazım diyo görümcemin görümcesi bnden 40 gün sonra evlendi 5 defa tüp bebek denedi dr boşuna denemeyin olmaz diyo eşin de sorun var. Çatlatma iğnesi olduktan sonraki gün doktorum beni muayene çağırdı baktı çatlamış dedi aşılama yaparken de aşılama olucağım gün önce baktı çatlamış yapabilirz dedi sizi çağırmadılar mı?

Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk:nazar:

Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk:nazar:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. :KK46:
Bizde istiyoruz bakalım Rabbim bize ne zaman nasip edicek?

Super super super ;;)) hayirli ugurlu olsun zahidem... Cok sevindim ;)) bak dualar nasilda karsilik buluyor... Umitsizlik yok isyan yok hep dua hep dua... Guzel seylerde oluyor bizede sira gelir elbet sadece duamizi eksik etmeyelim....

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
"HUVALLÂHUL HÂLİGUL BÂRİÛL MUSAVVİRU"

MEAL; O ALLAH Kİ; YARATAN’DIR, YOKKEN VAR EDEN, ŞEKİL VERENDİR...
OKUYORUZ.

==> @Kelebeğimyağmur arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;
1=MASCULİN...................... ....200
2=ESMERM91..................... ....200
3=ESES50............................ .....200
4=ŞENGÜL1976................... ...300
5=BUKEETBUKET........... ........200
6=ELMİRASU............. ........ .......200
7=YASEMİN............................ .....200
8=CEREN15........................... .....200
9=DAMLA_22.................. ..........300
10=GÜL333............................. ....250
11=ZAHİDEM70..................... ....200
12=ZEYNEP0682............. ... .......200
13=ZEYNEB21:anneadayı:........ .........200+10+150
14=DUAMBELLİ............... ...... ....200
15=HASRETİMSENSİN.......... .....250
16=YENİBİDÜNYA................ .......200
17=ESK26Z............................. ........200
18=TUBATESBİH............... ...........200
19=ZEYNEPCE90........ ............ ......200
20=TUBAMMS........................ ......200
21=EMBİE................................... ...200
22=VOLHAT.................................190
23=SULTAN....................................200
24=GÜLAYEKER...........................200
25=DEBORAH26...........................200
26=ÖZGECAN19:anneadayı:......................200
27=WHİTEROSE55.........................
28=MGLİ..........................................
29=PORTAKALES...........................200
30=SEDA:anneadayı:.....................................200
31=FİLİZ2012..................................200
32=CGPBAS......................................200
33=KELEBEGIMYAGMUR.............250
Damla2015...........................................300

KALAN...................................0

**EN AZ 200 OKUYALIM HANIMLAR.

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA
KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR.

YENİ LİSTEYE NASIPSE PAZARTESI GUNU BASLIYORUZ HANIMLAR...
RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN AYRILAN ARKADASLARIMIZ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA DÖNERLER.
YENI KATILAN ARKADASLARIMIZDA HOSGELDILER ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI VERSIN EVLAT HASRETIMIZ SONA ERSIN HAYIRLI SAGLIKLI IMANLI YAVRULARIMIZ OLSUN INSALLAH.

Zahidecim cok sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yeni listemizde devam etmek istersen bekleriz.Kendine dikkat et agir is yapma dinlen surekli yat.Doktoruna danis.Bende zor hamile kaldigim icin ve bi kez kimyasal yasadigm icin crinon jel progesteron kullaniyorm dusuk tehlikesine karsi.Rabbim insallah hayirli saglikli evlat versin canim

Daha rahatım son günlerde aslında yani kabullenmek denir mi yada bunu nasıl kabul eder insan bilmiyorum...Sadece her gün bi kaç kere girmek sürekli düşünmeme sebep oluyor ve stres yapıyorum.İnşallah hepimizin duası gerçek olur görüşmek üzere.
Varmsn yeni listede cnm

LISTEDEN AYRILMAK ISTEYEN YAZSIN KIZLAR

KATILMAK ISTEYENLERI SIRASIYLA YAZDIM GUN ICINDE DUZENLERIM.

SIRAYLA BİR ARKADAŞIMIZA
====> 7.000 <=== ADET;
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
OKUYORUZ.

==> ............. arkadaşımız için okuyoruz

LİSTEMİZ;

1=ESES50............................ .....
2=BUKEETBUKET........... ........
3=ELMİRASU............. ........ .......
4=YASEMİN............................ .....
5=DAMLA_22.................. ..........
6=ZEYNEB21:anneadayı:........ .............
7=TUBATESBİH............... ...........
8=TUBAMMS........................ ......
9=EMBİE................................... ...
10=GÜLAYEKER...........................
11=DEBORAH26...........................
12=WHİTEROSE00.........................
13=PORTAKALES...........................
14=FİLİZ2012..................................
15=CGPBAS......................................
16=KELEBEGIMYAGMUR.............
17=SUBITKISI..............................
18=EYSANBARAN.......................
19=AYSEYIGIT1453....................
20=RUSENERCAN80.......................
21=EAD2012.................................
22=TUUBA84................................
23=LEYLMIRA............................
24=DAMLA2015.........................
25=ELISABETHH.......................
26=ARZM61.............................
27=HAYRISS87..........................
28=OZNUR65.............................
29=ASKIMINASKIYIM...............
30=GAMZELIES..........................
31=SVD1910................................
32=ENYALIOS.............................

KALAN.................................

**EN AZ 200 OKUYALIM HANIMLAR.

**ÜST ÜSTE İKİ KİŞİNİN DUASINA
KATILMAYANLARI LİSTEDEN SİLİYORUZ..
**HAFTASONU AKTIF OLAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN DUANIZI ERKENDEN ALINIZ..
**LİSTEMİZ YENİ KİŞİ ALIMINA SUAN KAPALIDIR.

Zahidecim cok sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yeni listemizde devam etmek istersen bekleriz.Kendine dikkat et agir is yapma dinlen surekli yat.Doktoruna danis.Bende zor hamile kaldigim icin ve bi kez kimyasal yasadigm icin crinon jel progesteron kullaniyorm dusuk tehlikesine karsi.Rabbim insallah hayirli saglikli evlat versin canim
Allah razı olsun cnm inş devam eser hamileliğim yinede bi korkunoluyor dua ettim dua aldım Allah razı cnm . Progesterone bende de var fitil olarak kullansammıki aşılamalarda kullandıkları daha çok var

Back