- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin kızlar bende polikistliğimcanmm...lütfen bu kadr yipratma kendni seninki inan stresten olmuyo.ne güzel ki hc bir problemn yok
bak bnm ki bu ay büyüdü az braz en son doktora gidip geldigimden beri acaba daha büyüdü mü acaba catlayacak mi kske igne yapsaydi catlamasi icin diyip duruorm daha kafamda bir sürü soru..sennki büyüyo catlio ama strestn olmuyo bak annenlern yanindasn gez toz kafa dagit hasret gider bol bol ama lütfn üzme kndni
cok iyi anliorm seni cnm.. o gözdn düsen damlalara hakim olamamak nedr cok ii bilirm
yaaaa off pko dan nefret ediorm bnde pkoluym ne yumurtam büyüyo catlio mu catlamio mu daha o bile belli degl Rabbm yardm etsn bizlere
amin kızlar bende polikistliğim
sninde kandilin mübarek olsun canm ne zamandr pkolusun ?ne tadavi görüyosn braz kendnden bahsedermsnlütfen yeni lsiteye benide alın bu arada kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun
canım 2senelik evliyim 1 sene korunmadım sonra doktora gittim doktor önce prolaktinim yüksek olduğunda dostinesex ilaçı başladı sonra 2 inci ayda hem dostineksi kulladım hemde klomen , çatlatma iğnesi oldum 5 ayda doktorum pco olduğum için bebek olmadığını söyledi okadar ay gittim bişey demedi. sonra hsg çekildim tüpler açık çıktı sıra aşılamaya geldi haziran ayında inş yaptırcam bu arada doktorumu değiştircem bu kadar :) hayat hikayemsninde kandilin mübarek olsun canm ne zamandr pkolusun ?ne tadavi görüyosn braz kendnden bahsedermsn
Seninki ilaçla büyüyor çatlıyor olmuyor
Benimde yumurtam kendiliğinden büyüyor çatlıyor ama bendede yok hala bebek canım
canmm...lütfen bu kadr yipratma kendni seninki inan stresten olmuyo.ne güzel ki hc bir problemn yok
bak bnm ki bu ay büyüdü az braz en son doktora gidip geldigimden beri acaba daha büyüdü mü acaba catlayacak mi kske igne yapsaydi catlamasi icin diyip duruorm daha kafamda bir sürü soru..sennki büyüyo catlio ama strestn olmuyo bak annenlern yanindasn gez toz kafa dagit hasret gider bol bol ama lütfn üzme kndni
cok iyi anliorm seni cnm.. o gözdn düsen damlalara hakim olamamak nedr cok ii bilirm
yaaaa off pko dan nefret ediorm bnde pkoluym ne yumurtam büyüyo catlio mu catlamio mu daha o bile belli degl Rabbm yardm etsn bizlere
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk![]()
Super super super ;Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk![]()
Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk![]()
Yeni listeye katilmak istiyomusunuzAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bizde istiyoruz bakalım Rabbim bize ne zaman nasip edicek?
Yeni listeye katilmak istiyomsnzbenim ilk denemem di canım maalesef oplmadı. 1 yıllık evliyim
Varmsn yeni listede cnmDaha rahatım son günlerde aslında yani kabullenmek denir mi yada bunu nasıl kabul eder insan bilmiyorum...Sadece her gün bi kaç kere girmek sürekli düşünmeme sebep oluyor ve stres yapıyorum.İnşallah hepimizin duası gerçek olur görüşmek üzere.
Allah razı olsun cnm inş devam eser hamileliğim yinede bi korkunoluyor dua ettim dua aldım Allah razı cnm . Progesterone bende de var fitil olarak kullansammıki aşılamalarda kullandıkları daha çok varZahidecim cok sevindim.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.Yeni listemizde devam etmek istersen bekleriz.Kendine dikkat et agir is yapma dinlen surekli yat.Doktoruna danis.Bende zor hamile kaldigim icin ve bi kez kimyasal yasadigm icin crinon jel progesteron kullaniyorm dusuk tehlikesine karsi.Rabbim insallah hayirli saglikli evlat versin canim