- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.112
- 83
- 34
Pazartedi basliyoruzkızllar bugun kimin için okunuyor. yada başlandı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartedi basliyoruzkızllar bugun kimin için okunuyor. yada başlandı?
tmam iyi gecelerPazartedi basliyoruz
Iyi geceler cnm :)tmam iyi geceler
Hayırlısı canım inşallah. Hepimizin yüzü gülsün inşallahAynen canim benim bende sorun var yumurtaliklarda tembellik var iyne tedavisi yapariz dedi doktor ama esim testi vermesse tedaviye baslamiyorlar hormon ilaclari sonucta hayirlisi olsun hakkimizda bidaha konusacagim esimle uygun zamani bekliyorum artik neder bilmiyorum ama bu hafta yum gunlerimdi inşallah gerek de kalmaz hayirlisi allahtan umidim dualarimiz
Kızlar aranizda Diyarbakır ya da Mardin'de olan rahim filmi cektiren var mi doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacim var
Canım Allah Razı olsun Rabbim hapinizin gönlündenkini nasip etsin inşallah,benim değerlerde yükselirde devam eder inşallah yarın tekrar kan vercem hayırlısıcanimmm oyle sevindim ki çiglik attim resmen cok cok cok sevindim masallah subhanallah rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin ins
Sağol canım darısı tüm isteyen Arkadaşlara inşallah daha tam da sevinemiyorum işte kan testi tekrarlıycam inş Değerler yükselmiştirAaa zahidem maşallah
Kucagına almayı nasip etsin Rabbim.
Bizim içinde dua et ne olur
Hamile listemize biri daha eklendi kızlar
Çok çok Sağol CNM darısı sizlere dualarım sizinle inş benimkide devam eder hala Tedirgilik var hayırlsı olsun inş ..tüp bebeğe karar kılmıştıkki haziran da böyle olduSuper super super ;) hayirli ugurlu olsun zahidem... Cok sevindim
) bak dualar nasilda karsilik buluyor... Umitsizlik yok isyan yok hep dua hep dua... Guzel seylerde oluyor bizede sira gelir elbet sadece duamizi eksik etmeyelim....
Canlar dua Arkadaşlarım dün hamile oldumu öğrendim hala şaşkınım 3 defa aşılama yaptırdım sonuç negatifdi ara verdik 2 ay ,hazirandada tüp bebeğe baslıyacaktık ki bunu öğrendim inşallah kan değerlerim artar ....güzel günde öğrendim Rabbim hepimizin gönlündenkini nasip etsin inşallah 3 buçuk yıl dır istiyorduk![]()
amin amin inşşşşhayırlısıyla yarın yeni duaya başlamanın heyecanı beni sardı:))
Dilerimm Allah'ım kabul eder hepimize ve herkese sağlıklı bir evlat nasip eder..
Canım ben urfa da çektirdin gecen hafta.
Ah kuzu yaa nolcak bizim bu hallerimiz bıraktım ben artıkCanm cok skkin kizlar.biliosnz kac aydir yumurta takibi yaptiriorm ve bir türlü büyümüyolardi.bu ay az cok büyüdü bu defada doktor takvim verdi su günlet beraberlk olsn die ee bn ovülasyon testi yapym bakim ne zamn catlayacak dedm kac gündr yapiorm hep ikinci cizgi silik gibi cikio ne bu ya bu defada büyüdü ama catlamayacak mi biktm artk ya yildm resmn ha büyüdü ha büyüyecek ha catladi ha catlayacak derdnden yildm ya yildmmmmm
Yani varya artk nefrt ettm ya yemnle nefrt ettm resmn ödev gibi oldu bu artk yok su gün iliski olsn yok su gün olmasn bu ne ya yani suanki sinirimi öfkemi tarf edemiorm ya yani artk cocuk fln istemiorm yeterki su düsnceler gtsn artk kafmdan düsnmk istemiorm bunaldm tükendm .....Ah kuzu yaa nolcak bizim bu hallerimiz bıraktım ben artık![]()
Aynen aynen daha kaç arkadaşımın doğumuna, çocuğunun büyümesine tanık olcam ben onları merak ediyorum inanki, tam seninki gibi tükenmişlik yaşadıktan sonra bıraktım ben bu ay, afedersin ama cinsel hayatı bile farklı oluyor insanın, unut sen de canım yaa. bu da benim sınavım diyorum artık belki de hiç olmayacak ; ama istemiyorum deme tatlım isteyelim de Allah verirse hayırlısıysa versin..Yani varya artk nefrt ettm ya yemnle nefrt ettm resmn ödev gibi oldu bu artk yok su gün iliski olsn yok su gün olmasn bu ne ya yani suanki sinirimi öfkemi tarf edemiorm ya yani artk cocuk fln istemiorm yeterki su düsnceler gtsn artk kafmdan düsnmk istemiorm bunaldm tükendm .....
Ahh cnm neler denedim neler yaptım ama olmadı bende artık zamana bıraktım hayırlısı allahtanBenim eşim biraz direndikten sonra gitti doktora. Şükür bişey çıkmadı. Sixin yazınızı okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi.
onunda eşi gitmek istememiş. Oda ven doktora gittim bende sorun varmış doktor tedaviye başlayacak. Ama yasal olarak senide test etmeden bana ilaç yapmıyorlarmış. Doktor eşinde bişey yoktur zaten oda gelsin sonra sana ilaç yazarız dedi demiş. Eşide inanmış. Geçen hafta sperm testi verdi. Şükür bişey çıkmamış. En azından aklında soru işareti kalmadı