Popüler Konu Hz. İbrahim'in Duası Evlat Sahibi Olmak İçin Okuyoruz.

Yine adet olmusum ya ama.denemedigim.sey kalmadı ne zaman olucak
Doktora gidiyormusun peki ? ilaç tedavisi gördün mü ? yani ben sadece sirke kullanmadım Doktora gittim ayrıca alternatif tıptan da yardım aldım bütün tuşlara bastım valla ama en önemlisi stres yapmamak bundan 5 ay önce aşırı stres yapmıştım sonra hep dua ettim Rabbim mutlaka kabul eder sen duanı bırakma sabret olucak mutlaka

Doktora gidiyormusun peki ? ilaç tedavisi gördün mü ? yani ben sadece sirke kullanmadım Doktora gittim ayrıca alternatif tıptan da yardım aldım bütün tuşlara bastım valla ama en önemlisi stres yapmamak bundan 5 ay önce aşırı stres yapmıştım sonra hep dua ettim Rabbim mutlaka kabul eder sen duanı bırakma sabret olucak mutlaka
Apiterapi aliyorum soğan kürü incir havuç collajen şeker ilacı folik asit bu ay femara yani başka ne yapayim

Selamun aleyküm yıllar sonra tekrar geldim bu gruba Rabbim 7 sene sonra oğlumu nasip etmişti şimdi oğlum 7 yaşında ve kardeş istiyoruz yine olmuyor yeni listeye beni de ekler misiniz?
Merhaba 1 hafta sonra yeni liste başlayacak ona eklerim tabi isminiz nedir acaba?

Asimisa Asimisa tüm arkadaşlarıma okudum. Yalnız tarih de geçmiş sanırım bana bildirim gelmedi.Çarşamba günü kanamam oldu acile gittik iğne ve hap yazdılar raporluyum evde yatıyorum. Umarım selametle anlatırım🤲 Kaçırdığım bişey olursa lütfen etiketleyin istemeden hakka girmeyi hiç istemem.

Listedeki tüm arkadaşlarıma rabbim sağlıkla, afiyetle hayırlı bebişler nasip eylesin.
Amiiiiin😇🤲
geçmiş olsun canım bu listede varsın liste 7 Ekim'de bitecek bu listeyi mi okumuştun?

24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ:

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”

(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:

“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. nursevdi nursevdi (NURSEVEN) 🐥
2. Asimisa Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN) 🐥
3. E ebra34 (FERİDE) 🐥
4. Eckubra Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. MMorsalkimm MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. beyons beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7. cemile___ cemile___ (TÜLAY)
8. heralde heralde (NEZAHAT KIZI EBRU) 🐥
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10. the last chat bender the last chat bender BAHAR)
11. ParlayanGece ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) 🤰 :nazar: :nazar: gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 🐥 (ZELİHA KIZI EKİN)
13. Gulumse90 Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) 🤰:nazar: :nazar: gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14. love_story love_story (ÖZLEM) 🐥 🤰 :nazar: :nazar: gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. L lov3y (GÜLSEN) 🐥 sağlıklı bebeği olsun
17. C Ceylan 87 (AYŞE)
18. gecenin_resmi gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)

Listemizin tamamlanma tarihi: 07.10.2024

LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.

24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ

DUAMIZ:

“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”

(SAFFAT SURESİ 100. AYET)

ANLAMI:

“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”

1. nursevdi nursevdi (NURSEVEN) 🐥
2. Asimisa Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN) 🐥
3. E ebra34 (FERİDE) 🐥
4. Eckubra Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. MMorsalkimm MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. beyons beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7. cemile___ cemile___ (TÜLAY)
8. heralde heralde (NEZAHAT KIZI EBRU) 🐥
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10. the last chat bender the last chat bender BAHAR)
11. ParlayanGece ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) 🤰 :nazar: :nazar: gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 🐥 (ZELİHA KIZI EKİN)
13. Gulumse90 Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) 🤰:nazar: :nazar:gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14. love_story love_story (ÖZLEM) 🐥 🤰 :nazar: :nazar: gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. L lov3y (GÜLSEN) 🐥 sağlıklı bebeği olsun
17. C Ceylan 87 (AYŞE)
18. gecenin_resmi gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)

Listemizin tamamlanma tarihi: 07.10.2024

LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR

Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.

Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Canım bu listeyi 2 Ekim diye düşünerek erkenden bitirdim bana civciv koymamışsın🙈 Okudum diye etikette yapmıştım 🙏🏻 Asimisa Asimisa

X