Evet bize civciv koyar mısın lütfen b3nde bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bize civciv koyar mısın lütfen b3nde bitirdim
Tüm listeye okudum rabbim kabul etsin tez zamanda24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. @nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. @ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. @MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. @beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7. cemile___ (TÜLAY)
8. @heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10. the last chat bender BAHAR)
11. @ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
13. @Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14. @love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. @lov3y (GÜLSEN) sağlıklı bebeği olsun
17. @Ceylan 87 (AYŞE)
18. @gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 07.10.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
24.09.2024 TARİHLİ LİSTEMİZ
DUAMIZ:
“RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN”
(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI:
“RABBiM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE”
1. @nursevdi (NURSEVEN)
2. Asimisa (HATİCE KIZI ARMAĞAN)
3. @ebra34 (FERİDE)
4. Eckubra (NİMET KIZI ECE)
5. @MMorsalkimm (GÜLSEREN KIZI ÖZGE)
6. @beyons (REFİKA KIZI BEYHAN)
7. cemile___ (TÜLAY)
8. @heralde (NEZAHAT KIZI EBRU)
9. H Hasretimm123 (GİZEM)
10. the last chat bender BAHAR)
11. @ParlayanGece (HATİCE KIZI MERVE) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
12. Y Yaz2021 (ZELİHA KIZI EKİN)
13. @Gulumse90 (ŞAYESTE KIZI ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi niyetiyle
14. @love_story (ÖZLEM) gebeliğinin sağlıkla ilerlemesi bebeğini afiyetle kucağına alması niyetiyle
15. H harivefaa (AYNUR KIZI HARİKA)
16. @lov3y (GÜLSEN) sağlıklı bebeği olsun
17. @Ceylan 87 (AYŞE)
18. @gecenin_resmi (ESRA)
19. F ftkz (FERDANE)
20. E EceKaan (AYÇA)
21. G Gunduzguzell1 (RÜMEYSA)
Listemizin tamamlanma tarihi: 07.10.2024
LİSTE ŞU AN ALIMLARA KAPALIDIR
Not 1: Liste bitim tarihine kadar okuyup okumadığını bildirmeyenler listeden çıkarılır.
Not 2: (YENİ KATILAN ARKADAŞLAR İÇİN)
Yukarıdaki ayeti belirtilen süre içerisinde her bir arkadaşımız için ismiyle niyet ederek 100 tane okuyoruz.
Ya Allah im sana şükürler olsun Rabbil Alemin sen büyüksün sen bizede şükretmeyi nasip.et bacim b3n 34 yaşındayım hiç bebegim yok bir suru de sorun var Allah için bana içten dua et benimde bebeğim olsun adım harikaTüm listeye okudum. Rabbim kabul etsin. Allah hepinizden razı olsun. Dün pozitif haberini aldım. Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah
Rabbim isteyen , bakabilecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Allah'ın izniyle sorunların üstesinden gelip bu mutlu haberi sizde alırsınız inşallahYa Allah im sana şükürler olsun Rabbil Alemin sen büyüksün sen bizede şükretmeyi nasip.et bacim b3n 34 yaşındayım hiç bebegim yok bir suru de sorun var Allah için bana içten dua et benimde bebeğim olsun adım harika
Amin canim oyke ihtiyacım var ki anlatamamRabbim isteyen , bakabilecek herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah Allah'ın izniyle sorunların üstesinden gelip bu mutlu haberi sizde alırsınız inşallah
Allah sana yardım etsin Allah o bebeği rahmine yerleştirsinMerhabalar, ben de tüp bebek transferi oldum, pazar günü test günüm, bana da dua edin lütfen bebeğim tutunsun, bende anne olayım, yaşım 40.
ben birde bol bol kenzül arş duasını okuyorum, dinliyorum :)
Allah im hepimize bu ay çok sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsinMerhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada
Bana da dua eder misiniz
Halime kızı zeynep yazabilirsinizMerhaba 1 hafta sonra yeni liste başlayacak ona eklerim tabi isminiz nedir acaba?
inşallah pozitif sonuç olmuştur isminiz nedir sizi de ekleyeyim listeyeMerhabalar, ben de tüp bebek transferi oldum, pazar günü test günüm, bana da dua edin lütfen bebeğim tutunsun, bende anne olayım, yaşım 40.
ben birde bol bol kenzül arş duasını okuyorum, dinliyorum :)
canım arada konuşmalar oldu ya mesajını gözden kaçırmışım afedersinCanım bu listeyi 2 Ekim diye düşünerek erkenden bitirdim bana civciv koymamışsın Okudum diye etikette yapmıştım Asimisa
Allah tedaviniz de kolaylıklar versin inşallah isminiz nedir sizi de ekleyeyim listeyeMerhaba hanımlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin içinde banada
Bana da dua eder misiniz